Filter
MBA
Latvia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda MBA dalam Pelancongan di Latvia

MBA adalah oleh jauh dan jauh ijazah yang paling berjaya abad ke-20. Lihatlah statistik Amerika. Tahap pertama telah tidak diberikan sehingga 1900. Menjelang akhir abad ke-20 ia mempunyai bahagian pasaran 27% daripada semua graduan ijazah diberikan.

Latvia, secara rasmi Republik Latvia, adalah sebuah negara di rantau Baltik di Eropah Utara. Ia bersempadan di utara dengan Estonia, di selatan oleh Lithuania, ke timur oleh Rusia, dan di sebelah tenggara dengan Belarus. The Latvia adalah kaum Baltic, budaya yang berkaitan dengan Lithuania. Modal adalah Riga yang merupakan rumah kepada Universiti Latvia dengan lebih daripada 23,000 pelajar yang mendaftar.

MBA dalam Pelancongan di Latvia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pelancongan, Latvia

Turiba University

Kajian dalam pengurusan Pelancongan Strategik menyediakan pelajar untuk bekerja di seluruh dunia. Ia adalah satu peluang yang baik untuk pelajar yang melihat kerjaya mere ... [+]

Pengurusan Strategik dalam Pelancongan - program pengajian Sarjana profesionalBerguna50% pelajar datang dari negara-negara yang hingga sekarang anda telah memperkenalkan hanya dengan peta. Sekarang anda mempunyai peluang untuk berkenalan dengan orang, culalt = "ture, dan memahami negara-negara ini!Terdapat sekitar 1 bilion perjalanan antarabangsa pada tahun 2014

Program pengajian tuan profesional Profesor Pengurusan Strategik dalam Pelancongan telah memperoleh UNWTO yang berprestij - Pertubuhan Pelancongan Dunia PBB TedQual akreditasi kepada terma maksimum - empat tahun, sehingga Tahun 2018.

program ini diisytiharkan oleh Tahun 2019, sijil TedQual.

DEGREE: Ijazah Sarjana Profesional dalam Pentadbiran Perniagaan (MBA)... [-]

Latvia Riga
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu