MBASTUDIES.COM.MY

33 Terbaik Sambilan MBA di Jerman

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) adalah ijazah lanjutan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menguasai kajian perniagaan. Darjah MBA adalah dianggap salah satu yang paling berprestij dan dicari darjah di dunia.

MBA adalah program dirancang untuk pelajar yang ingin melanjutkan kemahiran akademik mereka dan memohon mereka kepada situasi sebenar perniagaan yang sebenar. Ia memberi panduan kepada pelajar untuk menggambarkan dan menempatkan semula diri mereka dari segi memilih kerjaya masa depan mereka. Pelajar memperolehi pemahaman yang luas fungsi utama pelbagai bidang perniagaan dan menggunakan kemahiran ini untuk menyumbang kepada hala tuju strategik perniagaan.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Sambilan MBA di Jerman

Hasil Filter

Program MBA Paruh waktu: Pengurusan Perniagaan Antarabangsa

Professional School of Business & Technology
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 semester Permintaan Maklumat Jerman Kempten + 1 lagi

Adakah anda sedang mencari program MBA berorientasikan dan praktikal yang menyokong anda dalam kerjaya anda? Kempen Pengurusan Perniagaan MBA Kempten

MBA Wine, Sustainability & Sales

University of Applied Sciences Ludwigshafen am Rhein
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 4 semester Permintaan Maklumat Jerman Ludwigshafen

Master of Business Administration (MBA) with an international approach and focus on sustainable management and sales concepts, using real-world examples from today's wine industry
The degree is state-recognized and accredited.

MBA with a specialism in Leadership Studies

University of Strathclyde Business School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 24 - 36 bulan Og 2020 United Kingdom Glasgow Itali Milan Jerman Munich China Beijing Perancis Toulouse + 9 lagi

Matlamat kami adalah untuk membangunkan pengarah dan pengurus yang berpotensi tinggi untuk menjadi pemimpin yang cemerlang dalam bidang perniagaan pakar mereka sendiri. Program ini amat berharga bagi mereka di sektor swasta, awam dan sukarela.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

SRH FernHochschule Riedlingen
Online Sambilan Oktober 2020 Jerman Riedlingen

Dengan program sarjana yang baru dibina dalam Pentadbiran Perniagaan, Fernhchschule SRH telah secara konsisten membangunkan idea pembelajaran jarak jauh: ....

Pentadbiran Perniagaan (MBA)

International Graduate Center - Hochschule Bremen
Kampus Sambilan 4 - 5 semester Permintaan Maklumat Jerman Bremen

Pentadbiran Perniagaan Sarjana (MBA) yang berorientasikan peringkat antarabangsa menawarkan anda atau pekerja anda peluang untuk memperoleh pengetahuan pengurusan dan perniagaan yang diperlukan untuk langkah kerjaya seterusnya semasa bekerja sambilan. Khususnya, MBA generalis pasca siswazah direka untuk graduan program ijazah pertama bukan ekonomi.

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan)

Grenoble Ecole de Management
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2020 Rusia Moscow Perancis Grenoble Jerman Berlin Georgia Tbilisi + 7 lagi

MBA menawarkan program pengurusan am 500-jam di Sekolah Perniagaan Antarabangsa yang bertauliah tiga kali ganda. MBA kami sangat diterapkan dalam kandungan, disampaikan oleh satu pasukan yang menyatukan pakar akademik, pengurus, dan perunding dari pelbagai sektor.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

IUBH Fernstudium
Online Sepenuh masa Sambilan 2 - 6 semester Pendaftaran Terbuka Jerman Bad Honnef + 1 lagi

Dengan kursus pengajian jarak jauh Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), kami menawarkan anda satu program pembelajaran jarak jauh bahasa Jerman dan Inggeris yang paling inovatif dan moden di seluruh dunia. Orientasi antarabangsa yang tinggi dalam program ijazah membuka peluang untuk kemajuan dalam persekitaran global.

Program Sarjana Pengurusan Teknologi (MBA / MA)

NIT Northern Institute of Technology Management
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 24 bulan Oktober 2020 Jerman Hamburg

Ambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda! Program Master NIT (MA / MBA) dalam Pengurusan Teknologi menyediakan anda untuk tugas kepimpinan dan pengurusan yang bertanggungjawab. Isi ini khusus disesuaikan dengan keperluan persekitaran kerja yang berubah-ubah melalui pengalaman praktikal dan pembelajaran berasaskan projek yang tinggi.

MBA pengurusan sumber manusia dan pengurusan bakat

AKAD University
Online Sambilan 18 - 24 bulan Pendaftaran Terbuka Jerman Jerman Online

Mereka berminat untuk kakitangan dan kakitangan profesional pengurusan pembangunan, yang anda mahu mengembangkan ijazah universiti pertama anda untuk peluang kerjaya yang lebih baik? Kemudian anda membuka bakat anda sendiri dengan program MBA "Pengurusan Talent" di AKAD University setiap peluang untuk jawatan kepimpinan mencabar.

Keusahawanan dan Inovasi MBA (MBA)

AKAD University
Online Sambilan 24 - 30 bulan Pendaftaran Terbuka Jerman Jerman Online

Anda ingin mengubah idea perniagaan anda menjadi permulaan yang berjaya? Anda mahu kerja sebagai usahawan yang diambil bekerja? Bagi anda, nasihat profesional mengenai permulaan adalah tugas yang menarik untuk membuka kawasan perniagaan baru melalui inovasi yang disasarkan dan untuk membangunkan perniagaan yang menguntungkan dengan strategi berprestasi tinggi? Kemudian program pembelajaran jarak jauh yang bekerja "Keusahawanan dan Inovasi - MBA" adalah perkara yang betul untuk anda!

MBA dalam Pengurusan Kesihatan Antarabangsa (IHM)

Frankfurt School of Finance & Management
Kampus Sambilan 20 - 20 bulan Permintaan Maklumat Jerman Frankfurt

MBA Paruh waktu Frankfurt School dalam Pengurusan Kesihatan Antarabangsa direka untuk profesional penjagaan kesihatan yang bekerja untuk memberikan pemahaman menyeluruh mengenai perniagaan penjagaan kesihatan antarabangsa. Program ini bertujuan untuk membangunkan pemimpin penjagaan kesihatan yang bertanggungjawab dan melengkapkan mereka dengan kemahiran perniagaan praktikal, kemahiran keusahawanan yang lebih maju, kepakaran kepimpinan dan integriti, untuk menguasai cabaran dalam sektor penjagaan kesihatan global.

MBA Boleh Dibaharui

Renewables Academy AG (RENAC)
Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 5 semester Oktober 2020 Jerman Berlin + 1 lagi

Ijazah sarjana dalam talian MBA yang Boleh Diperbaharui menyediakan Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan tumpuan kepada tenaga boleh diperbaharui dan kecekapan tenaga.

Berlin MBA

Berlin School of Economics & Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 15 - 24 bulan Sept. 2020 Jerman Berlin + 1 lagi

MBA Berlin, dengan pelbagai peluang pengkhususan, menyediakan kedua-dua profesional dan peribadi untuk tugas-tugas pengurusan dalam amalan korporat antarabangsa, memperluaskan peluang kerjaya dan dengan itu membolehkan usaha yang konsisten untuk mencapai matlamat kerjaya individu. MBA Berlin, yang telah dianugerahkan meterai kelulusan oleh agensi akreditasi antarabangsa yang terkenal AMBA (Persatuan MBA), boleh dipelajari kedua-dua sepenuh masa (15 bulan) dan sambilan (24 bulan).

Csr & ngo-pengurusan (mba)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Kampus Sepenuh masa Sambilan 18 bulan Permintaan Maklumat Jerman Rheinbach + 1 lagi

Kursus ini FIBAA diiktiraf Sarjana menawarkan kepimpinan yang unik dan program pengurusan, untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam sebuah NGO.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

University of Applied Sciences Europe
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 3 semester Permintaan Maklumat Jerman Berlin Iserlohn Hamburg + 2 lagi

Digitisasi, globalisasi dan peningkatan permintaan untuk kemampanan menimbulkan cabaran bagi syarikat hari ini. Anda memerlukan pakar dan eksekutif berkelayakan yang mengenal pasti dan melaksanakan model perniagaan berorientasi dan masa hadapan. Penting bagi kejayaan anda sebagai pemimpin adalah berapa banyak anda bersedia mengambil tanggungjawab dan membuka kawasan baru. Ia mengenai pengurusan rangkaian dan pertumbuhan peribadi dalam dunia kerja 4.0. Sebagai graduan, anda akan dapat memberi respons kepada cabaran pasaran global dan digital, inovasi leverage dan pasukan peneraju. Tentukan kembali kepakaran perniagaan anda dan kunjungilah mutu pengajaran di salah satu daripada 10 universiti Jerman terbaik.