MBA dalam Management

Terbaik 49 MBA dalam Management 2018

Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah pencapaian yang mengagumkan yang boleh membuka banyak pintu. Ini adalah langkah seterusnya dalam pendidikan anda selepas ijazah sarjana muda telah selesai dan menggambarkan kepada bakal majikan bahawa anda telah mencapai pemahaman yang lengkap dan teliti terhadap bidang pengajian.

Apakah MBA dalam Pengurusan? Perniagaan dibina atas dinamik kerja berpasukan dan kepimpinan. Konsep-konsep itu penting bagi individu yang mahir dalam pengurusan. Seorang pengurus yang baik tahu bagaimana untuk memperuntukkan kakitangan dan sumber untuk mencapai matlamat yang paling berkesan dan cekap. MBA dalam pengurusan dapat mengajar anda cara terbaik mengenali dan menyelesaikan masalah semasa mengawasi banyak tugas dan pekerja.

Manfaat MBA dalam Pengurusan boleh meluas, mempengaruhi kedua-dua kehidupan peribadi dan profesional anda. Anda mungkin mempelajari cara baru untuk pengantaraan konflik, pengurusan masa dan wang, dan meningkatkan kemahiran sosial.

Kos MBA berbeza-beza mengikut sekolah yang telah anda pilih dan rantau di mana ia terletak. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang perbelanjaan di sekolah anda dengan menghubungi terus.

Kerjaya bagi mereka yang mempunyai MBA dalam Pengurusan bervariasi juga. Anda mungkin memilih untuk bekerja sebagai pengarah jabatan bagi sebuah syarikat besar, menguruskan orang dan proses dalam industri anda. Anda mungkin mendapati bahawa kedudukan sebagai pengurus sumber manusia atau pengarah operasi adalah sesuai. Sebagai alternatif, anda boleh memilih untuk menjadi pendidik, bekerja sebagai profesor universiti atau pensyarah untuk mengajar orang lain apa yang telah anda pelajari atau sebagai perunding menyediakan latihan kepada pasukan di syarikat.

Terdapat MBA dalam program Pengurusan yang terdapat di seluruh dunia, baik dalam suasana kelas tradisional dan dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut

MBA Global

Berlin School Of Business & Innovation
Campus Sepenuh masa 18  September 2018 Jerman Berlin

Sekiranya anda ingin membina kerjaya dalam perniagaan antarabangsa, kursus ini akan memberi anda perspektif global dan pemahaman tentang topik utama yang anda perlukan. [+]

MBA Global

Sekiranya anda ingin membina kerjaya dalam perniagaan antarabangsa, kursus ini akan memberi anda perspektif global dan pemahaman tentang topik utama yang anda perlukan.

Anda akan mendapat gambaran umum tentang konsep yang paling penting dalam pengurusan, serta peluang untuk menyesuaikan program dengan minat dan keperluan khusus anda melalui Pathways pilihan kami.

Sama ada anda ingin memohon jawatan lebih tinggi atau menubuhkan perniagaan anda sendiri, MBA Global kami menawarkan kemahiran dan alat praktikal yang anda perlukan untuk menjadikan karier anda berjaya.

Sebagai alternatif, anda boleh maju ke ijazah penyelidikan, termasuk doktor dalam bidang yang berkaitan.... [-]


MBA Dalam Talian Dalam Pengurusan Eksekutif Dan Keusahawanan

California Institute of Advanced Management
Online Sepenuh masa Sambilan 11 - 22  September 2018 Amerika Syarikat El Monte + 1 lagi

Pengurusan Eksekutif CIAM [+]

Tiada Ujian atau Peperiksaan Lebih.

Pengurusan Eksekutif CIAM

Tiada GMAT atau GRE Diperlukan.

CIAM percaya dalam pengetahuan yang praktikal, berfungsi, dan terpakai - tidak menguji skor pada sekeping kertas, jadi kami tidak memerlukan GMAT atau GRE sebagai keperluan kemasukan.

Tersedia 100% Dalam Talian, Di mana-mana di Dunia.

Status seni dalam talian kami boleh diakses di seluruh dunia. Program MBA jam kredit 36 ​​direka untuk memenuhi keperluan profesional yang bekerja dalam pelbagai bidang perniagaan. Pelbagai pilihan lagu, pilihan streaming langsung untuk kelas hujung minggu / malam, kadar tuisyen yang rendah, dan fakulti pakar berdedikasi membuat CIAM pilihan terbaik untuk MBA anda.... [-]


Mba - Pengurusan Organisasi Bukan Untung

College of Mount Saint Vincent
Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Riverdale

program MBA Kolej melengkapkan pelajar dengan kemahiran kepimpinan dan kepintaran perniagaan untuk berkhidmat kedua-dua keuntungan dan sektor bukan untuk keuntungan. Program ini menawarkan persekitaran pembelajaran yang berpusatkan pelajar dalam kurikulum diiktiraf oleh Majlis Akreditasi untuk Sekolah Perniagaan dan Program (ACBSP). [+]

MBA - Pengurusan Kebajikan Organizations

program MBA Kolej melengkapkan pelajar dengan kemahiran kepimpinan dan kepintaran perniagaan untuk berkhidmat kedua-dua keuntungan dan sektor bukan untuk keuntungan. Program ini menawarkan persekitaran pembelajaran yang berpusatkan pelajar dalam kurikulum diiktiraf oleh Majlis Akreditasi untuk Sekolah Perniagaan dan Program (ACBSP).

Program ini bermula dengan satu set keperluan teras (yang "Komponen Professional Common") memastikan pelajar dalam program ini akan menjadi biasa dengan kawasan asas amalan perniagaan dan kecekapan.

Berikut ini "latihan asas," pelajar akan melengkapkan 18 kredit kerja kursus lanjutan dalam Pengurusan kepekatan Nonprofit Organizations Pada akhir program ini, pelajar melengkapkan set kursus capstone, yang meliputi bidang strategi perniagaan, etika profesional, dan isu global.... [-]


MBA Dalam Pengurusan Dalam Talian - York St John University (UK)

Robert Kennedy College
Online 1 - 3  February 2019 Switzerland Zurich Switzerland Online United Kingdom York + 2 lagi

The York Business School MBA dalam Perundingan Pengurusan menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang luas dan pemahaman kritikal terhadap industri perundingan pengurusan dan menghargai cabaran dan peluang terkini. Anda akan mendapat pemahaman mengenai teknik perundingan dan metodologi dan membangunkan pelbagai kemahiran yang boleh dipindahmilik. Program ini memberi anda pengetahuan tentang teori, perdebatan, dan amalan utama yang digunakan dalam perundingan pengurusan dan anda akan memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran dan kecekapan yang akan berguna untuk kerjaya masa depan sebagai perunding. [+]

The York Business School MBA dalam Perundingan Pengurusan menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang luas dan pemahaman kritikal terhadap industri perundingan pengurusan dan menghargai cabaran dan peluang terkini. Anda akan mendapat pemahaman mengenai teknik perundingan dan metodologi dan membangunkan pelbagai kemahiran yang boleh dipindahmilik. Program ini memberi anda pengetahuan tentang teori, perdebatan, dan amalan utama yang digunakan dalam perundingan pengurusan dan anda akan memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran dan kecekapan yang akan berguna untuk kerjaya masa depan sebagai perunding.

Program ini menyatukan teori akademik kontemporari yang relevan dan penyelidikan dengan pemahaman praktikal mengenai aktiviti dalam organisasi. Anda akan meneroka isu-isu yang mempunyai kesan yang signifikan terhadap organisasi dengan bekerja dengan orang lain dan membina kedua-dua pengalaman mereka dan anda sendiri. Program ini memberi peluang kepada anda untuk bekerjasama dengan pemimpin dan pemimpin yang lain. Ini akan dibangunkan dengan membolehkan anda berkongsi pengetahuan, menghubungkannya dengan teori-teori yang dibangunkan dari penyelidikan yang relevan, dan pembelajaran dengan aplikasi praktikal.... [-]


Pengurusan Penyelidikan Klinikal MBA

IUBH Campus Studies
Online Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Jerman Bad Honnef Berlin + 3 lagi

Persijilan profesional 6 semester ini menggunakan pembelajaran campur dan pembelajaran di tapak dengan pakar industri dari PAREXEL International. Sijil Pasca Siswazah dalam Pengurusan Penyelidikan Klinikal menyediakan pengetahuan mendalam dan pandangan tentang industri penyelidikan klinikal, dari penemuan dadah kepada keperluan pengawalseliaan dan pengurusan data. [+]

Kembangkan kepakaran anda semasa bekerja

Dengan kerjasama PAREXEL International IUBH kini menawarkan program MBA baru "Pengurusan Penyelidikan Klinikal".

Persijilan profesional 6 semester ini menggunakan pembelajaran campur dan pembelajaran di tapak dengan pakar industri dari PAREXEL International. Sijil Pasca Siswazah dalam Pengurusan Penyelidikan Klinikal menyediakan pengetahuan mendalam dan pandangan tentang industri penyelidikan klinikal, dari penemuan dadah kepada keperluan pengawalseliaan dan pengurusan data. Program kami menggabungkan teori dengan amalan, dan menggunakan kajian kes yang sah untuk memastikan pembelajaran yang berkesan dan aplikasi segera di tempat kerja. Graduan berkelayakan untuk pengurusan perkhidmatan penyelidikan farmaseutikal dan perubatan.... [-]


MBA

Sheffield Hallam University
Campus Sepenuh masa August 2018 United Kingdom Sheffield

The Sheffield Hallam MBA direka untuk memberi anda kemahiran, pengetahuan dan pengalaman untuk memajukan kerjaya anda ke dalam pengurusan kanan. MBA kami disesuaikan dengan anda dan keperluan pembangunan individu anda. [+]

MBA

The Sheffield Hallam MBA direka untuk memberi anda kemahiran, pengetahuan dan pengalaman untuk memajukan kerjaya anda ke dalam pengurusan kanan. MBA kami disesuaikan dengan anda dan keperluan pembangunan individu anda.

Direka untuk individu yang mencari perkembangan kerjaya yang pesat, MBA kami menggabungkan pembangunan kemahiran profesional dengan pengalaman dunia sebenar dan latihan peribadi. Ini memastikan anda memperoleh kemahiran dan pengetahuan untuk menjadi pemimpin perniagaan yang tangkas dan berdaya tahan. Perkembangan peribadi anda disokong oleh pengalaman akademik dan praktikal, yang membolehkan anda menerapkan pembelajaran anda dengan yakin.

Tumpuan dunia nyata ini memberikan anda keupayaan dan keyakinan untuk mewujudkan penyelesaian inovatif untuk cabaran yang akan anda hadapi sekarang dan di masa depan. Pendekatan kami mereplikasi realiti di mana keputusan strategik akan merangkumi pelbagai bidang perniagaan, memberikan anda pengalaman pembelajaran yang lebih kaya dan lebih realistik.... [-]


Post Graduate Programme in Management (PGDM) - Equivalent to MBA

Goa Institute of Management
Campus Sepenuh masa June 2018 India Goa

The GIM PGDM program is recognized as among the best in India for its intense, immersive, and innovative approach. Within two years, a participant of the GIM PGDM programme undergoes complete transformation through a pedagogy that is intellectually stimulating and emphasizes heavily on innovation. [+]

About Goa Institute of Management

The two-year full-time PGDM is the Institute’s flagship program. The PGDM is accorded NBA accreditation and equivalence with Master of Business Administration (MBA) Degree from an Indian University.

Curriculum

The curriculum, comprising six terms, constitutes a judicious mix of core and elective courses. In the first year, students participate in the unique Give Goa project that helps them to become more socially aware and responsible towards the broader good of society. At the end of the first year, students pursue the Summer Internship Project (SIP) spread over 8 to 10 weeks. The SIP is meant to bridge the gap between institutional delivery of knowledge and contemporary organizational practices.... [-]


MBA - Sepenuh Masa, Dalam Talian

Elmhurst College
Online Sepenuh masa August 2018 Amerika Syarikat Elmhurst

Di Elmhurst, kami meletakkan anda terlebih dahulu. Cara kita melihatnya, satu-satunya sebab yang kita ada di sini adalah untuk memberi anda pendidikan perniagaan yang bernilai tinggi, tinggi. Misi kami adalah untuk memberi anda kemahiran dan sambungan yang anda perlukan untuk mencapai matlamat anda dalam kerjaya dan kehidupan anda. [+]

Kami percaya MBA mestilah berpusatkan pelajar.

Di Elmhurst, kami meletakkan anda terlebih dahulu. Cara kita melihatnya, satu-satunya sebab yang kita ada di sini adalah untuk memberi anda pendidikan perniagaan yang bernilai tinggi, tinggi. Misi kami adalah untuk memberi anda kemahiran dan sambungan yang anda perlukan untuk mencapai matlamat anda dalam kerjaya dan kehidupan anda.

Orang Yang Benar di Sisi Anda

Fakulti Elmhurst adalah pemimpin industri yang berpengalaman yang berdedikasi untuk mengembangkan jangkauan anda dengan kerja lapangan, hubungan dan pengalaman tangan. Dalam program dalam talian ini, anda akan bekerjasama dengan pasukan fakulti yang sentiasa ada untuk anda.

... [-]

MBA

Point Park University
Online Campus Sepenuh masa Sambilan 18  September 2018 Amerika Syarikat Pittsburgh + 2 lagi

Meneruskan kerjaya anda dengan ijazah MBA yang diakreditasi dari Point Park University , hanya University of Pittsburgh. [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Lancarkan kerjaya anda dengan memperoleh MBA anda di Point Park University . Kampus unik kami terletak di tengah-tengah Pittsburgh, sebuah pusat korporat, perkhidmatan, dan budaya dinamik. Apabila anda memperoleh ijazah anda, anda akan berjalan dengan lancar ke arah mencapai matlamat profesional anda - dengan semua kelebihan belajar di Amerika Syarikat.

Pilih dari Satu daripada Enam Konsentrasi:Analytics PerniagaanPengurusan Sistem KesihatanPerniagaan AntarabangsaPengurusanSistem Pengurusan MaklumatSukan, Seni

Program sarjana 36 kredit ini boleh diselesaikan dalam masa kurang daripada 18 bulan dan diakreditasi oleh Perhimpunan Antarabangsa untuk Pendidikan Perniagaan Kolej.... [-]


Pengurusan Kewangan MBA

Coburg University (Bavaria)
Campus Sepenuh masa October 2018 Jerman Coburg

Sukatan pelajaran ijazah terdiri daripada kurikulum pengurusan am dan satu-satunya program MBA sepenuh masa yang diajarkan bahasa Inggeris di Jerman dengan tumpuan khusus dalam kewangan. [+]

Coburg University, MBA Program Pengurusan Kewangan

Program ini: Jika anda berminat dalam pengurusan dan kewangan am, mempunyai semangat keusahawanan, berfikiran secara global dan bercita-cita tinggi, program Pengurusan Kewangan MBA kami boleh menjadi tepat untuk anda. Matlamatnya adalah untuk menyediakan anda dengan set kemahiran yang akhirnya diperlukan untuk kedudukan CFO.

Fokus antarabangsa: Program ini berorientasikan peringkat antarabangsa dan ditujukan kepada keperluan pelajar asing. Bahasa arahan adalah bahasa Inggeris. Program akademik memberikan peluang yang unik untuk belajar dalam persekitaran pembelajaran luar biasa, mengalu-alukan, dan lintas budaya.

Perspektif kerjaya: Satu latihan di sebuah syarikat Jerman merupakan bahagian penting dalam program pengajian. Majoriti siswazah tetap berada di Jerman selepas menyelesaikan pendidikan mereka di Coburg, sering bekerja di bidang pengkhususan mereka di syarikat-syarikat antarabangsa yang besar.... [-]


Tuan Pentadbiran Perniagaan (uk Mba)

Southville International School affiliated with Foreign Universities
Online Campus Sepenuh masa Sambilan July 2018 Filipina Manila + 1 lagi

Program MBA SISFU UK (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) menyediakan setiap peserta-terutama yang mengejar pengurusan, kewangan, pengurusan sumber manusia, pemasaran, keusahawanan, atau karier pengurusan projek-trajektori yang jelas ke arah kecemerlangan pengurusan dan kepimpinan. [+]

MBA UK DI MELAYANKAN MUDAH

Program MBA SISFU UK (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) menyediakan setiap peserta-terutama yang mengejar pengurusan, kewangan, pengurusan sumber manusia, pemasaran, keusahawanan, atau karier pengurusan projek-trajektori yang jelas ke arah kecemerlangan pengurusan dan kepimpinan.

Setiap modul akan memudahkan profesional dari perniagaan asas atau pandangan dunia akademik ke pemahaman yang maju, diterapkan dan praktikal mengenai aspek utama perniagaan-semuanya dalam konteks global. SISFU bermatlamat untuk menyediakan kelayakan yang berkaitan dengan kerja profesional dalam pelbagai sektor. Juga, untuk menjadikan setiap pelajar fasih dengan teori perniagaan utama dan kontemporari, serta trend perniagaan utama.... [-]


Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Dalam Pengurusan Kelestarian

Sustainability Management School
Online Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  Switzerland Gland + 1 lagi

Pendidikan yang berorientasikan secara profesional yang menangani cabaran kemapanan hari ini! [+]

Inovatif, praktikal dan disesuaikan dengan dunia sebenar, MBA dalam Pengurusan Kemapanan bertujuan untuk memberi kesan kepada kerjaya masa depan anda.

Ia disampaikan oleh fakulti luar biasa yang datang dari lapangan dengan pengalaman yang ketara dalam projek lestari dan strategi perniagaan.

MBA adalah program untuk pelajar yang bertujuan untuk mencapai pengalaman yang bersesuaian untuk memenuhi keperluan antarabangsa untuk pengurusan kemampanan.

Pelajar-pelajar FASIN sentiasa terlibat dalam projek-projek berorientasikan amalan yang dipandu oleh ahli akademik, perunding, dan profesional. Projek-projek ini adalah sebahagian daripada metodologi pengajaran inovatif SUMAS yang merangkumi persidangan video dengan penceramah utama dalam organisasi dan persembahan syarikat kelas. Aktiviti ini bukan sahaja menggalakkan perkongsian pengetahuan tetapi juga memberikan peluang yang berharga untuk rangkaian untuk meningkatkan perkembangan kerjaya anda.... [-]


MBA - Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
Campus Sepenuh masa Sambilan 4 - 6  September 2018 Amerika Syarikat Madison Teaneck + 2 lagi

Maju ke Tahap Seterusnya dalam Kerjaya Anda! Tumpuan pendidikan kami menggabungkan kemahiran perniagaan yang penting dengan perspektif global yang penting untuk berjaya pada abad ke-21. [+]

Maju ke Tahap Seterusnya dalam Kerjaya Anda

Tumpuan pendidikan kami menggabungkan kemahiran perniagaan yang penting dengan perspektif global yang penting untuk berjaya pada abad ke-21.

MBA dengan Six Specializations DifferentPerakaunanKewanganPerniagaan AntarabangsaPengurusanPemasaranPengurusan Farmaseutikal4 1 Gelaran BA-MBA Gabungan

Seni liberal atau pelajar siswazah perniagaan boleh memperoleh MBA dengan satu tahun pengajian tambahan melalui pilihan inovatif ini. Direka untuk pelajar termotivasi, Ijazah Gabungan menyediakan anda dengan perspektif yang lebih luas dan kemahiran teknologi yang diperlukan untuk menguruskan perusahaan yang terlibat dalam perniagaan global.

Sabtu MBA @ FDU... [-]

MBA POLE (Gadex)

Formato Educativo
Online & Campus Combined Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid Spain Online + 1 lagi

MBA POLE (Gadex) adalah berorientasikan untuk menghantar satu wawasan bersepadu syarikat dan menyediakan alat-alat untuk bekerja dalam program kemahiran pasukan pengurusan. [+]

MBA POLE (Gadex) adalah berorientasikan untuk menghantar satu wawasan bersepadu syarikat dan menyediakan alat-alat untuk bekerja dalam program kemahiran pasukan pengurusan.

Induk ini, empat bulan dan bersamaan dengan 25 jam setiap aktiviti minggu dilakukan sepenuhnya dari jauh.

Gadex objektif asas program ini adalah:/>

Memberi pengetahuan praktikal permohonan profesion.Meningkatkan kemahiran untuk bekerja dalam satu pasukan pengurusan.Menggalakkan pertukaran profesional dalam bidang perniagaan.Mewujudkan hubungan antara profesional dan syarikat-syarikat dalam Bahasa Sepanyol - negara-negara berbahasa.Mengekalkan hubungan melalui platform pendidikan dan Alumni Network.panduan cepat/>MBA POLE (Gadex) adalah Kemahiran Pengurusan Program Intensive dan Teknik.The Master berlangsung kira-kira empat bulan, bersamaan dengan 25 jam caj setiap minggu. Ia dibahagikan kepada lapan modul. Ia dilakukan secara tepat 16 minggu, berjumlah 400 jam mengajarKelas diadakan pada jarak, melalui platform maya yang termasuk bahan-bahan pengajaran dan forum kerja.Berikutan penyelesaian tuan, termasuk pemeriksaan yang berkaitan, pelajar yang lulus ujian mempunyai pilihan untuk mendapatkan kelayakan mereka kembali untuk bayaran. Tajuk yang mempunyai akses adalah:Master Executive MBA POLE (judul sendiri).Master Executive MBA POLE, disertai oleh University of Cádiz (judul sendiri) melibatkan membuat kursus tambahan 40 jam.tajuk sisi undang-undang: dijalankan melalui proses yang dipanggil Single Convention Apostille sisi undang-undang.Ada pilihan untuk melakukan magang di Sepanyol.MBA POLE (Gadex) yang sedang membangunkan Edition kesepuluhtempat yang terhad. Untuk memulakan proses pendaftaran tanpa komitmen anda perlu mendaftar di sini .program/>... [-]

Sarjana Pentadbiran MBA

Universidad EAFIT
Campus Sepenuh masa January 2019 Colombia Medellin Pereira Bogotá + 2 lagi

Universidad EAFIT , yang diwujudkan pada tahun 1960, kini merupakan rujukan penting di peringkat serantau, kebangsaan dan kontinental, berikutan evolusi dan pertumbuhannya yang kekal, menjadi salah satu daripada beberapa universiti di Colombia yang diiktiraf institusi untuk kecemerlangan akademiknya. [+]

persembahan

Sarjana Pentadbiran adalah berdasarkan piawaian antarabangsa yang berkualiti tinggi dalam pendidikan pengurusan yang diakui oleh agensi akreditasi antarabangsa AMBA.

UmumIjazah dianugerahkan: Sarjana PentadbiranTempoh: 3 semesterTempoh kemasukan: 6 bulanMod Pengajian:Bandar di mana ia ditawarkan: Medellín, Bogotá, Pereira

Berdasarkan piawaian ini, program ini bertujuan untuk melatih para profesional dengan pengetahuan dalam bidang fungsional utama organisasi dan menyediakan senario untuk pembangunan kemahiran pengurusan berdasarkan pelbagai kaedah dan format pengajaran, yang memudahkan pembinaan pengetahuan dalam rangka kerja kerjasama dan hubungan di kalangan peserta. Para graduan program ini adalah profesional kreatif, inovator, transformer, dan ahli strategi, yang melalui kemahiran mereka yang maju dapat menyatukan peluang keusahawanan dan inovasi bagi rantau ini dan menyumbang dan mengambil bahagian dalam pembangunan dan pengantarabangsaan syarikat.... [-]