Baca keterangan rasmi

UNCGMBA01

Jika anda ingin MBA anda untuk melompat memulakan kerjaya anda dan meningkatkan nilai anda, terdapat enam alasan untuk memilih UNCG Sarjana Pentadbiran Perniagaan:

 1. Fokus kami adalah mewujudkan penyelesai masalah yang luar biasa, kemahiran yang sentiasa dalam permintaan.
 2. rekod kami untuk kenaikan gaji dan penempatan pekerjaan kami kadar-kurang daripada separuh daripada kos purata AS MBA-memberikan pulangan yang mengagumkan ke atas pelaburan anda.
 3. program mencabar kami berada di kedudukan ke-13 di peringkat kebangsaan oleh Bloomberg BusinessWeek.
 4. Anda akan belajar untuk menyelesaikan masalah secara inovatif, di peringkat global, mampan dan beretika.
 5. latihan Dunia sebenar mengajar anda untuk menyelesaikan masalah dunia nyata.
 6. alumni rangkaian yang mantap dan pasukan Bryan Career Services kami menyediakan anda sambungan yang berguna yang boleh membuka pintu.

Program MBA Hari

Jika anda mahu program MBA sepenuh masa yang akan membantu anda memasukkan kerjaya baru, kemudian mempertimbangkan Program MBA Hari UNCG untuk kelebihan ini:

 • Anda akan belajar untuk menjadi penyelesai masalah yang luar biasa. Dan manakala pasaran kerja boleh naik dan turun, penyelesai masalah sentiasa dihargai oleh kebanyakan majikan dalam pelbagai bidang.
 • Program kami dan Bryan Career Services telah membolehkan pelajar untuk masuk ke dalam bidang kerjaya yang mereka pilih hampir 100% daripada masa itu, menurut satu kajian baru-baru ini.
 • graduan Program Hari kami melaporkan purata peningkatan 69% pada gaji. Dan mereka berkata mereka naik pangkat lebih cepat. Apabila anda membandingkan kenaikan gaji mereka untuk kos tuisyen yang rendah, ia mencipta satu daripada pulangan terbaik atas pelaburan anda.
 • Kami membawa kepada kehidupan masalah dunia sebenar menyelesaikan melalui penyertaan pelajar 100% di tangan-pada pengalaman, termasuk latihan dan projek-projek perundingan fakulti yang dipimpin.
 • Anda akan membangunkan sambungan berharga melalui latihan dan rangkaian alumni kami yang luas.

Program MBA Petang

Jika anda mahu kepakaran tambahan yang akan mempercepatkan kerjaya anda, kemudian memilih program MBA malam yang tepat adalah keputusan perniagaan yang penting. orang kerjaya yang berfikiran seperti anda memilih UNCG kerana:

 • yang UNCG MBA direka khusus untuk membantu anda belajar kemahiran menyelesaikan masalah yang boleh membuat kesan di tempat kerja anda sebelum anda lulus.
 • gabungan kami ahli akademik sangat kedudukan dan kos tuisyen yang lebih rendah (kurang daripada separuh purata US MBA) menyampaikan pulangan ke atas pelaburan pasti untuk menarik perhatian Ketua Pegawai Kewangan di tempat kerja ... atau di rumah.
 • kemahiran dan alat yang anda akan mendapat untuk mengenal pasti dan menyelesaikan masalah perniagaan akan dinilai oleh majikan sepanjang kerjaya anda.
 • kurikulum kami akan membantu anda melihat dan menyelesaikan masalah secara inovatif, di peringkat global, mampan dan beretika.

jadual fleksibel kelas petang membolehkan anda mendaftar dalam kelas sebagai banyak atau beberapa yang anda boleh mengendalikan dan mula di Fall atau Spring semester.

tarikh akhir

Program MBA hari: (Kejatuhan kemasukan sahaja) tarikh akhir Mac 1 keutamaan; tarikh akhir akhir Julai 1
Petang Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan: Julai 1 (semester Fall); 1 Nov (Spring semester)
Aplikasi Antarabangsa: Mei 15 (semester Fall); 15 Sep (Spring semester)

Kos & Yuran

Est. $ 25,000 di-negeri
Est. $ 57,000 di luar negeri * Yuran Pengajian dan yuran berbeza untuk UNCG MBA bergantung kepada jumlah kredit yang diambil setiap semester dan program yang diikuti.

Keperluan Pelajar Antarabangsa

Memohon adalah mudah! Garis panduan untuk kemasukan adalah purata mata 3.0 gred atau setaraf dan 570 GMAT atau 310 skor GRE. Walaupun ini bukan satu-minimum untuk diterima masuk, pemohon di atas garis panduan ini akan berdaya saing untuk kemasukan dan akan dipertimbangkan untuk bantuan kewangan berasaskan merit.

Syarat-syarat untuk Kemasukan Antarabangsa:

 • permohonan Siswazah dan $ 60 Bayaran permohonan
 • salinan rasmi atau diperakui transkrip rekod akademik. Semua transkrip akademik perlu dinilai oleh (naces.org) diiktiraf perkhidmatan penilaian tauliah NACES dan mestilah dalam Bahasa Inggeris; klik di sini untuk maklumat lanjut
 • GMAT (mba.com) atau GRE (ets.org/gre)
 • TOEFL (ets.org/toefl) atau IELTS (ielts.org). Untuk bukan penutur asli Bahasa Inggeris, markah minimum untuk layak untuk dipertimbangkan adalah skor 79 pada TOEFL iBT atau 6.5 pada IELTS
 • 500-1000 perkataan pernyataan personal menjelaskan minat anda dalam program ini
 • Resume
 • tiga surat cadangan

Sekolah ini menawarkan program dalam:

 • Bahasa Inggeris
Program diajar dalam:
English
This course is Campus based
Start Date
Ogos. 2019
Jan. 2020
Duration
24 - 28 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
25,000 USD
Est. $ 25,000 di-negeri, Est. $ 57,000 di luar negeri
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan. 2020
Tarikh tutup permohonan

Ogos. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan. 2020