MBA dalam MBA Pengurusan di Greece

Cari anda MBA dalam MBA Pengurusan di Greece

MBA Pengurusan

Sarjana pentadbiran perniagaan (MBA) adalah ijazah profesional yang diberikan kepada mereka yang mengkaji pengurusan perniagaan di sebuah sekolah perniagaan. Pelbagai bentuk analisis dan strategi dilindungi termasuk operasi, pemasaran, kewangan, dan perakaunan.

Terdapat permintaan yang tinggi bagi pengurus dalam pelbagai industri. Seperti itu, yang mempunyai MBA dalam Pengurusan memberikan anda kelebihan untuk menjadi lebih menarik kepada syarikat-syarikat yang ingin mengambil kerja yang berkesan, pemimpin yang berkuasa. MBA melengkapkan anda dengan pengetahuan teori dan praktikal dan kemahiran untuk menjadi lebih berdaya saing dan cemerlang dalam kerjaya pengurusan anda.

Greece, secara rasmi Republik Hellenic, atau Hellas sebagai dipanggil dari zaman purba, adalah sebuah negara di Eropah Tenggara. Menurut banci 2011, penduduk Greece 's adalah sekitar 11 juta.

MBA dalam MBA Pengurusan di Greece

Baca lebih lanjut

MBA in Management

Unicaf University (ZM)
Online Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Yunani Athens + 1 lagi

[+]

Dalam talian dan melalui Disokong Open Learning

Syarat Kemasukan kemasukan biasa ke program Sarjana memerlukan ijazah Sarjana Muda yang diiktiraf Pemohon dengan Ijazah yang bertauliah Master juga akan dipertimbangkan untuk kemasukan HND pemegang yang berkaitan dengan pengalaman kerja yang relevan baik (selepas tamat pengajian) boleh dipertimbangkan untuk kemasukan penguasaan Bahasa Inggeris (jika Ijazah Sarjana Muda yang tidak diajar dalam Bahasa Inggeris) CV dikemaskini Satu surat rasmi cadangan (sama ada akademik atau Perniagaan) Pernyataan Peribadi (minimum 500 kata) [-]

MBA in Management Information Systems

Unicaf University (ZM)
Online Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Yunani Athens + 1 lagi

[+]

Dalam talian dan melalui Disokong Open Learning

Syarat Kemasukan kemasukan biasa ke program Sarjana memerlukan ijazah Sarjana Muda yang diiktiraf Pemohon dengan Ijazah yang bertauliah Master juga akan dipertimbangkan untuk kemasukan HND pemegang yang berkaitan dengan pengalaman kerja yang relevan baik (selepas tamat pengajian) boleh dipertimbangkan untuk kemasukan [-]