MBASTUDIES.COM.MY

159 Terbaik Sambilan MBA di Amerika Syarikat

Sarjana pentadbiran perniagaan (MBA) adalah ijazah profesional yang diberikan kepada mereka yang mengkaji pengurusan perniagaan di sebuah sekolah perniagaan. Pelbagai bentuk analisis dan strategi dilindungi termasuk operasi, pemasaran, kewangan, dan perakaunan.

MBA adalah program dirancang untuk pelajar yang ingin melanjutkan kemahiran akademik mereka dan memohon mereka kepada situasi sebenar perniagaan yang sebenar. Ia memberi panduan kepada pelajar untuk menggambarkan dan menempatkan semula diri mereka dari segi memilih kerjaya masa depan mereka. Pelajar memperolehi pemahaman yang luas fungsi utama pelbagai bidang perniagaan dan menggunakan kemahiran ini untuk menyumbang kepada hala tuju strategik perniagaan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sambilan MBA di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Pentadbiran Perniagaan MBA

Concordia University Chicago Online
Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 24 bulan Oktober 2019 Amerika Syarikat Chicago + 1 lagi

Kolej Perniagaan di Concordia University Chicago menawarkan MBA yang direka dan diajar oleh pemimpin perniagaan dan pendidik untuk menyediakan pemimpin etika untuk pasaran global.

MBA, Pemasaran Digital

Concordia University Chicago
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 24 bulan Oktober 2019 Amerika Syarikat Chicago + 2 lagi

Sijil MBA Concordia University Chicago dalam pemasaran digital memberikan anda kemahiran strategik dan analisis untuk membimbing organisasi dalam dunia digital yang melimpah dengan data mengenai pelanggan, produk, dan interaksi.

Pentadbiran Perniagaan MBA

Webster University
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Og 2020 Amerika Syarikat St. Louis Orlando Irvine Belanda Leiden + 6 lagi

Program tajaan pentadbiran perniagaan Webster University direka untuk orang-orang seperti anda pada landasan yang cepat untuk berjaya. Ia adalah jawapan sempurna untuk para profesional yang ingin membentuk nasib mereka sendiri, menaik taraf kelayakan mereka, dan menjadi pemain strategik dalam dunia perniagaan. Kursus MBA mengintegrasikan maklumat dan teori dari pelbagai disiplin termasuk perakaunan, ekonomi, kewangan, pemasaran, operasi pengeluaran dan pengurusan strategik, dan memberikan anda alat dan teknik yang anda perlukan untuk menyelesaikan masalah dalam pelbagai situasi perniagaan.

Pentadbiran Perniagaan MBA

Webster University Online
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Oktober 2019 Amerika Syarikat St. Louis + 1 lagi

Tuan program pentadbiran perniagaan (MBA) menyediakan latihan dalam perniagaan untuk pelajar yang berminat untuk memahami sifat kerja perniagaan dalam persekitaran yang kompetitif. Kursus dalam program MBA mengintegrasikan maklumat dan teori dari pelbagai disiplin, termasuk perakaunan, ekonomi, kewangan, pemasaran, operasi pengeluaran, dan pengurusan strategik.

Mba - master dalam pentadbiran perniagaan

Unicaf University (ZM)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 24 bulan Pendaftaran Terbuka Cyprus Larnaca Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 29 lagi

Bagi setiap berorientasikan perniagaan pelajar atau profesional Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah pintu kepada kejayaan. MBA kelas universiti Unicaf menyediakan graduannya untuk dunia perniagaan yang sangat menuntut dan memberikan peluang yang baik untuk pelajar perniagaan yang bercita-cita tinggi atau profesional yang bekerja untuk meningkatkan kerjaya mereka.

Program MBA Profesional (Dipercepatkan, Program Satu Tahun)

Purdue University Fort Wayne, Doermer School of Business
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Fort Wayne + 1 lagi

Belajar kemahiran yang direka untuk mempromosikan keputusan perniagaan yang berkesan dan beretika dalam persekitaran global yang sentiasa berubah, seperti: Penyelesaian masalah inovatif; Melangkau sempadan fungsi; Membuat keputusan yang kompleks dan jangka pendek; Membuat keputusan strategik, dsb.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Stanton University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 5 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Garden Grove + 1 lagi

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dirancang untuk memenuhi keperluan pendidikan para pengurus dewasa bekerja dalam ekonomi global yang terus berkembang.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

California International Business University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 15 - 18 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat San Diego + 1 lagi

Program MBA yang dinyatakan dalam Keusahawanan dan Kepimpinan. Pendidikan yang disesuaikan secara individu dalam suasana kelas kecil dan pelbagai.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Long Island University, Post Campus
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 5 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Brookville + 1 lagi

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) membuka pintu kepada peluang kerjaya jauh di luar sektor kewangan. Malah, teknologi maklumat, tenaga, farmaseutikal, dan penjagaan kesihatan adalah antara industri yang menyaksikan pertumbuhan dua angka dalam MBA menyewa tahun lepas dan prospek pekerjaan bagi graduan MBA meningkat di seluruh dunia, menurut Penyiasatan Perekrut Korporat GMAC 2014.

MBA

Angelo State University College of Business
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 12 - 24 bulan Og 2020 Amerika Syarikat San Angelo + 2 lagi

Program ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) menyediakan penekanan pendidikan kepimpinan, menawarkan perspektif perniagaan yang luas, dan direka untuk membangun dan meningkatkan kemahiran dan pengetahuan perniagaan yang bernilai kepada pengurus, eksekutif, dan pentadbir. Etika perniagaan dan perniagaan antarabangsa disepadukan sepanjang program.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

American Tech and Management University
Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 12 - 18 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Pleasanton + 2 lagi

Program Mempercepat MBA ATMU bertujuan untuk merapatkan jurang antara pengetahuan teoritis dan aplikasi strategik, dengan tumpuan kepada pembelajaran peer dan pelaksanaan di lokasi. Graduan program ini akan didedahkan kepada semua operasi organisasi yang berfungsi termasuk, tetapi tidak terhad kepada: pemasaran, kewangan, perakaunan, operasi, dan sumber manusia. Di bawah bimbingan fakulti global yang terpilih dengan pengalaman dunia nyata dari akademik dan industri, para pelajar ATMU akan terdedah kepada kepakaran yang dipengaruhi oleh kemahiran hidup sebenar.

Full-Time and Part-Time MBA

University of Tampa - Sykes College of Business
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Januari 2020 Amerika Syarikat Tampa + 1 lagi

Program MBA Universiti Tampa - Mewujudkan Nilai untuk Graduan, Organisasi, dan Masyarakat - membantu pelajar mengembangkan strategi minda yang canggih yang ditunjukkan oleh eksekutif yang berjaya. Program MBA UT adalah salah satu yang terbesar, paling terkenal dan paling eksklusif di Florida.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Saint Joseph's University, Haub School of Business
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Philadelphia + 2 lagi

Tracking Your MBA ... dan Kerjaya Anda Program perniagaan siswazah yang fleksibel kami memberi tumpuan kepada anda dan kerjaya anda, menggabungkan kemahiran dan kepakaran perniagaan yang luas yang berkaitan dengan kepakaran perniagaan yang majikan yang dicari oleh majikan.

MBA - Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan Pengkhususan Pemasaran

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 4 - 6 semester Sept. 2019 Amerika Syarikat Madison Teaneck + 3 lagi

Maju ke Tahap Seterusnya dalam Kerjaya Anda! Tumpuan pendidikan kami menggabungkan kemahiran perniagaan yang penting dengan perspektif global yang penting untuk berjaya pada abad ke-21.

MBA dalam Pengurusan Eksekutif dan Keusahawanan

California Institute of Advanced Management
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 11 - 22 bulan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat El Monte + 1 lagi

California Institute of Advanced Management ( CIAM ) adalah Universiti Nirlaba yang didedikasikan untuk menyediakan program MBA yang praktikal, bersilang, dan sesuai berdasarkan pengalaman dunia sebenar. Menggulung tarikh akhir kemasukan, dengan Bantuan Kewangan bagi mereka yang layak. MEMOHON HARI INI!