Filter
MBA
Argentina Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik MBA di Argentina 2019/2020

Argentina telah menjadi pilihan utama bagi ramai pelajar antarabangsa yang ingin melanjutkan pelajaran dalam persekitaran yang menggalakkan kreativiti dan pertumbuhan. Di samping itu, Argentina merupakan lokasi yang menarik untuk setiap pelajar antarabangsa, menawarkan penduduk yang pelbagai budaya, dan iklim yang pelbagai dan geografi yang antara hutan untuk meninggalkan ngarai. Argentina sentiasa memandang tinggi pendidikan dan ini jelas dalam institusi pendidikan yang berkualiti tinggi mereka. MBA di Argentina akan menawarkan pelajar pendidikan cemerlang di salah satu daripada negara-negara yang paling menonjol dan ekonomi Amerika Selatan.

Dengan MBA di Argentina, para pelajar akan memperolehi asas perniagaan yang kukuh perlu untuk kerjaya yang berjaya. Melalui kursus yang memberi tumpuan kepada pemasaran, pengurusan, perakaunan, kewangan, teknologi maklumat, dan etika, MBA di Argentina pelajar akan mempelajari aplikasi praktikal teori perniagaan kepada isu-isu dunia sebenar.MBA dalam program Argentina menawarkan fleksibiliti sepenuh masa, separuh masa, dan program-program dalam talian.

Tatal melalui pilihan anda di bawah untuk MBA di Argentina yang akan membantu anda mencapai matlamat profesional anda!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Mente Argentina

Program Mente Argentina MBA telah direka untuk pelajar dari seluruh dunia yang bukan sahaja ingin mendapatkan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan, tetapi yang juga menc ... [+]

Program MBA Antarabangsa di Buenos Aires

Program Mente Argentina MBA telah direka untuk pelajar dari seluruh dunia yang bukan sahaja ingin mendapatkan Ijazah Sarjana dalam Pentadbiran Perniagaan, tetapi juga mencari pengalaman pembelajaran yang luar biasa di Buenos Aires, Argentina.

Dengan ini, Program MBA menawarkan anda bukan sahaja pendidikan perniagaan berkualiti tinggi di salah satu sekolah perniagaan yang paling berprestij di Argentina.

Selaras dengan sekolah perniagaan antarabangsa yang paling berprestij, Program MBA Mente Argentina menawarkan arahan menggunakan kaedah kes. Pendekatan ini didasarkan pada memenuhi tuntutan para pemimpin perniagaan yang mencari pekerja dan rakan sekerja yang profesional dengan kemahiran membuat keputusan yang kuat dan keupayaan untuk mengaplikasikan teori dengan berkesan kepada masalah praktikal.... [-]

Argentina Buenos Aires
Feb. 2020
English,Sepanyol
Sepenuh masa
10 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu