Filter
MBA
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 MBA dalam Fesyen 2019

Jika mereka bentuk pakaian dan aksesori bunyi seperti kerjaya ideal anda, maka anda boleh menjadi calon yang sempurna untuk memperoleh ijazah sarjana anda dalam fesyen. Ijazah sarjana menetapkan anda sehingga melampaui apa yang anda biasanya akan dapat melakukan apa-apa dalam industri yang cepat berubah, memastikan kejayaan lagi pada tahun-tahun akan datang.

Seperti ramai bakal pelajar lain yang anda mungkin tertanya-tanya, "Apakah yang dimaksudkan dengan MBA dalam fesyen?" Untuk meletakkan ia hanya, ijazah lanjutan ini akan menyediakan anda untuk bekerja dalam pelbagai bidang yang berkaitan dengan industri gaya dan trend. Anda boleh mengambil kursus pada paparan fesyen dan reka bentuk, dan membeli barang dagangan, kewangan dan bajet, dan meramalkan gelombang besar seterusnya gaya dalam industri. MBA adalah Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan.Pendapatan ijazah ini juga akan mengajar anda bagaimana untuk menjadi pengarah yang berjaya, pengurus, atau wakil syarikat reka bentuk atau perniagaan lain yang bekerja di lapangan. Kursus-kursus yang boleh diambil di pelbagai institusi di seluruh dunia, sama ada di kampus atau dalam talian.

Mengambil kursus MBA di bawah payung gaya dan reka bentuk besar akan melanjutkan kerjaya anda. Pendapatan tahap yang maju boleh mendapatkan anda wawancara yang anda telah berusaha untuk, serta pekerjaan di bahagian atas kepimpinan dan reka bentuk.

Kos mengambil kursus-kursus ini untuk mendapatkan ijazah sarjana anda akan berbeza-beza bergantung kepada sekolah yang anda pilih. Jika anda berminat untuk mendaftar dan belajar lebih lanjut mengenai tuisyen dan bantuan kewangan, anda boleh menghubungi kakitangan betul di sekolah pilihan anda.

Sebaik sahaja anda melengkapkan ijazah anda, anda akan mempunyai peluang untuk bekerja di industri di lokasi di seluruh dunia. Jawatan mungkin bagi anda untuk bekerja dalam termasuk pakaian dan reka bentuk aksesori, susun atur majalah, pemasaran, perhubungan awam, dan pengurusan. Anda juga boleh mencari kerja sebagai peneraju kewangan, pengurus rantaian bekalan, paparan berjenama terkenal dan pengurus sumber manusia. Bekerja dalam industri ini akan membolehkan anda untuk mengambil bahagian dalam perjalanan dunia, serta seni dan budaya peluang untuk melanjutkan kreativiti anda sendiri.

 

Jika anda masih tertanya-tanya, "Apakah yang dimaksudkan dengan MBA dalam fesyen?" Mendapatkan diri anda satu langkah lebih dekat untuk mencapai kejayaan dengan kerjaya anda dalam industri evolusi fesyen dan reka bentuk. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin. 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Fesyen

IMF Business School Portugal

MBA membolehkan untuk memperoleh kemahiran untuk: menganalisis asas-asas pengurusan strategik belajar asas-asas, membuat analisis persekitaran pasaran, untuk membolehkan ... [+]

MBA membolehkan untuk memperoleh kemahiran untuk: menganalisis asas-asas pengurusan strategik belajar asas-asas, membuat analisis persekitaran pasaran, untuk membolehkan pelajar untuk penggubalan, pelaksanaan dan pemantauan strategi pengurusan yang berjaya; menilai kesesuaian strategi perniagaan, menganalisis pelan pemasaran yang berasaskan untuk membuat keputusan mengenai saluran pemasaran yang paling sesuai, dengan itu memastikan keputusan yang dikehendaki untuk syarikat anda; memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk arahan dan pengurusan kawasan dan jabatan-jabatan yang berbeza yang membolehkan berfungsi dengan sebuah syarikat, mendominasi garis panduan asas.

lesen perisian termasuk:... [-]

Portugal Portugal Online
Pendaftaran Terbuka
Portuguese (Brazil)
Sambilan
720 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IFA Paris

IFA Paris Fashion Business MBA membolehkan pelajar mengejar pendidikan pascasiswazah yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris di Paris, Shanghai dan / atau Istanbul. ... [+]

IFA Paris MBA Disahkan oleh FEDE (Fédération Européenne Des Écoles)Tempoh: Program 15 bulan dalam bahasa InggerisKampus: Paris, Shanghai, IstanbulFormat: Paris atau Istanbul / Paris atau Shanghai / Paris / BangkokPengambilan seterusnya: September 2019Kredit ECTS: 120Yuran Permohonan: € 150Yuran Pengajian: € 14,800Terhad kepada: 25 pelajar setiap kelas

"Pemandangan perniagaan fesyen 360 darjah lengkap"

Pengenalan

Semasa rancangan landasan tahun 2011, Miuccia Prada menyatakan bahawa "Fesyen adalah bahasa segera". Dalam era digitalisasi besar-besaran di mana individu-individu mempunyai komunikasi tidak langsung melalui perantara skrin, ia secara psikologi meyakinkan untuk mempercayai bahawa pembinaan gaya seseorang mencerminkan perwakilannya sebagai individu. Walau bagaimanapun, seperti mana-mana bahasa lain, Fesyen mempunyai banyak nuansa dan aspek yang menjadikan sebarang bacaan dan interpretasi lebih kompleks.... [-]

China Shanghai Turki Istanbul Perancis Paris  + 2 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
15 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu