Filter
MBA
Azerbaijan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik MBA di Azerbaijan 2019

Sarjana pentadbiran perniagaan (MBA) adalah ijazah profesional yang diberikan kepada mereka yang mengkaji pengurusan perniagaan di sebuah sekolah perniagaan. Pelbagai bentuk analisis dan strategi dilindungi termasuk operasi, pemasaran, kewangan, dan perakaunan.

Jika anda ingin mendaki tangga korporat dan mendapat jawatan pengurus, MBA adalah untuk anda. Program ini memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk mendapatkan serba boleh, dari segi pemahaman, dari pelbagai fungsi, bidang perniagaan. Plus keupayaan untuk menggunakan alat dan analisis, menyumbang kepada perancangan strategik, dan membuat keputusan.

Untuk beberapa tahun Azerbaijan telah bertambah baik sistem pendidikan mereka lebih tinggi dengan meningkatkan tahap pendidikan di beberapa universiti dengan standard antarabangsa. Terdapat juga hubungan yang lebih baik di mana pelajar beberapa kursus yang ditawarkan dalam bahasa-bahasa antarabangsa seperti bahasa Inggeris, Cina dan Sepanyol.

MBA di Azerbaijan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Results

Western University

MBA telah diperkenalkan untuk meningkatkan kemahiran dan pengetahuan pelajar yang diperlukan untuk pembangunan kerjaya dalam pelbagai bidang sektor awam & swasta. ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan MBA Western University adalah salah satu universiti pertama yang menawarkan latihan profesional di peringkat tuan dalam program TASIS yang ditubuhkan pada tahun 1995.

MBA telah diperkenalkan untuk meningkatkan kemahiran dan pengetahuan pelajar yang diperlukan untuk pembangunan kerjaya dalam pelbagai bidang sektor awam & swasta.

Pembaharuan yang dijalankan di seluruh negara pada tahun-tahun kebelakangan ini merangsang pembangunan ekonomi, politik dan sosial. Ini seterusnya meningkatkan permintaan untuk kakitangan berkemahiran tinggi.

Salah satu isu yang paling penting ialah melibatkan pakar ilmiah-pedagogi untuk latihan profesional yang akan memastikan proses pendidikan.... [-]

Azerbaijan Baku
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu