Filter
MBA
Finland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda MBA dalam Healthcare Management di Finland

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) adalah ijazah lanjutan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menguasai kajian perniagaan. Darjah MBA adalah dianggap salah satu yang paling berprestij dan dicari darjah di dunia.

Sistem pendidikan tinggi formal Finland adalah pola 7-3-2-2. Universiti ini mengambil masa dua tahun dalam pendidikan vokasional atau teknikal dan pendidikan akhirnya dua-tahun pra-universiti. Finland juga mempunyai beberapa awam dan juga universiti swasta yang membolehkan akses pendidikan tinggi kepada pelajar.

MBA dalam Healthcare Management di Finland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Healthcare Management, Finland

Metropolia University of Applied Sciences

Program Sarjana Pengurusan Perniagaan Kesihatan adalah program bersama disesuaikan untuk profesional sosial dan penjagaan kesihatan serta untuk profesional perniagaan dan ... [+]

Program Sarjana Pengurusan Perniagaan Kesihatan adalah program bersama disesuaikan untuk profesional sosial dan penjagaan kesihatan serta untuk profesional perniagaan dan kejuruteraan yang mahu mengembangkan kepakaran mereka melalui kemahiran pengurusan yang lebih baik dalam sektor yang sangat penting ini. Syarat-syarat kelayakan termasuk ijazah dan pengalaman kerja yang sesuai Sarjana Muda ini.

Kesihatan Perniagaan merupakan peluang perniagaan utama global

Perniagaan kecekapan pengurusan diperlukan dalam organisasi sosial dan penjagaan kesihatan kebangsaan dan antarabangsa pada masa akan datang. Penuaan penduduk di kebanyakan masyarakat akan mencabar sistem dan proses penjagaan kesihatan untuk menghasilkan perkhidmatan penjagaan kesihatan dengan cara yang lebih cekap. Pendigitalan pengurusan dan perkhidmatan perhubungan pelanggan adalah perubahan besar dan pemandu untuk perkhidmatan dan proses baru. perniagaan kesihatan merupakan peluang perniagaan global utama memacu pertumbuhan masa depan dan kemakmuran negara.... [-]

Finland Helsinki
Og 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu