MBASTUDIES

Pembelajaran jarak jauh MBA di Amerika Lexington, Amerika Syarikat 2021

Pelajar sering tertanya-tanya sama ada keputusan mereka untuk melangkah keluar dari dunia korporat dan memulakan MBA mahal bijak. Sehingga baru-baru ini, bahagian yang paling sukar daripada MBA telah semakin diterima oleh sekolah perniagaan terkemuka. Mempunyai MBA adalah bersamaan antara dua dan setengah dan empat tahun pengalaman Kedudukan tambahan. Ia adalah pada masa-masa seperti ini yang anda sedar nilai sebenar MBA.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Digelar "Kuda Modal Dunia," bandar Lexington adalah yang kedua terbesar di negeri Kentucky dengan penduduk dianggarkan kira-kira 305,000. Pendidikan di sini ditekankan dan ini dicerminkan dalam seluruh negara ranking kadar pendidikan kolej dengan hampir 40% daripada penduduk yang tinggal di sini yang mempunyai ijazah sarjana muda. Dengan lebih daripada lapan institusi pengajian tinggi, bandar ini disenaraikan sebagai antara yang paling celik di negara ini.

Pembelajaran jarak jauh MBA di Amerika Lexington di Amerika Syarikat

3 Hasil dalam Sarjana, Lexington, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
MBA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
2 tahun
English
Kampus
Online

Program MBA menekankan pemerolehan kemahiran pengurusan teknikal dalam kumpulan rakan sekerja atau konteks pasukan pengurusan.

Baca lebih lanjut

Mba talian

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
MBA
<
Sepenuh Masa
English
Online

Apabila anda memilih ijazah MBA dalam talian dari IWU, anda memilih satu program yang dengan cepat dan efisien mengajar anda disiplin tradisional: ekonomi, kewangan, pemasaran ...

Baca lebih lanjut

Program mba xpress

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
MBA
<
Separuh masa
<
18 bulan
English
Online

IWU MBAXpress adalah program untuk individu istimewa yang mempunyai kekuatan dan disiplin akademik untuk berpartisipasi dalam kurikulum MBA yang intensif dan intensif yang sam ...

Baca lebih lanjut