Baca keterangan rasmi

Misi program Siswazah terdiri daripada merapatkan jurang antara ahli akademik dan pasaran melalui integrasi cabaran pasaran ke dalam program; tindak balas kurikulum untuk keperluan baru muncul di pasaran tempatan dan serantau, menyediakan pasaran dengan penyelesaian melalui aplikasi berorientasikan pendidikan, latihan eksekutif, perundingan dan penyelidikan. Beberapa program siswazah telah dibangunkan untuk meliputi kawasan yang luas tumpuan dan keperluan.

Yang Program MBA adalah sebuah program yang didorong oleh pasaran yang inovatif, direka untuk membangunkan pemimpin yang akan mewujudkan nilai untuk diri mereka sendiri dan organisasi mereka dalam masa perubahan henti-henti. Ia adalah kunci langkah, 39 jam kredit yang diiktiraf sepenuhnya oleh Kementerian Pengajian Tinggi. Mendaftarkan pelajar akan mempunyai kemahiran strategik dan visi yang diperlukan untuk mencapai matlamat organisasi dan peribadi.

kurikulum sangat memohon program ini dibina di sekitar campuran unik daripada asas-asas analisis, kursus berasaskan penyelesaian dan peluang pembelajaran tindakan. Pelajar mempunyai peluang untuk memilih am atau mana-mana bidang tumpuan yang unik di Lubnan dan rantau iaitu Pengurusan, Pemasaran dan Pengiklanan, Kewangan, Pengurusan Sistem Maklumat, Hospitaliti dan Pengurusan Pelancongan, serta MS dalam Pemasaran, Pengiklanan dan Kewangan.

Yang MBA program Eksekutif direka untuk individu bukan akademik yang telah memperolehi kemahiran profesional dan bersedia untuk menyokong pengalaman mereka dengan pendekatan berasaskan saintifik-yang melibatkan mereka untuk menjadi pemimpin yang berorientasikan perniagaan.

program bersama telah dibangunkan dengan Universiti Davenport dan Université de Toulouse 1 -Capitole yang membawa kepada ijazah yang ditawarkan oleh setiap rakan kongsi dan dengan AUT serentak.

Pelajar boleh memilih mana-mana program yang disenaraikan di bawah.

ijazah A. MBA dengan kepekatan berikut:

  1. Pengurusan 39 kredit
  2. Pemasaran dan Iklan 39 kredit
  3. Membiayai 39 kredit
  4. Sistem Maklumat Pengurusan 39 kredit
  5. Pengurusan Pengangkutan dan Logistik 39 kredit

b. MBA untuk Eksekutif 39 kredit C. MBA - Ekonomi Pelancongan Antarabangsa dengan kerjasama Université de Toulouse 39 kredit

Program diajar dalam:
English
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date