Filter
MBA
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 6 MBA dalam Media Studies 2019

Menerima Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan boleh membuka pintu kepada banyak peluang kerjaya yang menarik. MBA menawarkan pelajar pelbagai fokus yang akhirnya boleh membawa kepada kerjaya yang menguntungkan dan memuaskan. Selain daripada bidang khusus pengajian, kursus umum termasuk perakaunan, pemasaran, sumber manusia, dan banyak lain-lain aspek pengurusan perniagaan.

Bagi mereka yang ingin melanjutkan pelajaran mereka, "Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Media?" Boleh menjadi soalan yang baik untuk bertanya. MBA memberi tumpuan kepada kajian media menawarkan keupayaan pelajar untuk menjadi mahir dalam aspek perniagaan banyak industri, dari pengurusan untuk pengeluaran dan segala sesuatu di antara. Lebih banyak kawasan akademik pengajian termasuk kesannya ke atas budaya pada umumnya, kajian media baru muncul, dan kesan etika secara keseluruhan.

Menerima MBA seseorang dalam Media boleh menawarkan banyak manfaat kepada pelajar.Mereka yang ingin melihat dunia akan menemui banyak peluang yang menarik di beberapa lokasi. Mengikuti pengajian ini juga boleh menawarkan kerjaya yang pantas dan mencabar di mana kreativiti peribadi ditekankan.

Seperti lain-lain jenis darjah, kos pengajian bagi program ijazah ini boleh berbeza sangat. Lokasi di mana ijazah yang diperolehi, dan juga kawasan tumpuan tertentu, boleh menentukan kos akhir untuk tuisyen. Sebagai contoh, institusi lebih berprestij boleh menanggung kos yang lebih tinggi daripada tuisyen daripada lain-lain jenis sekolah.

Bagi mereka yang berminat dalam pendidikan dalam bidang Pengajian Media, banyak kerjaya yang menarik menanti anda. Mereka yang pakar dalam pemasaran dan pengiklanan boleh menikmati jawatan pengurusan yang menarik, manakala yang lain boleh mengejar jawatan eksekutif peringkat dalam industri TV / radio. Kemungkinan kerjaya lain termasuk mewakili selebriti top-tier, dan juga kerja dalam bidang yang berkembang daripada sektor sosial.

Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Media?Dengan menjawab soalan ini, ramai pelajar mendapati diri mereka pada pantas kepada kejayaan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

6 Hasil dalam Media Studies

Three Points Digital Business School

Ekosistem digital memberi kesan kepada semua syarikat. Transformasi digital mempengaruhi struktur organisasi, kedudukan jenama, strategi pemasaran dan komunikasi, pemerol ... [+]

MBA dalam Media Studies.

Ekosistem digital memberi kesan kepada semua syarikat. Transformasi digital mempengaruhi struktur organisasi, kedudukan jenama, strategi pemasaran dan komunikasi, pemerolehan pelanggan dan integrasi proses pejabat belakang. Ia semakin diperlukan untuk melaksanakan transformasi ini dalam syarikat dengan strategi terbaik.

MBA terdiri daripada pembelajaran untuk membina model perniagaan di sekitar pendigitalisasi dari semua bidang perniagaan dengan cara yang kompetitif. Program ini membangunkan kemahiran pengurusan, pemikiran kritikal dan membuat keputusan di sekitar teknologi Internet dan impaknya dalam semua bidang perniagaan. Apabila selesai, pelajar akan mempunyai semua kemahiran untuk menjalankan dan memimpin proses transformasi digital dan inovasi dalam sektor mereka.... [-]

Sepanyol Spain Online
May 2019
Sepenuh masa
10 
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE

Sektor mewah telah menerajui inovasi dalam pengurusan dan pemasaran selama beberapa dekad. ... [+]

MBA Online bertujuan untuk melatih para profesional supaya mereka dapat memberikan visi perubahan dan adaptasi kepada persekitaran sosio-ekonomi baru dalam syarikat-syarikat di sektor mewah.

Mereka akan dapat:

Menunjukkan kepakaran mengenai ciri-ciri sektor itu,Tentukan kedudukan realistik dan objektif jenama dan buat cerita yang akan membolehkannya mencapai matlamat yang telah ditetapkan,Hormati kunci tradisi membezakan sektor mewah, menggabungkan alatan, metodologi, dan proses zaman digital,Memimpin transformasi organisasi untuk menghadapi projek baru dan cabaran keusahawanan.

Program ini bertujuan untuk usahawan muda dan pengurus, syarikat dalam sektor mewah atau mereka yang bercita-cita untuk menyertai mereka. Ia berusaha untuk menawarkan syarikat-syarikat sektor ini nilai tambah untuk mereka:... [-]

Perancis Paris
October 2019
Sepenuh masa
12 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lynn University

Sementara itu, anda akan mengamalkan kemahiran yang diperlukan untuk menguruskan segala-galanya dengan yakin dari kempen tekan ke komunikasi dalaman. Anda akan belajar te ... [+]

Menjadi komunikator, ahli strategi, dan ahli media di peringkat tertinggi. Semasa mengejar MBA pengurusan media, anda akan menggunakan teknologi terkini dan trend perancangan komunikasi.

Sementara itu, anda akan mengamalkan kemahiran yang diperlukan untuk menguruskan segala-galanya dengan yakin dari kempen tekan ke komunikasi dalaman. Anda akan belajar tentang hubungan rapat antara media dan budaya yang popular, dan bagaimana untuk meletakkan kekuatan saling hubungan ini kepada kelebihan sesebuah organisasi. Di samping itu, anda akan terlibat dalam perbincangan peringkat tinggi mengenai isu etika dan pengawalseliaan yang berkaitan dengan industri.

Graduan pengkhususan ini meneruskan kedudukan pengurusan dalam:... [-]

Amerika Syarikat Boca Raton
September 2019
Sambilan
1 - 4 
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Baltimore, Merrick School of Business

Transformasi dan inovasi digital memaksa perniagaan untuk menyesuaikan dengan cepat. Pengkhususan dalam Perniagaan Digital akan memberi pelajar pemahaman tentang kesan ut ... [+]

The Baltimore MBA - Berkuasa, Fleksibel dan Direka oleh ANDA.

Universiti Baltimore MBA direka dengan anda (dan majikan anda) dalam fikiran. Anda mempunyai pilihan untuk mengambil kelas dalam bilik darjah tradisional, dalam talian atau kedua-pilihan anda. Apa sahaja yang anda memutuskan, anda akan belajar bersama pelajar lain yang ingin berkembang secara profesional, sama seperti anda.

Keperluan Program

Program kredit 36-48 termasuk Capstone dan pilihan 11 bidang pengkhususan.

Pilihan Fleksibel

Terdapat secara dalam talian sepenuhnya, dalam kelas tradisional, atau sebagai gabungan kedua-duanya.

Kos Program

Tuisyen adalah $ 840 setiap kredit dalam negeri, $ 1,172 daripada negeri. Pelajar MBA dalam talian dan penduduk serantau membayar kadar dalam negeri.... [-]

Amerika Syarikat Mount Vernon
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Online
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EU Business School

Kemahiran yang diperlukan untuk komunikasi dan perhubungan awam telah secara drastik ditakrifkan semula dengan kemajuan media sosial dan digital. Profesional dalam bidang ... [+]

Kemahiran yang diperlukan untuk komunikasi dan perhubungan awam telah secara drastik ditakrifkan semula dengan kemajuan media sosial dan digital. Profesional dalam bidang diperlukan untuk menyelaraskan kempen perhubungan awam yang semakin rumit dan menentukan strategi rumit dan sasaran mikro untuk memastikan bahawa mesej utama organisasi mencapai sasaran utama mereka. Program ini akan menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang mereka perlukan untuk mendahului trend semasa dan menerapkan strategi teknologi dan komunikasi terkini.

Tempoh: Tiga semester / satu tahun (90 kredit)

Lokasi: Barcelona, ​​Geneva, Montreux, Munich, Online

Bahasa Pengajaran: Bahasa Inggeris... [-]

Switzerland Geneva Sepanyol Barcelona Montreux Jerman Munich Switzerland Online  + 4 Lagi
October 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Kajian Sarjana MBA CSA inovatif dianjurkan oleh Cracow School of Business CUE bekerjasama dengan Clark University of Worcester (AS). Kajian-kajian ini dibuat terutamanya ... [+]

MBA CSB Master

Kajian Sarjana MBA CSA inovatif dianjurkan oleh Cracow School of Business CUE bekerjasama dengan Clark University of Worcester (AS).

Kajian-kajian ini dibuat terutamanya untuk orang-orang yang ingin memulakan karier mereka dalam perniagaan (pengurusan junior).

MBA CSB MASTER PROGRAM:Bilangan jam: 2 160 jam (480 jam kelas dan 1 680 jam kerja projek individu)MBA CSB Master pengajian empat semester terakhir, di mana kelas dibahagikan kepada bidang kecekapan dijalankanBahasa terpakai: Bahasa Inggeris 100%Kelas-kelas hujung minggu dijalankan pada hari Jumaat (antara pukul 3.00 petang hingga 9.00 malam), Sabtu dan Ahad antara pukul 8.00 pagi-4.00 petang Mesyuarat diadakan sekali atau dua kali sebulan.Kos Program Sarjana MBA CSB: 6 900 EUR (kemungkinan untuk membayar secara ansuran), 200 EUR bayaran pengambilan tidak dapat dikembalikanSekolah kongsi: Clark University of Worcester (AS)Objektif Program... [-]
Poland Kraków
October 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu