Filter
MBA
Republik Czech Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda MBA dalam Kewangan di Republik Czech

Memperoleh Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dicapai dengan memenuhi syarat keperluan program siswazah di sebuah sekolah perniagaan. Banyak sekolah menawarkan sepenuh masa, separuh masa, atau pilihan dalam talian untuk mendapatkan ijazah anda dalam pengurusan perniagaan.

Memperoleh Sarjana Pentadbiran Perniagaan, atau MBA, dalam Kewangan boleh membantu individu untuk memajukan kerjaya mereka dan menambah ilmu pengetahuan yang sedia ada dalam dunia kewangan. Kebanyakan MBA dalam program Kewangan boleh disiapkan dalam masa kira-kira dua tahun, dan boleh membawa kepada kerjaya profesional dalam bidang perakaunan, pelaburan, atau ekonomi.

 

Republik Czech, merupakan negara daratan di Eropah Tengah. Negara ini bersempadan dengan Jerman ke barat, Austria ke selatan, Slovakia ke timur dan Poland di utara. Modal dan bandar terbesar, dengan 1.3 juta penduduk, adalah Prague.

MBA dalam Kewangan di Republik Czech

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kewangan, Republik Czech

University of New York in Prague (UNYP)

MBA dengan tumpuan dalam kewangan menyediakan pelajar untuk memasuki dunia kewangan korporat yang kompleks. Kewangan adalah darah hayat mana-mana organisasi, dan pertumbu ... [+]

UNYP diiktiraf dalam Kewangan

MBA dengan tumpuan dalam kewangan menyediakan pelajar untuk memasuki dunia kewangan korporat yang kompleks. Kewangan adalah darah hayat mana-mana organisasi, dan pertumbuhan perdagangan antarabangsa telah memberikan penekanan yang lebih besar kepada aspek kewangan perniagaan. Kepekatan MBA ini sesuai untuk pelajar yang ingin mendapatkan pengetahuan pakar tentang amalan dan cara kerja pasaran perbankan dan kewangan.

Kursus kewangan khusus:

Perdagangan Antarabangsa, Kewangan,Pasaran kewanganRuncitStrategi KewanganUNYP Selfie" src="//www.masterstudies.com/element_db/29/29364_UNYP_Selfie_square.jpg" alt="UNYP Selfie" />10 Alasan Mendaftar di Program MBA UNYPMeningkatkan prospek pekerjaan global andaMeningkatkan potensi pendapatan andaMengasah kemahiran kepimpinan andaBelajar dalam persekitaran tempatan dan antarabangsaMengasah kebolehan membuat keputusan andaTerlibat dalam pendekatan pembelajaran termasuk simulasi perniagaan maya, penceramah tetamu, bengkel, kajian kes, dan pembelajaran rakan sebayaMemahami isu-isu baru dalam perniagaan dan pengurusan untuk berjaya dalam persekitaran antarabangsa yang kompetitifMengamalkan kemahiran anda melalui pendedahan kepada penyelesaian masalah yang diterapkan, bermain peranan, dan situasi belajar pengalamanGunakan kemahiran baru anda di tempat kerja pada hari berikutnyaMengambil bahagian dalam satu-satunya program MBA Czech untuk mempunyai akreditasi tiga dari CR (UK), UK, (BAC), dan Amerika Syarikat (IACBE)... [-]
Republik Czech Prague
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
19 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu