MBA dalam Dwi MBA

Terbaik MBA dalam Dwi MBA 2018

Dwi MBA

Ijazah dual membolehkan seseorang individu untuk menguasai dua bidang yang berbeza pada masa yang sama. Ini adalah pilihan yang baik bagi individu yang mempunyai matlamat kerjaya tertentu yang tidak dilindungi sepenuhnya dengan hanya satu utama. Seperti jalan yang membolehkan pelajar untuk menyesuaikan program untuk diri mereka sendiri yang paling sesuai dengan keperluan dan aspirasi mereka.

 

Apakah yang dimaksudkan dengan MBA dua? Ia adalah pilihan yang membolehkan seseorang individu untuk menguasai amalan pengurusan dari sudut pentadbiran perniagaan dan juga sebagai satu lagi pilihan kajian. Sebagai bahawa MBA, atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan, adalah satu kajian antara disiplin, ia adalah mudah untuk menggabungkan konsep-konsep itu ke dalam bidang-bidang lain. Bahagian pentadbiran perniagaan akan memberi tumpuan kepada kaedah dan kemahiran yang perlu untuk dimasukkan ke dalam tempat, mengekalkan atau meningkatkan fungsi perniagaan.

 

Mengikuti MBA dual boleh membuktikan untuk menjadi sangat bermanfaat. Kemahiran pengurusan bahawa kursus ini membantu anda untuk mengasah boleh digunakan dalam mana-mana kedudukan atau pekerjaan.Ia boleh memberikan anda kelebihan daya saing berbanding pesaing kerja lain atau meletakkan anda di kepala barisan untuk promosi seterusnya di dalam syarikat semasa anda.

 

Dual program MBA berbeza-beza dalam kos disebabkan oleh beberapa faktor yang berbeza. Memilih untuk belajar di kampus atau talian boleh mempengaruhi kos, dan juga kawasan geografi sekolah dan kos biasa pengajian di institut sebenar.

 

Dengan dua MBA anda cukup banyak boleh menetapkan laluan kerjaya anda sendiri. Bergantung kepada bidang pengajian anda memilih untuk berpasangan dengan ijazah pentadbiran perniagaan anda, terdapat pelbagai pilihan kerjaya yang ada. Sebagai bahawa MBA adalah pengurusan fokus, paling graduan boleh mengharapkan untuk memulakan dalam kedudukan pengurusan yang lebih rendah yang tidak mempunyai pengalaman, dengan peningkatan peluang dengan pengalaman yang diperolehi.

 

Dual MBA anda benar-benar bergantung kepada anda dan laluan kerjaya yang anda inginkan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang pilihan anda dan untuk memohon, mencari program anda di bawah dan hubungi pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda secara langsung dengan mengisi borang yang memimpin.

 

Baca lebih lanjut

Master Dual Pentadbiran Perniagaan - Dua Mba; Rome-paris Atau London

Swiss School of Management, Rome Italy
Campus Sepenuh masa Sambilan 24  October 2018 Itali Rome + 1 lagi

A salah satu pengalaman antarabangsa seperti itu akan membolehkan anda belajar dan bekerja di dua ibu utama Kesatuan Eropah; Rome, Paris atau London. Memberi anda peluang untuk mendapat Antarabangsa Bertauliah dua Ijazah dalam hanya 18 bulan. [+]

Mengapa Swiss Sekolah Pengurusan di Rom?

Ringkasnya, pendidikan Swiss membawa nilai.

Amerika Syarikat dan EU kami diiktiraf Dual MBA Ijazah memberikan anda lebih daripada baris baru pada resume anda. Ia memberikan anda percutian yang profesional untuk kerjaya yang anda mahu, di mana sahaja di dunia.

SSM-INSEEC Program Ijazah dual Masters menyediakan pelajar MBA kami dengan set yang kuat pengalaman dan peluang antarabangsa. Sepanjang program ini, Dual MBA menawarkan pelajar perspektif antarabangsa di dalam dan di luar bilik darjah. Memanfaatkan pengalaman dua sekolah perniagaan yang dinamik, rangkaian pelajar rakan sekelas dan profesor akan dua kali ganda, manakala Dual MBA grads boleh menjadi calon yang lebih kukuh bagi majikan yang mempunyai ijazah sarjana dari kedua-dua Swiss Sekolah Pengurusan di Rom dan INSEEC di Paris atau London. Dan dengan masa yang dihabiskan dalam pelajar Rome, Paris atau London benar-benar boleh membuat kawan-kawan dari seluruh dunia! Program ini berakhir dengan enam bulan latihan dibayar sama ada di Paris atau London.... [-]