Filter
MBA
Azerbaijan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik MBA di Azerbaijan 2019

Sarjana pentadbiran perniagaan (MBA) adalah ijazah profesional yang diberikan kepada mereka yang mengkaji pengurusan perniagaan di sebuah sekolah perniagaan. Pelbagai bentuk analisis dan strategi dilindungi termasuk operasi, pemasaran, kewangan, dan perakaunan.

Jika anda ingin mendaki tangga korporat dan mendapat jawatan pengurus, MBA adalah untuk anda. Program ini memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk mendapatkan serba boleh, dari segi pemahaman, dari pelbagai fungsi, bidang perniagaan. Plus keupayaan untuk menggunakan alat dan analisis, menyumbang kepada perancangan strategik, dan membuat keputusan.

Untuk beberapa tahun Azerbaijan telah bertambah baik sistem pendidikan mereka lebih tinggi dengan meningkatkan tahap pendidikan di beberapa universiti dengan standard antarabangsa. Terdapat juga hubungan yang lebih baik di mana pelajar beberapa kursus yang ditawarkan dalam bahasa-bahasa antarabangsa seperti bahasa Inggeris, Cina dan Sepanyol.

MBA di Azerbaijan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Khazar University

Program MBA membina kebolehan pengurusan am dan menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang maju dalam pelbagai bidang aktiviti perniagaan bergantung kepada kepekatan dan ... [+]

mba Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Program MBA membina kebolehan pengurusan am dan menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang maju dalam pelbagai bidang aktiviti perniagaan bergantung kepada kepekatan dan jurusan. Profesional dengan ijazah MBA menunjukkan keunggulan kompetitif yang ketara dalam semua jenis organisasi. Kelayakan yang diperoleh oleh graduan program adalah penting untuk menjadi pemimpin dalam komuniti perniagaan. Di peringkat kelayakan perniagaan yang tertinggi, program MBA Khazar University menawarkan laluan pembangunan pengurusan yang intensif. Kemahiran dan pengetahuan yang dibangunkan dalam program MBA adalah terpakai kepada semua bentuk organisasi dan berguna untuk pengurus profesional dan mereka yang mempunyai cita-cita keusahawanan. Program MBA Khazar University dibangunkan melalui kerjasama erat dengan sekolah perniagaan Barat. Untuk mengukuhkan kemahiran pengajaran mereka, hampir semua ahli fakulti SEM mempunyai latihan dalam perkhidmatan dan pembangunan fakulti di universiti terkemuka di Eropah dan Amerika Syarikat. Rangkaian akademik dan profesional yang kuat di universiti menawarkan peluang yang besar untuk pertukaran intelektual dan pengalaman praktikal di Azerbaijan dan di luar negara. Disebabkan latar belakang ini, program MBA Khazar University membolehkan fakulti dan pelajar untuk meneroka masalah perniagaan dari perspektif pelbagai disiplin yang menekankan kemahiran interpersonal dan kerja berpasukan, mengembangkan kepimpinan dan bakat keusahawanan, meningkatkan kesedaran global dan meningkatkan pengetahuan teknologi.... [-]

Azerbaijan Baku
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu