MBASTUDIES

Pembelajaran jarak jauh MBA di Amerika Harrisburg, Amerika Syarikat 2021

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah program ijazah lanjutan dalam pengurusan, dalam liga mereka sendiri. MBA adalah tawaran akademik tradisional untuk pendidikan pengurusan. Universiti-universiti untuk menjawab soalan daripada perniagaan untuk kelayakan tepat dan mendalam bagi pengurus masa depan dan moden berdasarkan tajuk yang seragam. Ia sering dipendekkan sebagai MBA atau MBA dan bertentangan dengan Sarjana Sains (MSc) atau Ijazah Sarjana Sastera (MA) tanpa keraguan mata kepada satu program semata-mata.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Keadaan ibu Pennsylvania adalah Harrisburg. Dengan jumlah penduduk hampir 50,000, bandar ini mempunyai banyak taman dan kemudahan yang membolehkan ia bertaraf antara tempat yang terbaik atas untuk meningkatkan keluarga. Ia mempunyai banyak universiti, kampus, dan kolej dalam dan lebih dekat dengan tawaran yang agak pelbagai program.

Pembelajaran jarak jauh MBA di Amerika Harrisburg di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Sarjana, Harrisburg, Pembelajaran jarak jauh Filter

MBA

Shippensburg University - John L. Grove College of Business
MBA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus
Online

Memperolehi MBA adalah kerja keras, tetapi faedahnya amat bernilai. Beberapa sebab yang mungkin anda pertimbangkan untuk program MBA termasuk: Mulakan kerjaya anda, Dapatkan u ...

Baca lebih lanjut