MBA

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

MBA

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Keperluan Latar Belakang Pendidikan

  1. Bagi mereka yang mengikuti ijazah sarjana muda, pemohon mestilah mempunyai diploma sekolah tinggi, prestasi yang cemerlang dalam tempoh sekolah tinggi, dan kesihatan yang baik. Pada dasarnya, tidak lebih dari 25 tahun.

  2. Bagi mereka yang mengikuti ijazah sarjana, pemohon mestilah mempunyai ijazah sarjana muda yang berkaitan, prestasi cemerlang sepanjang pengajian sarjana muda, dan kesihatan yang baik. Pada dasarnya, tidak lebih dari 35 tahun.

  3. Bagi mereka yang mengikuti ijazah doktor, pemohon mestilah mempunyai ijazah yang berkaitan master, prestasi cemerlang sepanjang pengajian siswazah, dan kesihatan yang baik. Pada dasarnya, tidak lebih dari 40 tahun.

Keperluan Bahasa

Prasiswazah dan siswazah kemasukan perlu memenuhi keperluan IELTS atau TOEFL. Jika pemohon tidak mempunyai sijil yang sama, dia / dia boleh mengambil bahagian dalam latihan bahasa, dan boleh memulakan fasa pembelajaran profesional selepas lulus latihan.

Bahan Permohonan

borang permohonan 1. NUPT; 2. Sijil tamat pengajian tertinggi; transkrip 3. kolej; surat 4. satu cadangan; 5. resume; pelan 6. pengajian; 7. pasport; 8. gambar berukuran pasport.

Prosedur kemasukan

  1. NUPT akan mengeluarkan pemohon surat pra kemasukan diimbas jika dia / dia layak, dan dia / dia perlu membayar yuran accomadation (4000rmb), bayaran permohonan (400) dan bayaran insurans (600), altogher 5000rmb terlebih dahulu kerana 10 hari, maka NUPT akan mengeluarkan "notis kemasukan" dan JW202 kepada applicant.About biasiswa, bagi pelajar-pelajar baru, semua daripada mereka boleh mendapatkan biasiswa tahap pertama (TUISYEN PERCUMA) untuk tahun pertama, untuk maklumat lanjut mengenai biasiswa, daftar "Peraturan-Peraturan Pengurusan Biasiswa NUPT Pelajar Antarabangsa".

  2. Pemohon mengakui perlu pergi ke Republik Rakyat China kedutaan (konsulat) untuk memohon untuk belajar di China (X1) visa dengan notis kemasukan dan bentuk JW202.

  3. Pelajar mengaku perlu membawa "Notis Kemasukan NUPT Pelajar Antarabangsa", "WARGANEGARA ASING BORANG PEMERIKSAAN FIZIKAL" (jadual ini hanya sah selama enam bulan, pemohon dinasihatkan untuk melakukan pemeriksaan fizikal pada bulan April-Julai), asal tertinggi sijil, transkrip dan sepuluh gambar berukuran pasport untuk mendaftar di Jabatan Kerjasama & Exchanges of NUPT Antarabangsa mengikut masa yang ditetapkan pada "Notis Kemasukan NUPT Pelajar Antarabangsa".

perumahan Pengenalan

Guru Muda Apartment Building 10, Xianlin Bayaran Campus Accommodation: 4000 RMB / yearfor seorang pelajar yang tinggal di bilik double. Jika pelajar PhD yang mahu hidup bersendirian di bilik double, fi akan digandakan.

Mod permohonan dan Masa Permohonan

  1. bahan Permohonan hendaklah dihantar salinan diimbas untuk e-mel di atas, dan bentuk aplikasi perkataan-format adalah pilihan. 2. Tarikh tutup permohonan adalah 31 Mei setiap tahun.
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
18,000 CNY
- Harga setiap tahun
Locations
China - Nanjing, Jiangsu
Tarikh mula : Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
China - Nanjing, Jiangsu
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat