MBA dalam MBA Penjagaan Kesihatan Antarabangsa

Terbaik MBA dalam MBA Penjagaan Kesihatan Antarabangsa 2018

MBA Penjagaan Kesihatan Antarabangsa

MBA adalah ijazah sarjana dalam pentadbiran perniagaan. Pendapatan satu termasuklah mengambil kursus perniagaan umum seperti kewangan, perakaunan, pengurusan, pemasaran, undang-undang, teknologi maklumat, dan etika. MBA dalam Penjagaan Kesihatan Antarabangsa menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam industri penjagaan kesihatan.

Apakah MBA dalam Penjagaan Kesihatan Antarabangsa? Program ini memberi tumpuan kepada pembangunan pengurus penjagaan kesihatan keusahawanan yang dilengkapi dengan kepakaran canggih dan kemahiran untuk memenuhi permintaan sektor penjagaan kesihatan antarabangsa. Pelajar akan membangunkan pemahaman yang luas tentang isu-isu antara budaya, serta membina rangkaian profesional antarabangsa dengan siapa mereka suatu hari nanti boleh membangunkan dasar dan sistem penjagaan kesihatan global. Graduan akan dapat mengurus, merancang, dan mengatur penjagaan penuaan individu, dan juga perjanjian dengan bencana alam, wabak, dan peperangan.

Terdapat banyak manfaat untuk graduan dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Penjagaan Kesihatan Antarabangsa.Ijazah mereka memberikan mereka kelebihan saingan di tempat kerja, dan mereka boleh menuntut gaji yang lebih tinggi. Mereka sangat mahir dalam berkomunikasi dan berinteraksi dengan profesional dan orang ramai, dan mereka dapat membuat keputusan yang cepat dalam menghadapi cabaran.

Sebagai tahap antarabangsa, pelajar boleh mendapatkan pendidikan mereka dari pelbagai sekolah di seluruh dunia. Kos boleh berbeza dari satu universiti yang lain, jadi ia adalah penting untuk menghubungi sekolah secara langsung untuk mengetahui berapa banyak ia akan kos untuk mendapatkan MBA anda.

MBA menyediakan pelajar dengan pengetahuan utama perniagaan, kemahiran, dan ciri-ciri yang membantu mereka mudah mendapat pekerjaan dalam pelbagai kerjaya. Graduan boleh mencari pekerjaan dalam bidang farmaseutikal, industri teknologi kesihatan, hospital, dan dalam amal dan bantuan organisasi.

Terdapat banyak jenis program MBA yang boleh anda pilih, termasuk separuh masa, sepenuh masa, dipercepatkan, dan pembelajaran jarak jauh.Anda boleh memulakan penyelidikan program yang tepat untuk keperluan anda sekarang dengan mengakses pangkalan data kami yang luas. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Mba / Mph Dengan Sekolah Yale Kesihatan Awam

Yale School of Management
Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat New Haven New York + 1 lagi

Program MPH Kesihatan Awam Yale direka untuk pelajar yang bermotivasi tinggi dengan minat yang besar dalam bidang kesihatan awam [+]

Program MPH Kesihatan Awam Yale direka untuk pelajar yang bermotivasi tinggi dengan minat yang besar dalam bidang kesihatan awam. Walaupun sesetengah matrikul memulakan program secara langsung dari institusi sarjana dan siswazah, yang lain mempunyai pengalaman kerja kesihatan awam dan / atau ijazah profesional. Secara umum, program MPH memerlukan empat semester di kediaman di mana 20 kursus mesti diselesaikan. Semua pelajar MPH melengkapkan kursus teras dalam Biostatistik, Epidemiologi, Kesihatan Persekitaran, Dasar Kesihatan, dan Sains Sosial dan Tingkah Laku. Pelajar juga mesti memenuhi keperluan bahagian yang khusus untuk setiap program akademik. Di samping itu, pelajar melengkapkan latihan antara tahun pertama dan tahun kedua pengajian sepenuh masa dan sama ada tesis atau kursus batu permata. Pemohon Ijazah Bersama... [-]