MBASTUDIES

MBA dalam Kepimpinan di Amerika Kensington United Kingdom

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah program ijazah lanjutan dalam pengurusan, dalam liga mereka sendiri. MBA adalah tawaran akademik tradisional untuk pendidikan pengurusan. Universiti-universiti untuk menjawab soalan daripada perniagaan untuk kelayakan tepat dan mendalam bagi pengurus masa depan dan moden berdasarkan tajuk yang seragam. Ia sering dipendekkan sebagai MBA atau MBA dan bertentangan dengan Sarjana Sains (MSc) atau Ijazah Sarjana Sastera (MA) tanpa keraguan mata kepada satu program semata-mata.

Pelajar yang mengejar Kepimpinan MBA dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memimpin sesebuah organisasi. kurikulum program ini akan sering menggabungkan kemahiran pengurusan dengan strategi untuk berkomunikasi dengan berkesan dan positif mempengaruhi orang.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Terbaik MBA dalam Kepimpinan di Amerika Kensington di UK

1 Hasil dalam Kepimpinan, Kensington Filter

MBA

Richmond The American International University in London
MBA
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

The Richmond University MBA bertujuan untuk menyampaikan program yang akan melengkapkan pelajar dengan syarikat-syarikat kecekapan utama yang diperlukan dan kemahiran kritis y ...

Baca lebih lanjut