MBASTUDIES

MBA dalam Kepimpinan di Kazakhstan

Memperoleh Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dicapai dengan memenuhi syarat keperluan program siswazah di sebuah sekolah perniagaan. Banyak sekolah menawarkan sepenuh masa, separuh masa, atau pilihan dalam talian untuk mendapatkan ijazah anda dalam pengurusan perniagaan.

Kajian kepimpinan menggabungkan pelbagai bidang yang berbeza, termasuk psikologi, sejarah, pengurusan, komunikasi, dan sains politik. Matlamatnya adalah untuk memupuk kemahiran yang pelajar boleh gunakan untuk menjadi pemimpin dalam masyarakat, organisasi, atau syarikat dalam kerjaya mereka.

Republik Kazakhstan adalah negara yang merupakan Asia Tengah. Ia adalah negara daratan terbesar. Sistem pendidikan adalah universal dan wajib. Ia dibahagikan kepada 3 fasa, iaitu: rendah (bentuk 1-4), umum asas (membentuk 5-9), dan pendidikan peringkat kanan (bentuk 10- 11 atau 12).

MBA dalam Kepimpinan di Kazakhstan

1 Hasil dalam Kepimpinan, Kazakhstan Filter

MBA dalam Kepimpinan

-
MBA
<
Sepenuh Masa
<
15 bulan
English
Kampus

Program MBA dalam Kepimpinan memberi tumpuan kepada melengkapkan pelajar dengan kemahiran pengurusan fungsional dan strategik yang diperlukan untuk memimpin organisasi. Bidang ...

Baca lebih lanjut