close

Penapis

Lihat Hasil

Sambilan MBA di Amerika Garden Grove, Amerika Syarikat 2021/2022

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah program ijazah lanjutan dalam pengurusan, dalam liga mereka sendiri. MBA adalah tawaran akademik tradisional untuk pendidikan pengurusan. Universiti-universiti untuk menjawab soalan daripada perniagaan untuk kelayakan tepat dan mendalam bagi pengurus masa depan dan moden berdasarkan tajuk yang seragam. Ia sering dipendekkan sebagai MBA atau MBA dan berte… Baca lebih lanjut

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah program ijazah lanjutan dalam pengurusan, dalam liga mereka sendiri. MBA adalah tawaran akademik tradisional untuk pendidikan pengurusan. Universiti-universiti untuk menjawab soalan daripada perniagaan untuk kelayakan tepat dan mendalam bagi pengurus masa depan dan moden berdasarkan tajuk yang seragam. Ia sering dipendekkan sebagai MBA atau MBA dan bertentangan dengan Sarjana Sains (MSc) atau Ijazah Sarjana Sastera (MA) tanpa keraguan mata kepada satu program semata-mata.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Garden Grove merupakan sebuah bandar yang diasaskan pada tahun 1874 ditemui di negeri California. Terkenal dengan strawberi, bandar yang mempunyai Strawberry Festival tahunan yang merupakan alat untuk mengeluarkan orang ramai yang besar. Daerah sekolah mempunyai pelbagai sekolah berprofil tinggi yang boleh didapati di sini.

Sambilan MBA di Amerika Garden Grove di Amerika Syarikat

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Amerika Syarikat
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Stanton University
Garden Grove, Amerika Syarikat

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dirancang untuk memenuhi keperluan pendidikan pengurus dewasa yang bekerja dalam ekonomi global yang terus berkembang.

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dirancang untuk memenuhi keperluan pendidikan pengurus dewasa yang bekerja dalam ekonomi global yang terus berkembang. -
MBA
Sepenuh Masa
Separuh masa
2 - 5 tahun
English
Sep 2021
Kampus