Filter
MBA
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 4 MBA dalam Brand Management 2019

Sarjana Pentadbiran Perniagaan, atau MBA untuk pendek, adalah ijazah yang diberikan kepada individu yang melengkapkan pendidikan tinggi dengan memberi tumpuan kepada pentadbiran atau pengurusan perniagaan. Biasanya, para pelajar mengejar gelaran untuk memajukan prospek kerjaya mereka.

Apakah MBA dalam Pengurusan Jenama? Ijazah dalam pengurusan jenama adalah untuk individu yang menghargai keaslian, kreativiti dan ketukangan, dan yang ingin memajukan nama jenama yang menghargai perkara itu juga. Program ini direka bentuk untuk melengkapkan pelajar dengan keupayaan pengurusan yang kuat dan pemahaman tentang industri fesyen (terutamanya kerana ia berkaitan dengan jenama mewah), pasaran secara keseluruhannya dan pengguna yang membeli jenama bertaraf tinggi. Banyak kursus menekankan pengumpulan data dan pengurusan dan mengajar pelajar menggunakan kemahiran tersebut untuk menyokong pengambilan keputusan yang rumit.

Graduan program ini biasanya mempunyai kemahiran analisis yang berminat, serta mata untuk trend up-dan-datang, penghargaan untuk inovasi dan keupayaan untuk membina penyelesaian kreatif. Setiap sifat ini dapat memberi perkhidmatan kepada individu dengan baik dalam bidang apa pun yang mereka temui.

Kos MBA dalam Pengurusan Jenama berbeza-beza dan terjejas oleh beberapa faktor, kedua terbesar adalah lokasi sekolah dan tempoh program. Pelajar perlu menyelidik sekolah berhampiran mereka sebelum memohon.

Kerjaya dalam fesyen sentiasa berubah, dan tidak ada kekurangan peluang untuk individu yang mempunyai pemacu, kemahiran dan, tentu saja, pendidikan. Individu yang memiliki ijazah dalam pengurusan jenama boleh terus menjadi peniaga visual, pembeli runcit, wartawan fesyen, stylists peribadi, usahawan, pereka fesyen, pemasar fesyen atau perunding. Mereka juga mungkin mengejar kerjaya dalam sumber manusia, pengurusan acara atau bidang berkaitan perniagaan yang lain.

Banyak institusi akademik menawarkan ijazah dalam bidang fesyen, tetapi di mana pelajar akhirnya bergantung kepada lokasi, anggaran dan jadualnya. Kursus dalam talian menawarkan fleksibiliti yang tinggi, yang sesuai untuk pelajar dengan banyak di atas pinggan mereka. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran program yang berdekatan dengan anda, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat pengambilan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:

4 Results in Brand Management

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE

Kedudukan nombor 1 selama 30 tahun dan diiktiraf sebagai latihan terbaik untuk dan oleh sektor ini, MBA Mewah Jenama Pemasaran dan Pengurusan Antarabangsa adalah latihan ... [+]

Kedudukan nombor 1 selama 30 tahun dan diiktiraf sebagai latihan terbaik untuk dan oleh sektor ini, MBA Mewah Jenama Pemasaran dan Pengurusan Antarabangsa adalah latihan komprehensif yang direka oleh profesional dan pakar dalam aktiviti. Beberapa kursus mungkin dalam bahasa Inggeris. Misi dan kes yang diamanahkan oleh syarikat membolehkan para pelajar untuk mengamalkan pengetahuan yang diperoleh semasa kursus.

Program ini yang diiktiraf oleh status Tahap I didaftarkan di National Directory of Certifications Profesional (RNCP).

Pemasaran Jenama Mewah dan Pengurusan Antarabangsa MBA ditawarkan:

dalam 2 tahun untuk pelajar dari program Bac 3: MBA 1 "Fundamental", MBA 2 Pemasaran Jenama Mewah dan Pengurusan Antarabangsadalam 1 tahun untuk pelajar dari Bac 4, Bac 5 atau pengalaman profesional: MBA 2 Pemasaran Jenama Mewah dan Pengurusan AntarabangsaPengerusi Le Figaro... [-]
Perancis Paris
October 2019
Sepenuh masa
1 - 2 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE

Satu program yang menyediakan pelajar untuk pekerjaan pengurusan melalui kajian mendalam pengeluaran, logistik, dan kawalan, dengan penekanan terhadap strategi kewangan d ... [+]

Satu program yang menyediakan pelajar untuk pekerjaan pengurusan melalui kajian mendalam pengeluaran, logistik, dan kawalan, dengan penekanan terhadap strategi kewangan dan pengurusan global. Latihan komprehensif dalam pemasaran dan pengurusan jenama, dengan penekanan khusus pada media sosial. Tumpuan khusus pada peruncitan, barangan dan penjualan dalam talian. Program ini menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya mewah yang berjaya.

Program ini diiktiraf Tahap I oleh Negeri ini didaftarkan di Répertoire National des Certifications Professionnelles (RNCP).

Program baru dalam Pengurusan Mewah Global ini telah dikembangkan untuk memberi kekuatan istimewa pada ulang tahun ke-30 program Sup de Luxe pertama yang diwujudkan pada tahun 1990.... [-]

Perancis Paris
September 2019
Sepenuh masa
16 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. Pemasaran ... [+]

The MSc. / Pemasaran MBA

Semua kelas diajar dalam bahasa Inggeris.

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan pelajar antarabangsa dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dengan cekap dalam persekitaran global yang memberi tumpuan kepada:

Pengurusan Jenama, Strategi Digital dan Strategi Perniagaan dan Syarikat Utama serta pengetahuan mendalam Pengurusan dan Pemasaran.Kemahiran Pemasaran Bergerak untuk membangunkan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk beroperasi dalam persekitaran kerja profesional: menguruskan pasukan multikultural di laman web yang berbeza menggunakan kebolehan membuat keputusan yang berkesan. Pengurusan Komuniti, Strategi Editorial.PELUANG KERJAYA... [-]
Perancis Chambéry
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
British School of Fashion

Program pakar MBA maju telah direka sebagai tindak balas kepada permintaan yang semakin meningkat bagi pengurus berjaya yang boleh menawarkan kefahaman yang mendalam tent ... [+]

Yang MBA Pengurusan jenama mewah program direka untuk melengkapkan calon-calon yang mempunyai pengalaman pengurusan yang berkaitan dengan pengetahuan lanjutan pakar dan kemahiran untuk bergerak ke peringkat seterusnya dalam kerjaya mereka.

Reka bentuk program ini akan membantu pelajar mendapat pemahaman yang mendalam tentang kerumitan pengurusan dalam konteks organisasi mewah, terutamanya apabila pasaran mewah terus menjadi lebih berdaya saing dan pelbagai dimensi, dan pengguna mewah menjadi lebih sempit.

Terdapat penekanan yang kuat sepanjang program pada pengumpulan dan analisis data untuk menyokong kompleks membuat keputusan. Pelajar akan membangunkan kemahiran analitikal perlu untuk memeriksa pelbagai isu yang melibatkan sektor mewah dan keupayaan untuk membina penyelesaian yang kreatif. Pengalaman pembelajaran yang aktif akan membolehkan pelajar untuk membangunkan pemikiran strategik, kepimpinan, kemahiran interpersonal dan kumpulan dan tinjauan keusahawanan yang lebih mendalam. Keupayaan penyelesaian masalah juga akan diusahakan melalui kajian kes, permainan perniagaan dan projek seluar hidup, diwujudkan dalam perkongsian dengan organisasi mewah terkemuka.... [-]

United Kingdom London
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu