MBASTUDIES.COM.MY

Cari anda MBA dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Syarikat

MBA dalam Undang-undang di Amerika Syarikat adalah satu program pengajian yang menawarkan gabungan unik perniagaan dan pendidikan undang-undang. Dengan mendapatkan latar belakang kompleks dalam undang-undang dan juga perniagaan, pelajar dilengkapi dengan keupayaan untuk melihat perkara-perkara dari sudut yang berbeza, satu kemahiran yang amat dihargai dalam dunia global hari ini.

Semasa MBA dalam Undang-undang di Amerika Syarikat, pelajar pertama mengikuti pengajian kurikulum teras dan kemudian digalakkan untuk memilih daripada pelbagai kelas elektif. Ini mungkin termasuk mata pelajaran seperti undang-undang antarabangsa, undang-undang perniagaan antarabangsa, undang-undang cukai, undang-undang hartanah, keusahawanan atau kewangan. Latihan pelbagai disiplin akan menyediakan pelajar dengan sebaik mungkin untuk cabaran mereka perlu menangani dalam kehidupan profesional mereka.Setelah mengambil MBA dalam Undang-undang di Amerika Syarikat, pelajar mungkin mencari pekerjaan dalam bidang seperti tadbir urus awam, perundingan, amalan undang-undang atau perbankan pelaburan.

Adakah anda ingin mendapatkan pendidikan berprestij kompleks di beberapa universiti terkemuka di dunia? Jangan teragak-agak dan memohon MBA dalam Undang-undang di Amerika Syarikat. Lihatlah program yang disenaraikan di bawah untuk melihat apa pilihan anda!

2 Hasil dalam Pengajian Undg-undg, Amerika Syarikat Filter

Jd / mba program bersama

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Hempstead

Program JD / MBA adalah program ijazah bersama Maurice A. Deane Sekolah Undang-undang di Universiti Hofstra dan Universiti Hofstra Frank G. Zarb Sekolah Perniagaan. Program ini biasanya siap dalam tempoh empat tahun, walaupun pelajar boleh menamatkan program dalam masa yang singkat dengan mengambil sesi musim panas dan / atau kursus intersession musim sejuk dan dengan memohon kredit bagi kursus perniagaan tertentu diambil sebagai mahasiswa.

MBA - Pengurusan Jenayah dan Penipuan Ekonomi

Utica College Online
Online Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Utica

30 kredit MBA dalam talian dalam Kejahatan Ekonomi dan Pengurusan Penipuan adalah salah satu daripada beberapa program di negara ini untuk menggabungkan pengurusan penipuan dengan perniagaan, memberikan anda ijazah yang sangat boleh dipasarkan. Menjadi daya proaktif dalam mengenal pasti dan mencegah penipuan dengan mempelajari konsep yang tepat dalam menguruskan projek dan program teknologi yang kompleks bersama-sama dengan konsep dan kemahiran perniagaan yang penting.