Filter
MBA
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 MBA dalam Food and Beverage Studies 2019

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) adalah ijazah lanjutan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menguasai kajian perniagaan. Darjah MBA adalah dianggap salah satu yang paling berprestij dan dicari darjah di dunia.

MBA dalam Food and Beverage Studies

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Food and Beverage Studies

Agribusiness Academy

Program ini direka untuk mereka yang ingin membina pemahaman kritikal mereka terhadap Makanan ... [+]

Pengalaman Pembelajaran Digital Interaktif

Program ini disampaikan oleh pakar-pakar dalam gabungan sesi interaktif, kandungan pembelajaran sendiri dan latihan 1-ke-1.

Tumpuan setiap pusat modul di sekitar kes-kes perniagaan, menyelaraskan pelajar kepada keperluan industri dan mengasah kemampuan mereka untuk mengenal pasti dan menyelesaikan dilema perniagaan. Pendekatan ini serupa dengan gaya pengajaran Harvard, dikemaskini untuk memberi tumpuan kepada latihan dalam talian dan kerja berpasukan.

Sebagai tambahan kepada kurikulum teras, para pelajar akan mendapat akses penuh ke perpustakaan Agribusiness Academy lebih daripada 200 kursus digital. Ini akan tersedia untuk disiapkan sepanjang tempoh program.... [-]

United Kingdom Newcastle-under-Lyme Birmingham Amerika Syarikat Boston  + 1 Lagi
Pendaftaran Terbuka
Sambilan
3 - 6 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Audencia Business School

Bagi para pengurus masa depan yang ghairah tentang makanan dan pertanian, program Sarjana Sains dalam program makanan dan pengurusan perniagaan (FAM) menyampaikan pengeta ... [+]

Ijazah Double dalam Pertumbuhan

Bagi para pengurus masa depan yang ghairah tentang makanan dan pertanian, program Sarjana Sains dalam program makanan dan pengurusan perniagaan (FAM) menyampaikan pengetahuan perniagaan akademik dan praktikal yang terbaik untuk menguruskan cabaran makanan dunia dengan cara yang bertanggungjawab dan inovatif.

Dengan kesan peningkatan globalisasi dan memajukan teknologi, industri makanan, agrienergy dan pertanian berada dalam keadaan pengembangan dan evolusi. Sebagai dua negara terkemuka di dunia dalam bidang perniagaan, Perancis dan Brazil bersedia untuk memainkan peranan penting dalam masa depan industri makanan.

Dalam program FAM, anda akan belajar untuk unggul dalam semua aspek pengurusan makanan dan perniagaan perniagaan, meneroka trend reka bentuk terkini dalam bidang, menggabungkan pemikiran dan teknik reka bentuk ke dalam kerja anda dan berkongsi amalan terbaik dari seluruh dunia. Anda juga akan mendapat ijazah dari dua sekolah tinggi di Perancis dan Brazil:... [-]

Perancis Nantes Brazil São Paulo China Shenzhen  + 2 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu