$close

Penapis

Lihat Hasil

MBA dalam Media Digital di Austria

MBA bermaksud Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan terdiri daripada program kurikulum yang menyediakan asas dalam konsep teras perniagaan, termasuk pengurusan, kewangan, ekonomi, jualan, pemasaran, pengurusan sumber manusia dan pengurusan rantaian bekalan.Inovasi, teknologi penemuan, dan mengubah sikap pengguna yang mendefinisikan semula panggilan komunikasi landskap-bahan api untuk profesional medi… Baca lebih lanjut

MBA bermaksud Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan terdiri daripada program kurikulum yang menyediakan asas dalam konsep teras perniagaan, termasuk pengurusan, kewangan, ekonomi, jualan, pemasaran, pengurusan sumber manusia dan pengurusan rantaian bekalan.

Inovasi, teknologi penemuan, dan mengubah sikap pengguna yang mendefinisikan semula panggilan komunikasi landskap-bahan api untuk profesional media yang boleh memohon alat terkini dan teknik untuk mencipta kandungan digital yang menarik.

Republik Austria mempunyai budaya politik, pendidikan dan kebudayaan yang luas. Geografi Austria juga membolehkan untuk semua jenis pengalaman bermusim.

MBA dalam Media Digital di Austria

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Austria
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
MSc
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
WU Executive Academy
Vienna, Austria

Manfaatkan MBA terkini dalam portfolio WU Executive Academy , gunakan alat dan strategi yang diperlukan untuk menguasai cabaran digital, dan mengubah perniagaan anda.

Manfaatkan MBA terkini dalam portfolio WU Executive Academy , gunakan alat dan strategi yang diperlukan untuk menguasai cabaran digital, dan mengubah perniagaan anda. -
MBA
Separuh masa
18 bulan
English
Okt 2022
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online