MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik MBA di Amerika Syarikat 2019

Amerika Syarikat mengetuai dunia dalam perniagaan antarabangsa dan inovasi. MBA di Amerika Syarikat akan membuka banyak pintu untuk graduan untuk meneruskan kerjaya dalam pelbagai aspek perniagaan, sama ada ia adalah pembangunan perniagaan kecil atau syarikat-syarikat antarabangsa, atau kerjaya di sektor awam atau swasta. Apa jua jenis program MBA anda cari, anda akan merasa di Amerika Syarikat.

Mengambil MBA di Amerika Syarikat menawarkan banyak peluang. Jika anda bekerja pada masa ini, pilih daripada banyak program dalam talian dan pembelajaran jarak jauh yang ditawarkan di universiti-universiti yang berbeza di Amerika Syarikat. Jika anda adalah peringkat pertengahan yang profesional, meneroka pilihan MBA eksekutif untuk maju dalam kerjaya anda. Untuk MBA dalam program Amerika Syarikat, terdapat juga pilihan untuk sepenuh masa, separuh masa dan program dipercepatkan untuk memenuhi keperluan anda. Menjadi seorang profesional perniagaan dengan ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dari Amerika Syarikat dan anda akan memasuki dunia kerja di permintaan tinggi.

Mengambil langkah seterusnya ke arah mencari MBA program masa depan anda di Amerika Syarikat.Apa yang anda perlu lakukan adalah tatal melalui pilihan yang banyak di bawah dan mendapati program MBA yang paling sesuai untuk anda!

Hasil Filter

Pentadbiran Perniagaan MBA

Concordia University Chicago
Kampus Sepenuh masa Sambilan 18 - 24 bulan Og 2019 Amerika Syarikat Chicago + 1 lagi

Kolej Perniagaan di Concordia University Chicago menawarkan MBA yang direka dan diajar oleh pemimpin perniagaan dan pendidik untuk menyediakan pemimpin etika untuk pasaran global.

Pentadbiran Perniagaan MBA

Concordia University Chicago Online
Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 24 bulan Og 2019 Amerika Syarikat Chicago + 1 lagi

Kolej Perniagaan di Concordia University Chicago menawarkan MBA yang direka dan diajar oleh pemimpin perniagaan dan pendidik untuk menyediakan pemimpin etika untuk pasaran global.

Pentadbiran Perniagaan MBA

Webster University Online
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Og 2019 Amerika Syarikat St. Louis + 1 lagi

Tuan program pentadbiran perniagaan (MBA) menyediakan latihan dalam perniagaan untuk pelajar yang berminat untuk memahami sifat kerja perniagaan dalam persekitaran yang kompetitif. Kursus dalam program MBA mengintegrasikan maklumat dan teori dari pelbagai disiplin, termasuk perakaunan, ekonomi, kewangan, pemasaran, operasi pengeluaran, dan pengurusan strategik.

Pentadbiran Perniagaan MBA

Webster University
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Og 2019 Amerika Syarikat St. Louis Orlando Irvine Belanda Leiden + 6 lagi

Program tajaan pentadbiran perniagaan Webster University direka untuk orang-orang seperti anda pada landasan yang cepat untuk berjaya. Ini adalah jawapan yang sempurna untuk profesional yang ingin membentuk nasib mereka sendiri, menaik taraf kelayakan mereka, dan menjadi pemain strategik dalam dunia perniagaan.

Mba - master dalam pentadbiran perniagaan

Unicaf University (ZM)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 24 bulan Pendaftaran Terbuka Cyprus Larnaca Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 29 lagi

Bagi setiap berorientasikan perniagaan pelajar atau profesional Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah pintu kepada kejayaan. MBA kelas universiti Unicaf menyediakan graduannya untuk dunia perniagaan yang sangat menuntut dan memberikan peluang yang baik untuk pelajar perniagaan yang bercita-cita tinggi atau profesional yang bekerja untuk meningkatkan kerjaya mereka.

MBA

Atlantic Business School
Online Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat New Orleans

Objektif utama program MBA adalah untuk mewujudkan pengurus dan pemimpin yang kompeten dalam pemikiran strategik, kecemerlangan operasi, pengurusan orang, dan pembangunan diri serta memahami komponen utama jualan, pemasaran, perakaunan, kewangan, HRM dan tingkah laku organisasi.

