close

Penapis

Lihat Hasil

Sambilan MBA di Amerika Giza, Mesir 2021/2022

Sarjana pentadbiran perniagaan, yang dikenali sebagai MBA adalah ijazah sarjana dianugerahkan kepada mereka yang melengkapkan program yang memberi tumpuan pada pengurusan perniagaan. Kewangan, perakaunan, sumber manusia, dan topik yang berkaitan dengan perniagaan lain yang memberi tumpuan kepada.Mesir mungkin tamadun dunia 's tertua. Mesir secara rasmi dikenali sebagai Republik Arab Mesir. B… Baca lebih lanjut

Sarjana pentadbiran perniagaan, yang dikenali sebagai MBA adalah ijazah sarjana dianugerahkan kepada mereka yang melengkapkan program yang memberi tumpuan pada pengurusan perniagaan. Kewangan, perakaunan, sumber manusia, dan topik yang berkaitan dengan perniagaan lain yang memberi tumpuan kepada.

Mesir mungkin tamadun dunia 's tertua. Mesir secara rasmi dikenali sebagai Republik Arab Mesir. Bahasa rasmi adalah Bahasa Arab Mesir, tetapi bahasa Inggeris dan Perancis juga difahami oleh ramai.

Sambilan MBA di Amerika Giza di Mesir

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Mesir
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Spark Training and Development
Giza, Mesir

Kejayaan dalam perniagaan hari ini bergantung kepada lebih daripada sekadar kemampuan untuk menghasilkan dan / atau menjual.

Kejayaan dalam perniagaan hari ini bergantung kepada lebih daripada sekadar kemampuan untuk menghasilkan dan / atau menjual. -
MBA
Sepenuh Masa
Separuh masa
12 - 36 bulan
English, Bahasa Arab
Kampus