Filter
MBA
Perancis Paris Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik MBA dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Paris Perancis

MBA bermaksud Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan terdiri daripada program kurikulum yang menyediakan asas dalam konsep teras perniagaan, termasuk pengurusan, kewangan, ekonomi, jualan, pemasaran, pengurusan sumber manusia dan pengurusan rantaian bekalan.

Darjah MBA Undang-undang kini dianggap antara darjah yang paling penting kerana ia adalah penting bagi pengurus dan pemimpin perniagaan untuk mendapatkan pengetahuan asas undang-undang. Ijazah ini lebih mudah untuk mampu dan bekerja keras pelajar mempunyai minat yang mendalam dalam kedua-dua undang-undang dan perniagaan.

Perancis, secara rasmi Republik Perancis, adalah sebuah republik separa presiden kesatuan terletak kebanyakannya di Eropah Barat, dengan beberapa kawasan dan wilayah di luar negara.

Paris adalah kota paling penduduk di Perancis dan modal. Ia mempunyai lebih daripada 2 juta penduduk. Ia menjadi tuan rumah kepada pusat-pusat pembelajaran dan seni di rantau Eropah. Menjadi rumah kepada jumlah tertinggi orang berpendidikan tinggi, Paris mempunyai beberapa universiti berprestij di Perancis.

Terbaik MBA dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Paris di Perancis

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Undg-undg, Paris

Ijazah
Lokasi
Perancis
Paris
Jenis pengajian
Secara
ESLSCA Business School

Memandangkan kesan globalisasi berikutan persaingan antarabangsa yang semakin meningkat, syarikat terpaksa mengembangkan strategi yang menyinggung di mana teknik undang-u ... [+]

Undang-undang Perniagaan Antarabangsa MBA - Pengurusan dan Kewangan ditujukan bukan sahaja kepada peguam peringkat tinggi, tetapi juga para profesional yang ingin menguasai isu-isu undang-undang yang maju dalam bidang aktiviti mereka. Latihan ini memberi mereka penguasaan sempurna mengenai isu-isu pasaran dan syarikat. Aset yang tegas dalam pasaran yang semakin kompetitif di mana kedua-dua sektor ini masih berkait rapat.

Latihan ini dinyatakan di sekitar tiga paksi profesional:

Risiko undang-undang dalam syarikat dan pasaran;Penguasaan disiplin asas kedua-dua sektor;Pelaksanaan penyelesaian strategik lebih disesuaikan dengan undang-undang.

Ini adalah sebab mengapa latihan menawarkan bacaan undang-undang yang bersifat transversal ke atas kedua-dua sektor aktiviti melalui dua Unit Pengajaran (EU): Undang-undang dan Kewangan di satu pihak; Undang-undang dan Pengurusan yang lain.... [-]

Perancis Paris
Oktober 2019
Perancis
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu