$close

Penapis

Lihat Hasil

Sambilan MBA dalam CSR di Jerman 2022

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) adalah ijazah lanjutan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menguasai kajian perniagaan. Darjah MBA adalah dianggap salah satu yang paling berprestij dan dicari darjah di dunia.Syarikat-syarikat kini merancang pemimpin yang boleh menghasilkan keputusan cemerlang tetapi tanpa menghadap tanggungjawab dalam persekitaran ekonomi dan sosial secara keseluruha… Baca lebih lanjut

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) adalah ijazah lanjutan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menguasai kajian perniagaan. Darjah MBA adalah dianggap salah satu yang paling berprestij dan dicari darjah di dunia.

Syarikat-syarikat kini merancang pemimpin yang boleh menghasilkan keputusan cemerlang tetapi tanpa menghadap tanggungjawab dalam persekitaran ekonomi dan sosial secara keseluruhan. MBA dalam Tanggungjawab Korporat memberi tumpuan kepada etika perniagaan dan pandangan masyarakat mengenai amalan perniagaan dan kewangan. Pelajar-pelajar belajar untuk mempunyai perspektif jangka panjang kepada hubungan perniagaan dan inovasi yang boleh memberi sumbangan positif kepada ekonomi global.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sambilan MBA dalam CSR di Jerman

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Jerman
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach, Jerman

Kursus Master AQAS yang diiktiraf menawarkan program kepimpinan dan pengurusan yang unik, untuk mempersiapkan pelajar untuk kerjaya di sebuah NGO.

Kursus Master AQAS yang diiktiraf menawarkan program kepimpinan dan pengurusan yang unik, untuk mempersiapkan pelajar untuk kerjaya di sebuah NGO. -
MBA
Sepenuh Masa
Separuh masa
18 - 30 bulan
English
Okt 2022
Kampus