close

Penapis

Lihat Hasil

MBA dalam CSR di Amerika Rheinbach Jerman

Diberi kuasa MBA dan ia membuka pintu, rangkaian yang ditawarkan dan kemahiran menyelesaikan masalah ia mengajar, pelajar perniagaan perlu lebih terlibat dalam pendidikan mereka dan mengambil inisiatif untuk memahami apa yang mereka mahu untuk keluar dari ijazah MBA mereka.MBA dalam Tanggungjawab Sosial Korporat adalah dalam trend hari ini kerana banyak syarikat-syarikat memperkenalkan jabatan CSR… Baca lebih lanjut

Diberi kuasa MBA dan ia membuka pintu, rangkaian yang ditawarkan dan kemahiran menyelesaikan masalah ia mengajar, pelajar perniagaan perlu lebih terlibat dalam pendidikan mereka dan mengambil inisiatif untuk memahami apa yang mereka mahu untuk keluar dari ijazah MBA mereka.

MBA dalam Tanggungjawab Sosial Korporat adalah dalam trend hari ini kerana banyak syarikat-syarikat memperkenalkan jabatan CSR. Kursus ini memberi tumpuan kepada meningkatkan peranan profesional pengurus yang bertanggungjawab untuk peranan kemampanan korporat. Kursus ini adalah dalam permintaan hari ini dengan peningkatan peluang pekerjaan dalam CSR.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Terletak di negeri North Rhine-Westphalia dalam Jerman adalah bandar Rheinbach. Ia mempunyai penduduk lebih daripada 27, 000 penduduk. Rheinbach adalah rumah kepada Universiti Sains Gunaan Bonn-Rhein-Sieg.

Terbaik MBA dalam CSR di Amerika Rheinbach di Jerman

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach, Jerman

Kursus Master AQAS yang diiktiraf menawarkan program kepimpinan dan pengurusan yang unik, untuk mempersiapkan pelajar untuk kerjaya di sebuah NGO.

Kursus Master AQAS yang diiktiraf menawarkan program kepimpinan dan pengurusan yang unik, untuk mempersiapkan pelajar untuk kerjaya di sebuah NGO. -
MBA
Sepenuh Masa
Separuh masa
18 - 30 bulan
English
Okt 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini