MBA dalam MBA Penjagaan Kesihatan Antarabangsa

Terbaik 2 MBA dalam MBA Penjagaan Kesihatan Antarabangsa 2017/2018

MBA Penjagaan Kesihatan Antarabangsa

MBA adalah ijazah sarjana dalam pentadbiran perniagaan. Pendapatan satu termasuklah mengambil kursus perniagaan umum seperti kewangan, perakaunan, pengurusan, pemasaran, undang-undang, teknologi maklumat, dan etika. MBA dalam Penjagaan Kesihatan Antarabangsa menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam industri penjagaan kesihatan.

Apakah MBA dalam Penjagaan Kesihatan Antarabangsa? Program ini memberi tumpuan kepada pembangunan pengurus penjagaan kesihatan keusahawanan yang dilengkapi dengan kepakaran canggih dan kemahiran untuk memenuhi permintaan sektor penjagaan kesihatan antarabangsa. Pelajar akan membangunkan pemahaman yang luas tentang isu-isu antara budaya, serta membina rangkaian profesional antarabangsa dengan siapa mereka suatu hari nanti boleh membangunkan dasar dan sistem penjagaan kesihatan global. Graduan akan dapat mengurus, merancang, dan mengatur penjagaan penuaan individu, dan juga perjanjian dengan bencana alam, wabak, dan peperangan.

Terdapat banyak manfaat untuk graduan dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Penjagaan Kesihatan Antarabangsa.Ijazah mereka memberikan mereka kelebihan saingan di tempat kerja, dan mereka boleh menuntut gaji yang lebih tinggi. Mereka sangat mahir dalam berkomunikasi dan berinteraksi dengan profesional dan orang ramai, dan mereka dapat membuat keputusan yang cepat dalam menghadapi cabaran.

Sebagai tahap antarabangsa, pelajar boleh mendapatkan pendidikan mereka dari pelbagai sekolah di seluruh dunia. Kos boleh berbeza dari satu universiti yang lain, jadi ia adalah penting untuk menghubungi sekolah secara langsung untuk mengetahui berapa banyak ia akan kos untuk mendapatkan MBA anda.

MBA menyediakan pelajar dengan pengetahuan utama perniagaan, kemahiran, dan ciri-ciri yang membantu mereka mudah mendapat pekerjaan dalam pelbagai kerjaya. Graduan boleh mencari pekerjaan dalam bidang farmaseutikal, industri teknologi kesihatan, hospital, dan dalam amal dan bantuan organisasi.

Terdapat banyak jenis program MBA yang boleh anda pilih, termasuk separuh masa, sepenuh masa, dipercepatkan, dan pembelajaran jarak jauh.Anda boleh memulakan penyelidikan program yang tepat untuk keperluan anda sekarang dengan mengakses pangkalan data kami yang luas. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Mba Pengurusan Penjagaan Kesihatan Antarabangsa

Frankfurt School of Finance & Management
Campus Sambilan 20  October 2017 Jerman Frankfurt am Main

MBA Frankfurt School dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan Antarabangsa memenuhi semua peserta rantaian, pembekal, pembayar, badan-badan kawal selia nilai penjagaan kesihatan dan juga pembekal. [+]

Sebagai industri penjagaan kesihatan menjadi lebih antarabangsa, pengurus mesti mempunyai, yang berorientasikan amali pendidikan global ditambah pula dengan kemahiran antara budaya yang kuat.

MBA dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan Antarabangsa adalah unik dalam pendekatan pengajaran dan praktikal, yang cuba melangkaui sempadan negara dan cara pemikiran di seluruh dunia. Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan Antarabangsa membangunkan pengurus penjagaan kesihatan keusahawanan dilengkapi dengan kemahiran dan kepakaran yang maju untuk menguasai cabaran dalam sektor penjagaan kesihatan global.

Melalui modul kediaman di lokasi terpilih berkaitan di seluruh dunia, ahli-ahli program akan mengenal pasti amalan terbaik, membangunkan pemahaman yang luas tentang isu-isu budaya dan membina rangkaian antarabangsa profesional terkemuka perbahasan dalam membangunkan sektor penjagaan kesihatan global.... [-]


Mba Dalam Pengurusan Hospital, Klinik Dan Pejabat

Grupo Tiradentes
Campus Sepenuh masa 418  March 2018 Brazil Aracaju

Guru-guru yang mempunyai pengalaman teori dan praktikal dalam Pengurusan Kesihatan dan khusus itu; Kes-kes Kejayaan kajian dengan organisasi-organisasi besar kecil, sederhana dan; Infrastruktur serasi dengan keperluan standard penonton sasaran kami; pengalaman praktikal dan kehadiran profesional dijemput dalam beberapa modul. [+]

Kursus Berbeza Guru-guru yang mempunyai pengalaman teori dan praktikal dalam Pengurusan Kesihatan dan khusus itu; Kes-kes Kejayaan kajian dengan organisasi-organisasi besar kecil, sederhana dan; Infrastruktur serasi dengan keperluan standard penonton sasaran kami; pengalaman praktikal dan kehadiran profesional dijemput dalam beberapa modul. MATLAMAT Antara matlamat utama MBA, kita boleh menyerlahkan: Memberi pengetahuan yang diperlukan dalam amalan pengurusan, ditujukan kepada perancangan, pelaksanaan dan pengawalan aktiviti yang berkaitan dengan institusi kesihatan. Memperkasa Pelajar dengan alat pengurusan teknikal dan mewujudkan parameter yang diperlukan untuk menangani isu-isu yang unik kepada ekonomi kesihatan dan akibatnya. perhatian khusus terus kepada kualiti, audit dan akreditasi di hospital, klinik dan pejabat. cara yang dinamik dan inovatif TARGET Kursus ini bertujuan untuk profesional yang melaksanakan tugas-tugas yang berkaitan dengan pengurusan di institusi penjagaan kesihatan, seperti doktor, jururawat, pentadbir, ahli ekonomi dan akauntan yang beroperasi di hospital, klinik dan / atau pejabat. METODOLOGI Kursus ini akan dibangunkan melalui pelbagai teknik pengajaran / pembelajaran untuk membolehkan penyertaan pelajar aktif dalam pembinaan pengetahuan. Profesor menyediakan pemantauan bahan sekolah. Akan digunakan, sesuai dengan sifat dan kesesuaian setiap disiplin, pelbagai kaedah seperti kajian kes, permainan dan simulasi, persidangan, ceramah, seminar, kajian yang diarahkan, kerja berkumpulan, kelas amali di makmal, perbahasan dan pertukaran eksperimen. [-]