Filter
MBA
Amerika Syarikat California San Diego Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik MBA dalam Hospitaliti in San Diego Amerika Syarikat

Diberi kuasa MBA dan ia membuka pintu, rangkaian yang ditawarkan dan kemahiran menyelesaikan masalah ia mengajar, pelajar perniagaan perlu lebih terlibat dalam pendidikan mereka dan mengambil inisiatif untuk memahami apa yang mereka mahu untuk keluar dari ijazah MBA mereka.

Mempunyai MBA dalam Hospitaliti membolehkan anda mendarat di kedudukan teratas, dalam perniagaan hospitaliti. Beberapa jawatan yang anda boleh mensasarkan untuk berada Penginapan dan Hotel Pengurus, Pengurus Perkhidmatan Makanan dan Pengurus Perkhidmatan Konvensyen. Bayangkan jumlah yang tinggi daripada gaji yang dibayar untuk jawatan tersebut. MBA dalam Hospitaliti menyediakan anda untuk ini peranan utama.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

San Diego adalah bandar utama wilayah California, yang terletak di pantai Lautan Pasifik. San Diego dianggap sebagai salah satu daripada bandar-bandar yang paling celik dari Amerika Syarikat. Satu kajian menunjukkan bahawa kira-kira 41 peratus daripada individu yang pada atau di atas umur 25 adalah pada pemegang ijazah sarjana muda kurangnya.

Terbaik MBA dalam Hospitaliti in San Diego di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Hospitaliti, San Diego

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
California
San Diego
Jenis pengajian
Secara
Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - San Diego

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Kepekatan Pengurusan Hospitaliti di Institut Pengurusan Hospital Vatel di Alliant International University adalah sarjana yang ... [+]

MBA dengan Kepekatan Pengurusan Hospitality di Institut Pengurusan Hospital Vatel di Alliant International University.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan tumpuan dalam Pengurusan Hospitaliti adalah tahap intensif dan inovatif yang menyediakan pelajar menjadi pengurus dan pemimpin industri hospitaliti yang lebih berkesan. Kursus seimbang di antara teori akademik dan amalan profesional.

Di kampus, pelajar mengasah pemikiran kritis, kepimpinan, pengurusan, dan kemahiran keusahawanan yang diperlukan untuk bersaing dalam ekonomi global. Dengan fakulti yang berpengalaman dan saiz kelas kecil, pelajar menerima sokongan dan penyediaan individu yang diperlukan untuk menjadikan pengalaman mereka menjadi kepakaran dan mencapai kecemerlangan.... [-]

Amerika Syarikat San Diego
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
18 - 24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu