MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik MBA di Amerika New York di Amerika Syarikat 2019

Memperoleh Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dicapai dengan memenuhi syarat keperluan program siswazah di sebuah sekolah perniagaan. Banyak sekolah menawarkan sepenuh masa, separuh masa, atau pilihan dalam talian untuk mendapatkan ijazah anda dalam pengurusan perniagaan.

MBA adalah program dirancang untuk pelajar yang ingin melanjutkan kemahiran akademik mereka dan memohon mereka kepada situasi sebenar perniagaan yang sebenar. Ia memberi panduan kepada pelajar untuk menggambarkan dan menempatkan semula diri mereka dari segi memilih kerjaya masa depan mereka. Pelajar memperolehi pemahaman yang luas fungsi utama pelbagai bidang perniagaan dan menggunakan kemahiran ini untuk menyumbang kepada hala tuju strategik perniagaan.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

MBA di Amerika New York di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Mba - master dalam pentadbiran perniagaan

Unicaf University (ZM)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 24 bulan Pendaftaran Terbuka Cyprus Larnaca Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 29 lagi

Bagi setiap berorientasikan perniagaan pelajar atau profesional Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah pintu kepada kejayaan. MBA kelas universiti Unicaf menyediakan graduannya untuk dunia perniagaan yang sangat menuntut dan memberikan peluang yang baik untuk pelajar perniagaan yang bercita-cita tinggi atau profesional yang bekerja untuk meningkatkan kerjaya mereka.

Mba - Sarjana Pentadbiran Perniagaan

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 24 bulan Og 2019 Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Cyprus Online + 26 lagi

Kursus MBA dinamik akan menarik minat jika anda berada dalam, atau bercita-cita untuk, kedudukan pengurusan kanan dan akan membina visi dan kemahiran yang diperlukan dalam persekitaran hari ini.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Long Island University, Post Campus
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 5 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Brookville + 1 lagi

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) membuka pintu kepada peluang kerjaya jauh di luar sektor kewangan. Malah, teknologi maklumat, tenaga, farmaseutikal, dan penjagaan kesihatan adalah antara industri yang menyaksikan pertumbuhan dua angka dalam MBA menyewa tahun lepas dan prospek pekerjaan bagi graduan MBA meningkat di seluruh dunia, menurut Penyiasatan Perekrut Korporat GMAC 2014.

MBA

Rensselaer Polytechnic Institute, Lally School of Management
Kampus Sepenuh masa 1 - 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Troy

Bagi yang cerdas teknologi, berfikiran inovasi, program MBA Lally membantu membangunkan kepakaran pelajar dalam pengurusan inovasi teknologi dan penggunaan teknologi terkini untuk membantu fungsi perniagaan.

Syracuse MBA

Syracuse University - Whitman School of Management
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Syracuse

Program MBA Syracuse sepenuh masa direka untuk memberi anda pengalaman kolaboratif dan tersuai yang menyediakan anda untuk berjaya dalam pasaran global yang sentiasa berubah hari ini. Melalui pengalaman pembelajaran praktikal dan pengkhususan yang mendalam, anda akan mendapat kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pemimpin yang berkesan.

MBA

London School of Planning and Management
Online Sepenuh masa 12 bulan Pendaftaran Terbuka United Kingdom London Amerika Syarikat New York + 2 lagi

Kursus ini dibangunkan untuk memberikan pandangan dan pemahaman prinsip-prinsip dan teori pemasaran. Ia menyediakan anda dengan kemahiran pemasaran kontemporari yang diperlukan untuk membuat keputusan penting perniagaan.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan: Perniagaan Disiplin

St. John's University Online
Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 36 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Queens + 1 lagi

Program MBA dalam talian Interdisipliner dari St John's Tobin College of Business memberi penekanan kepada pengetahuan perniagaan yang luas yang menyediakan pelajar untuk pengambilan keputusan secara meluas dalam organisasi.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Touro College
Kampus Sambilan 2 - 3 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat New York

Program MBA kami akan melengkapkan anda dengan kemahiran kepemimpinan praktikal dan pengetahuan lanjutan untuk berkembang dalam kedudukan pengurusan.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan - LIU Brooklyn

Long Island University
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat New York

36 hingga 63 kredit Pentadbiran Perniagaan Master (bilangan kredit berdasarkan kursus kursus siswazah) menyediakan asas pengetahuan dan kemahiran yang membolehkan para profesional menjadi pemimpin dalam perniagaan dengan menawarkan program komprehensif yang memenuhi keperluan yang sentiasa berubah, persekitaran perniagaan global. Program ini ditawarkan secara paruh waktu pada waktu malam dan hujung minggu dengan semester 15 dan 7 minggu, untuk menampung jadual profesional kerja sibuk yang berminat untuk memajukan kerjaya mereka.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

College of Saint Rose
Kampus Sepenuh masa 1 - 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Albany

Sebagai calon MBA di Saint Rose, anda akan mendapat asas yang maju dalam setiap aspek perniagaan dan keupayaan untuk cemerlang dalam persekitaran perniagaan yang bergerak pantas hari ini. kursus teras meliputi rangkaian penuh kemahiran pengurusan dan kepimpinan, manakala pelajar boleh menggunakan elektif untuk membangunkan pengetahuan yang mendalam dalam bidang perakaunan, pemasaran, kewangan, sumber manusia, atau teknologi.

MBA dua tahun

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Ithaca

Jadikan cita-cita menjadi impak dengan kurikulum yang disesuaikan, satu pilihan kursus Ithaca dan NYC yang unik, dan komuniti fakulti, kakitangan, rakan-rakan, dan rakan-rakan yang mempunyai belakang anda.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan - Perakaunan

Rochester Institute of Technology (RIT)
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Rochester + 1 lagi

Memperoleh kemahiran perniagaan dan teknologi sejagat yang melampaui perakaunan dan pengurusan kewangan.

MBA - Pengurusan Jenayah dan Penipuan Ekonomi

Utica College Online
Online Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Utica

30 kredit MBA dalam talian dalam Kejahatan Ekonomi dan Pengurusan Penipuan adalah salah satu daripada beberapa program di negara ini untuk menggabungkan pengurusan penipuan dengan perniagaan, memberikan anda ijazah yang sangat boleh dipasarkan. Menjadi daya proaktif dalam mengenal pasti dan mencegah penipuan dengan mempelajari konsep yang tepat dalam menguruskan projek dan program teknologi yang kompleks bersama-sama dengan konsep dan kemahiran perniagaan yang penting.

Dwi Sarjana dalam Pengurusan

PFH Private University of Applied Sciences
Kampus Sepenuh masa 19 - 24 bulan Oktober 2019 Jerman Göttingen Amerika Syarikat New York United Kingdom London Perancis Bordeaux Australia Gold Coast + 8 lagi

Pilihan darjah ganda di PFH menawarkan anda peluang untuk belajar di dua negara yang berbeza, memperoleh dua pandangan yang berbeza dan memperoleh dua darjah. Mempunyai ijazah dari dua institusi yang lama dan dua negara adalah rangsangan kerjaya yang besar - bukan sahaja, jika anda ingin bekerja di Jerman, Perancis, UK, AS atau Australia, di mana universiti rakan kongsi kami terletak.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

AUC The American University in Cairo
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Mesir Cairo Amerika Syarikat New York + 1 lagi

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah profesional yang direka untuk mempersiapkan pelajar untuk mengikuti kerjaya pengurusan.