MBASTUDIES

MBA dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Anaheim Amerika Syarikat

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) adalah ijazah lanjutan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menguasai kajian perniagaan. Darjah MBA adalah dianggap salah satu yang paling berprestij dan dicari darjah di dunia.

MBA Ekonomi adalah antara darjah yang paling popular yang sedang diusahakan. Ijazah ini membenarkan anda untuk mempelajari dasar-dasar ekonomi antarabangsa bersama-sama dengan kemahiran pengurusan perniagaan am. MBA ekonomi membantu anda memburu pekerjaan bergaji tinggi dalam bidang ekonomi dan perniagaan pengurusan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Anaheim, CA mempunyai empat universiti utama dalam City dan banyak lagi di sekitarnya. Universiti Anaheim melihat bilangan tertinggi pendaftaran diikuti oleh Keimyung Baylo University dan Southern California Institute of Technology.

Terbaik MBA dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Anaheim di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Anaheim Filter

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

California University Of Management And Sciences
MBA
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) menyediakan pelajar dengan kecekapan teras dalam kemahiran pengurusan strategi, tingkah laku, dan penerapan untuk menguruskan orga ...

Baca lebih lanjut