MBA dengan Konsentrasi dalam Pengurusan Hospitaliti

Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - Los Angeles
Kampus Sepenuh masa 18 - 24 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Los Angeles

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Konsentrasi dalam Pengurusan Hospitaliti telah direka untuk membolehkan pelajar lulus dalam masa 18 bulan. Ia adalah satu tahap yang intensif dan inovatif yang menyediakan pelajar menjadi pengurus dan pemimpin industri hospitaliti yang lebih berkesan. Kursus seimbang di antara teori akademik dan amalan profesional.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (Georgia WebMBA)

University of West Georgia
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 18 bulan Og 2019 Amerika Syarikat Carrollton

WebMBA® Georgia menawarkan pelajar yang berkebolehan untuk mendapatkan ijazah Masters of Business Administration yang terakreditasi dalam suasana dalam talian yang mudah dan fleksibel. Sebagai seorang pelajar WebMBA, anda akan dapat membina kejayaan kerjaya anda saat ini dan juga memperdalam pengetahuan anda dan dapat menerapkan apa yang anda pelajari di tempat kerja anda. Program WebMBA Georgia 10 kursus dalam talian biasanya mengambil masa lima semester berturut-turut (sekitar 18 bulan) untuk disiapkan.

The Howard Full-time MBA

Howard University
Kampus Sepenuh masa Julai 2020 Amerika Syarikat Washington

Program MBA kami membangunkan pemimpin dunia yang terus mencipta penyelesaian inovatif untuk masalah perniagaan dan masyarakat utama. Di Howard, pelajar memperoleh asas akademik dan profesional yang mereka perlukan untuk membuat sumbangan kelas pertama kepada komuniti perniagaan.

MBA dua tahun

Goizueta Business School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Atlanta

Direka untuk memberi anda pendidikan luar biasa yang melengkapkan anda untuk menerajui pasaran yang sentiasa berubah, MBA Dua Tahun Emory disengajakan dalam pendekatan dan memberi tumpuan kepada hasil anda.

MBA sepenuh masa

Rady School of Management
Kampus Sepenuh masa 21 - 30 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat San Diego

Full-Time MBA adalah rendaman dalam inovasi, yang direka untuk memberi inspirasi kepada visi anda masa depan dan memberi anda pengetahuan untuk menggerakkan idea-idea hebat ke pasaran.

Program MBA

Purdue University Fort Wayne, Doermer School of Business
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 24 bulan Og 2019 Amerika Syarikat Fort Wayne + 3 lagi

Belajar kemahiran yang direka untuk mempromosikan keputusan perniagaan yang berkesan dan beretika dalam persekitaran global yang sentiasa berubah, seperti: Penyelesaian masalah inovatif; Melangkau sempadan fungsi; Membuat keputusan yang kompleks dan jangka pendek; Membuat keputusan strategik; Menyelesaikan masalah pengurusan, dsb.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Long Island University, Post Campus
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 5 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Brookville + 1 lagi

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) membuka pintu kepada peluang kerjaya jauh di luar sektor kewangan. Malah, teknologi maklumat, tenaga, farmaseutikal, dan penjagaan kesihatan adalah antara industri yang menyaksikan pertumbuhan dua angka dalam MBA menyewa tahun lepas dan prospek pekerjaan bagi graduan MBA meningkat di seluruh dunia, menurut Penyiasatan Perekrut Korporat GMAC 2014.

Mba - Sarjana Pentadbiran Perniagaan

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 24 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Cyprus Online + 26 lagi

Kursus MBA dinamik akan menarik minat jika anda berada dalam, atau bercita-cita untuk, kedudukan pengurusan kanan dan akan membina visi dan kemahiran yang diperlukan dalam persekitaran hari ini.

Mba - pentadbiran penjagaan kesihatan

College of Mount Saint Vincent
Kampus Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Bronx

program MBA Kolej melengkapkan pelajar dengan kemahiran kepimpinan dan kepintaran perniagaan untuk berkhidmat kedua-dua keuntungan dan sektor bukan untuk keuntungan. Program ini menawarkan persekitaran pembelajaran yang berpusatkan pelajar dalam kurikulum diiktiraf oleh Majlis Akreditasi untuk Sekolah Perniagaan dan Program (ACBSP).