close

Penapis

Lihat Hasil

Sambilan MBA di Amerika Nilai, مليسيا 2021/2022

Sarjana pentadbiran perniagaan (MBA) dianugerahkan kepada pelajar-pelajar siswazah yang menamatkan program pengajian yang meneroka pelbagai aspek dunia perniagaan, termasuk pemasaran, kewangan, perakaunan, dan sumber manusia. Ia adalah kedua-dua ijazah profesional dan terminal.Malaysia adalah sebuah negara raja berperlembagaan persekutuan di Asia Tenggara. Ia terdiri daripada tiga belas negeri da… Baca lebih lanjut

Sarjana pentadbiran perniagaan (MBA) dianugerahkan kepada pelajar-pelajar siswazah yang menamatkan program pengajian yang meneroka pelbagai aspek dunia perniagaan, termasuk pemasaran, kewangan, perakaunan, dan sumber manusia. Ia adalah kedua-dua ijazah profesional dan terminal.

Malaysia adalah sebuah negara raja berperlembagaan persekutuan di Asia Tenggara. Ia terdiri daripada tiga belas negeri dan tiga wilayah persekutuan dan mempunyai jumlah daratan daripada 329.847 kilometer persegi yang dipisahkan oleh Laut China Selatan kepada dua bahagian sama saiz, Semenanjung Malaysia dan Borneo Malaysia.

Bandar indah Penilaian adalah salah satu tempat yang berkembang, Malaysia. Penilaian mempunyai beberapa teknologi yang terbaik dan universiti Penyelidikan berasaskan Malaysia. Penilaian Universiti terkenal dengan sistem pendidikan kelas atas.

Sambilan MBA di Amerika Nilai di Malaysia

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Malaysia
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk

MBA

Manipal International University
Nilai, مليسيا

Cepat karier anda dengan analitik Premier Malaysia yang didorong MBA dengan perjalanan lapangan antarabangsa 1 minggu ke UK, Amerika Syarikat, UAE, Australia dan banyak lagi!

Cepat karier anda dengan analitik Premier Malaysia yang didorong MBA dengan perjalanan lapangan antarabangsa 1 minggu ke UK, Amerika Syarikat, UAE, Australia dan banyak lagi! -
MBA
Sepenuh Masa
Separuh masa
3 - 4 semester
English
Jan 2022
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online