MBA dalam MBA/Sarjana dalam Bidang Kesihatan

Terbaik 2 MBA dalam MBA/Sarjana dalam Bidang Kesihatan 2018

MBA/Sarjana dalam Bidang Kesihatan

Mendapatkan ijazah berkembar dalam MBA / Sarjana Kesihatan merupakan permulaan yang baik untuk menguruskan kerjaya profesional jagaan kesihatan atau kemudahan perubatan. Bukan sahaja darjah berprestij ini menyediakan anda untuk maju dalam dunia menarik penjagaan kesihatan, tetapi mereka juga boleh membantu anda dalam mendapatkan kedudukan yang lebih tinggi dengan kenaikan gaji yang besar.

Ijazah Dual: MBA / Sarjana Kesihatan adalah program yang sangat baik untuk profesional penjagaan kesihatan yang bekerja yang ingin membangunkan kebolehan kepimpinan dan bakat perniagaan. Graduan dengan ijazah ini dual dihormati dapat mengurus dan membentuk masa depan yang menyeronokkan industri kesihatan dengan pengetahuan mereka digunakan dan kebolehan dalam kedua-dua perniagaan dan penjagaan kesihatan.Perniagaan yang berfikiran profesional penjagaan kesihatan adalah penting untuk menjalankan hospital berjaya, kemudahan hospis, rumah penjagaan, rangkaian pembekal, dan syarikat-syarikat insurans, dan program-program yang kompetitif membantu untuk membentuk pemimpin masa depan industri kesihatan.

Dengan mendaftar dalam program ijazah ini dua, anda boleh belajar daripada kedua-dua pakar perubatan dan ahli strategi perniagaan. Struktur unik pengajian menyediakan pendidikan yang menyeluruh dalam masa kurang kredit daripada yang sepatutnya diambil untuk mendapatkan MBA dan Master anda dalam kesihatan secara berasingan.

Terdapat banyak universiti antarabangsa yang menawarkan program ini sengit dan fokus, dan kos adalah berbeza-beza antara satu institusi yang unik. Sebelum mendaftar di sebarang kemudahan pendidikan, pastikan anda bertanya tentang semua yuran yang diperlukan untuk menamatkan pengajian.

Graduan yang memperoleh kedua-dua MBA dan Ijazah Sarjana Kesihatan dapat memperoleh kerjaya berkuasa tinggi dalam pentadbiran dan pengurusan hospital. Pelajar-pelajar ini mengagumkan juga boleh pergi untuk mendapatkan kerja di peringkat eksekutif di pelbagai klinik, makmal, syarikat-syarikat insurans, dan lain-lain kemudahan penjagaan kesihatan yang cemerlang.

 

Memilih program ijazah luar biasa dua anda adalah mudah kerana banyak universiti menawarkan program kompetitif di seluruh dunia. Bagi pelajar yang ingin meneruskan rutin harian semasa mereka, kelas dalam talian boleh didapati untuk muat pendidikan ke dalam kehidupan yang sibuk. Carian untuk program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Tuan Pentadbiran Perniagaan Dan Tuan Sains Dalam Kepimpinan Kejururawatan Dalam Sistem Penjagaan Kesihatan (jambatan)

Grand Canyon University
Online Sambilan September 2018 Amerika Syarikat USA Online

Jambatan Universiti Grand Canyon (GCU) (Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Sarjana Sains Kepimpinan Kejururawatan dalam Sistem Penjagaan Kesihatan) direka bentuk untuk menyediakan kedua-dua jururawat yang berpengalaman yang memperoleh ijazah sarjana muda di luar bidang kejururawatan, tetapi keinginan untuk maju ke tahap tuan ijazah dalam bidang kejururawatan. Program pengantin MSN ini menjembatani jurang untuk membolehkan anda mencapai ijazah MSN yang anda inginkan. [+]

Ditawarkan Oleh: College of Nursing and Health Care Professions

Gambaran Keseluruhan

Bawa Inovasi Perniagaan kepada Kecemerlangan Pesakit yang Berpusat

Pemimpin penjagaan kesihatan dalam pasaran kompetitif hari ini memerlukan pengetahuan perniagaan selain kecekapan kejururawatan. Jambatan Universiti Grand Canyon (GCU) (Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Sarjana Sains Kepimpinan Kejururawatan dalam Sistem Penjagaan Kesihatan) direka bentuk untuk menyediakan kedua-dua jururawat yang berpengalaman yang memperoleh ijazah sarjana muda di luar bidang kejururawatan, tetapi keinginan untuk maju ke tahap tuan ijazah dalam bidang kejururawatan. Program pengantin MSN ini menjembatani jurang untuk membolehkan anda mencapai ijazah MSN yang anda inginkan.... [-]


Dual Msn / Mba - Sarjana Pentadbiran Perniagaan Dan Ijazah Sarjana Sains Dalam Bidang Kejururawatan

Seidman College of Business, Grand Valley State University
Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Grand Rapids

Gabungan MSN / MBA direka untuk menyediakan jururawat berijazah peluang profesional dalam sistem penyampaian penjagaan kesihatan [+]

Seidman Kolej Perniagaan dan Kirkhof Kolej Kejururawatan menawarkan Master gabungan Pentadbiran Perniagaan dan Sarjana Sains Kejururawatan (MSN / MBA). Orang yang ingin ijazah ini mesti memenuhi keperluan kemasukan kedua-dua sekolah kecuali bahawa prestasi yang memuaskan kepada hanya Peperiksaan Siswazah Rekod (GRE), daripada GMAT, diperlukan. Pemohon bagi MSN / MBA boleh diterima masuk ke program bersama atau kepada sama ada MSN atau MBA bergantung kepada kajian jawatankuasa kemasukan setiap kolej dan keputusan. Gabungan MSN / MBA direka untuk menyediakan jururawat berijazah peluang profesional dalam sistem penyampaian penjagaan kesihatan.

Sarjana Sains Kejururawatan / Sarjana Pentadbiran Perniagaan Program... [-]