MBASTUDIES

3 MBA dalam Fesyen 2021

Jika mereka bentuk pakaian dan aksesori bunyi seperti kerjaya ideal anda, maka anda boleh menjadi calon yang sempurna untuk memperoleh ijazah sarjana anda dalam fesyen. Ijazah sarjana menetapkan anda sehingga melampaui apa yang anda biasanya akan dapat melakukan apa-apa dalam industri yang cepat berubah, memastikan kejayaan lagi pada tahun-tahun akan datang.

Seperti ramai bakal pelajar lain yang anda mungkin tertanya-tanya, "Apakah yang dimaksudkan dengan MBA dalam fesyen?" Untuk meletakkan ia hanya, ijazah lanjutan ini akan menyediakan anda untuk bekerja dalam pelbagai bidang yang berkaitan dengan industri gaya dan trend. Anda boleh mengambil kursus pada paparan fesyen dan reka bentuk, dan membeli barang dagangan, kewangan dan bajet, dan meramalkan gelombang besar seterusnya gaya dalam industri. MBA adalah Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan.Pendapatan ijazah ini juga akan mengajar anda bagaimana untuk menjadi pengarah yang berjaya, pengurus, atau wakil syarikat reka bentuk atau perniagaan lain yang bekerja di lapangan. Kursus-kursus yang boleh diambil di pelbagai institusi di seluruh dunia, sama ada di kampus atau dalam talian.

Mengambil kursus MBA di bawah payung gaya dan reka bentuk besar akan melanjutkan kerjaya anda. Pendapatan tahap yang maju boleh mendapatkan anda wawancara yang anda telah berusaha untuk, serta pekerjaan di bahagian atas kepimpinan dan reka bentuk.

Kos mengambil kursus-kursus ini untuk mendapatkan ijazah sarjana anda akan berbeza-beza bergantung kepada sekolah yang anda pilih. Jika anda berminat untuk mendaftar dan belajar lebih lanjut mengenai tuisyen dan bantuan kewangan, anda boleh menghubungi kakitangan betul di sekolah pilihan anda.

Sebaik sahaja anda melengkapkan ijazah anda, anda akan mempunyai peluang untuk bekerja di industri di lokasi di seluruh dunia. Jawatan mungkin bagi anda untuk bekerja dalam termasuk pakaian dan reka bentuk aksesori, susun atur majalah, pemasaran, perhubungan awam, dan pengurusan. Anda juga boleh mencari kerja sebagai peneraju kewangan, pengurus rantaian bekalan, paparan berjenama terkenal dan pengurus sumber manusia. Bekerja dalam industri ini akan membolehkan anda untuk mengambil bahagian dalam perjalanan dunia, serta seni dan budaya peluang untuk melanjutkan kreativiti anda sendiri.

 

Jika anda masih tertanya-tanya, "Apakah yang dimaksudkan dengan MBA dalam fesyen?" Mendapatkan diri anda satu langkah lebih dekat untuk mencapai kejayaan dengan kerjaya anda dalam industri evolusi fesyen dan reka bentuk. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin. 

3 Hasil dalam Fesyen Filter

MBA dalam Perniagaan Fesyen

IFA Paris
MBA
Okt 2021
<
Sepenuh Masa
<
15 bulan
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

IFA Paris Fashion Business MBA membolehkan pelajar mengejar pendidikan pascasiswazah yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris di Paris, Shanghai dan / atau Istanbul. Progr ...

Baca lebih lanjut

MBA DALAM PENGURUSAN PERNIAGAAN FASHION

Sacred Heart University
MBA
Mac 2021
English
Sepanyol
Portugis

Kursus MBA dalam Pengurusan Perniagaan Fesyen melengkapkan latihan profesional dalam bidang Reka Bentuk Fesyen, Reka Bentuk, Pentadbiran, Periklanan, Perhubungan Awam, antara ...

Baca lebih lanjut

MBA dalam Media Fesyen Global

IFA Paris
Global MBA
Okt 2021
<
Sepenuh Masa
<
15 bulan
English
Kampus

Bagi mereka yang berminat dalam kerjaya masa depan di kawasan yang sangat inovatif ini yang memerlukan pendekatan baru dan kemahiran disiplin, kursus unik ini bertujuan untuk ...

Baca lebih lanjut