MBASTUDIES

MBA dalam Pengajian Ekonomi di Afrika Selatan

Diberi kuasa MBA dan ia membuka pintu, rangkaian yang ditawarkan dan kemahiran menyelesaikan masalah ia mengajar, pelajar perniagaan perlu lebih terlibat dalam pendidikan mereka dan mengambil inisiatif untuk memahami apa yang mereka mahu untuk keluar dari ijazah MBA mereka.

Mempunyai MBA dalam bidang Ekonomi mengarahkan anda untuk kerjaya yang cerah dalam dunia korporat. Organisasi kewangan swasta dan bank-bank adalah sebahagian daripada syarikat-syarikat yang anda boleh memohon ke dalam dan bukan itu sahaja, anda juga boleh melihat ke dalam organisasi awam. Kerjaya dan juga berbayar seperti ekonomi, perunding kewangan, pendidik, jawatan pengurusan serantau, statistik dan ahli demografi adalah beberapa peluang pekerjaan bakal anda.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

MBA dalam Pengajian Ekonomi di Afrika Selatan

2 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Afrika Selatan Filter

Universiti Leicester MBA Finance

Stafford
MBA
<
Separuh masa
<
30 bulan
English
Online

MBA dalam Kewangan dari University of Leicester mengajar membuat keputusan dasar korporat, yang melibatkan pemahaman amalan pasaran modal jangka pendek dan jangka panjang. Ket ...

Baca lebih lanjut

MBA - Sarjana Pentadbiran Perniagaan

University Of South Africa (UNISA)
MBA
Feb 2021
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Lebih daripada apa-apa, MBA disusun untuk mengubah pengurus menjadi pemimpin holistik yang mampu mengarahkan organisasi dan orang-orangnya untuk berjaya. MBA memberi anda akse ...

Baca lebih lanjut