Filter
MBA
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 4 MBA dalam Penerbangan 2019

Pendapatan ijazah Master adalah pilihan yang hebat untuk seseorang yang benar-benar mahu pakar dalam sesuatu bidang pengajian. Darjah ditambah sering akan menjadi perkara yang tips skala yang memihak kepada seorang pemohon di atas yang lain.

Apakah MBA dalam Aviation? Antara program MBA yang pakar dalam bidang tertentu, mereka dengan memberi tumpuan kepada penerbangan adalah sangat menarik kepada pelajar yang terpesona dengan penerbangan. Graduan daripada program-program ini bekerja dalam semua aspek perniagaan di padang dengan mengikuti perkembangan peraturan yang kompleks, teknologi baru muncul dan perubahan demografi. Didorong oleh semangat dan rangsangan daripada pendidikan mereka, mereka adalah enjin industri aeroangkasa.

Bersama-sama dengan kelas perniagaan yang penting, program-program ini memberi tumpuan kepada industri-khusus falsafah, seperti tanggapan bahawa keselamatan seiring dengan keuntungan. Graduan adalah di barisan hadapan dalam membuat kerja-kerja perkahwinan. Di samping itu, pelajar mendapat memahami firma istilah dan konsep yang berkaitan.Berbekalkan pengetahuan ini, mereka mendapati diri mereka dalam permintaan oleh syarikat-syarikat di seluruh dunia. Kadar gaji bagi graduan biasanya dalam lingkungan enam angka, dengan pengurusan peringkat tinggi sering membuat jauh lebih.

Banyak kolej dan universiti menawarkan MBA dalam Penerbangan, dan kos yang berbeza-beza dari sekolah ke sekolah, jadi pelajar menyelidik program individu. Panjang program juga mungkin berbeza-beza cukup sedikit, yang akan memberi kesan kepada kos.

Setelah tamat pengajian, pelajar boleh memohon pelbagai jawatan termasuk Pengurus Perniagaan, Perancangan Penganalisis Kewangan, Pengurus Akaun Perdagangan, Pengurus Perunding, Crew Perancangan dan Analisis Pengurus, Pengurus Sumber Manusia, Pengarah Rangkaian dan Perancangan Kapasiti dan Pengurus Projek. Pekerjaan ini boleh didapati di seluruh dunia, jadi pelajar boleh mencari kerja di negara asal mereka, atau mereka akan terus mencari peluang untuk tinggal di luar negara.

Ia boleh menjadi berguna untuk memahami bahawa sekolah-sekolah perniagaan yang menawarkan MBA dalam Penerbangan boleh didapati dalam banyak kawasan-kawasan. Platform yang berbeza membolehkan pelajar banyak fleksibiliti, serta memenuhi kepada gaya pembelajaran yang berbeza. Manakala beberapa orang lebih suka yang hands-on lebih, pengalaman bersama, orang lain boleh hidup di dalam persekitaran yang kurang tradisional. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

4 Hasil dalam Penerbangan

Frankfurt University of Applied Sciences

Dengan program kami yang mantap sejak tahun 2011, laluan kerjaya anda akan maju dalam Industri Penerbangan dan Pelancongan yang berkembang pesat! Setelah berjaya menyeles ... [+]

Memperkasakan masa depan anda dalam Penerbangan dan PelanconganMempelajari MBA yang mantap di Frankfurt, Jerman

Dengan program kami yang mantap sejak tahun 2011, laluan kerjaya anda akan maju dalam Industri Penerbangan dan Pelancongan yang berkembang pesat!

Setelah berjaya menyelesaikan program pengajian separuh masa kami, anda akan memenuhi syarat untuk mencabar dan menuntut kedudukan pengurusan dan kepimpinan dalam industri penerbangan dan pelancongan.

Faedah anda

Nikmati belajar di salah satu hab penerbangan terbesar di dunia dan dapatkan manfaat dari program sambilan MBA kami yang direka khas bersama pemimpin industri terkenal seperti DFS, Fraport dan Lapangan Terbang MUC.

... [-]
Jerman Frankfurt
Oktober 2019
English
Sambilan
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Singapore Aviation Academy

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Aviation (MBAA) akan menyediakan anda dengan asas yang kukuh yang diperlukan untuk berjaya dalam persekitaran penerbangan hari ini. D ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Aviation (anjuran bersama Embry-Riddle Aeronautical University, US)

PROGRAM TINJAUAN

Yang Sarjana Pentadbiran Perniagaan di Penerbangan (MBAA) akan menyediakan anda dengan asas yang kukuh yang diperlukan untuk berjaya dalam persekitaran penerbangan hari ini. Direka untuk menekankan pengaplikasian konsep moden pengurusan, kaedah dan alat dalam konteks penerbangan, anda akan menikmati semua peluang yang disediakan kepada pelajar MBAA dengan kelebihan daya saing tambahan khusus dalam bidang penerbangan.

SYARAT KEMASUKAN

Anda mesti telah memperoleh ijazah sarjana muda daripada institusi ijazah-pemberian yang diiktiraf dengan memperolehi Purata Nilai Gred Kumulatif (CGPA) 2.5 atau lebih tinggi pada skala 4.0. Jika anda sudah memiliki ijazah sarjana atau telah menamatkan kursus siswazah dari institusi ijazah-pemberian bertauliah, anda juga mesti mempunyai 3.0 CGPA atau lebih tinggi pada peringkat siswazah.... [-]

Singapura Singapore Singapore Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lynn University

Mengikuti sebuah MBA penerbangan adalah cara yang luar biasa untuk membuka peluang baru untuk pentadbiran lapangan terbang dan perniagaan mengurus saluran udara dunia. De ... [+]

Mengikuti sebuah MBA penerbangan adalah cara yang luar biasa untuk membuka peluang baru untuk pentadbiran lapangan terbang dan perniagaan mengurus saluran udara dunia. Dengan pengkhususan ini, anda boleh mendapatkan asas pengetahuan yang berkaitan dengan isu dan cabaran yang dihadapi dunia penerbangan.

Kursus ini dibuat untuk memberi kepakaran bahawa para pemimpin dalam penerbangan perlu terus berdaya saing di lapangan. Sebagai pelajar program ini, anda akan melakukan peperiksaan mendalam terhadap cabaran dan proses kewangan yang unik untuk industri perjalanan udara. Kurikulum akan membimbing anda melalui pelbagai kemahiran dan teknik, membantu anda menubuhkan kepakaran dalam operasi harian pengurusan lapangan terbang dan strategi peringkat tinggi. Anda juga akan mengambil bahagian dalam perbincangan terperinci tentang keselamatan, keselamatan udara, dan kemajuan dalam teknologi kawalan lalu lintas.... [-]

Amerika Syarikat Boca Raton
Sept. 2019
English
Sambilan
1 - 4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Toulouse Business School

MBA Aerospace memberikan pendidikan bertaraf dunia dengan berkesan dan mudah untuk para pengurus berpengalaman yang ingin mengembangkan kompetensi dan kepimpinan pengurus ... [+]

Pakar-pakar bersetuju: industri aeroangkasa telah menyaksikan pertumbuhan yang mengagumkan di seluruh dunia sejak beberapa tahun kebelakangan, dengan sumbangan utama dari segmen penerbangan awam. Pada masa yang sama, struktur keseluruhan industri (syarikat penerbangan, pembuatan, MRO, lapangan terbang, ruang, dan lain-lain) telah mengalami perubahan mendalam ("langit terbuka", pemain baru, model perniagaan baru, teknologi baru, segmen baru dan pasaran. penerbangan pertama dari beberapa program baru), yang semuanya meningkatkan trafik penumpang domestik dan antarabangsa. Pemain baru datang di tempat kejadian dan menggegarkan pasaran (GAFAM, BATHX).

Pertumbuhan industri keseluruhan ini telah didorong oleh tenaga mahir bersama dengan persekitaran perniagaan yang menggalakkan (pelaburan, inovasi, dan lain-lain). Meskipun begitu banyak peluang untuk pemain aeroangkasa, kebanyakan syarikat aeroangkasa sudah menghadapi dan akan menghadapi isu pengurusan bakat. Walaupun tenaga teknikal yang berkemahiran tinggi sudah bekerja di dalam industri, terdapat kekurangan pengurus aeroangkasa yang terlatih dan berpengalaman dengan kemahiran kepimpinan yang kuat dan keupayaan untuk bekerja dengan piawaian antarabangsa yang tertinggi.... [-]

Perancis Toulouse
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu