MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik MBA dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Paris Perancis

MBA bermaksud Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan terdiri daripada program kurikulum yang menyediakan asas dalam konsep teras perniagaan, termasuk pengurusan, kewangan, ekonomi, jualan, pemasaran, pengurusan sumber manusia dan pengurusan rantaian bekalan.

Darjah MBA Undang-undang kini dianggap antara darjah yang paling penting kerana ia adalah penting bagi pengurus dan pemimpin perniagaan untuk mendapatkan pengetahuan asas undang-undang. Ijazah ini lebih mudah untuk mampu dan bekerja keras pelajar mempunyai minat yang mendalam dalam kedua-dua undang-undang dan perniagaan.

Perancis, secara rasmi Republik Perancis, adalah sebuah republik separa presiden kesatuan terletak kebanyakannya di Eropah Barat, dengan beberapa kawasan dan wilayah di luar negara.

Paris adalah kota paling penduduk di Perancis dan modal. Ia mempunyai lebih daripada 2 juta penduduk. Ia menjadi tuan rumah kepada pusat-pusat pembelajaran dan seni di rantau Eropah. Menjadi rumah kepada jumlah tertinggi orang berpendidikan tinggi, Paris mempunyai beberapa universiti berprestij di Perancis.

Terbaik MBA dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Paris di Perancis

1 Hasil dalam Pengajian Undg-undg, Paris Filter

MBA Khusus dalam Undang-undang Perniagaan Antarabangsa - Pengurusan dan Kewangan

ESLSCA Business School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Oktober 2019 Perancis Paris + 1 lagi

Memandangkan kesan globalisasi berikutan persaingan antarabangsa yang semakin meningkat, syarikat terpaksa mengembangkan strategi yang menyinggung di mana teknik undang-undang dan cukai antarabangsa diperlukan.