MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan MBA di Amerika Florida, Amerika Syarikat 2019

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah program ijazah lanjutan dalam pengurusan, dalam liga mereka sendiri. MBA adalah tawaran akademik tradisional untuk pendidikan pengurusan. Universiti-universiti untuk menjawab soalan daripada perniagaan untuk kelayakan tepat dan mendalam bagi pengurus masa depan dan moden berdasarkan tajuk yang seragam. Ia sering dipendekkan sebagai MBA atau MBA dan bertentangan dengan Sarjana Sains (MSc) atau Ijazah Sarjana Sastera (MA) tanpa keraguan mata kepada satu program semata-mata.

Individu yang telah memperoleh ijazah sarjana muda dan ingin meningkatkan lagi pengetahuan dan latihan mereka boleh memilih untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan, atau MBA. MBA adalah program dua tahun yang boleh membantu menyediakan graduan untuk kerjaya dalam kepimpinan dan pengurusan dalam dunia perniagaan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sambilan MBA di Amerika Florida di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Online: Pematuhan, Risiko, dan Pengantaraan Pencegahan Pengubahan Wang Haram

University of South Florida
Online Sepenuh masa Sambilan 4 - 6 semester Og 2019 Amerika Syarikat Tampa + 1 lagi

Majukan kerjaya anda dan bina rangkaian anda dengan program MBA peringkat nasional - sekarang dalam format dalam talian yang mudah. Kami mewujudkan modal intelektual dan menghasilkan graduan yang bersedia menghadapi cabaran industri hari ini dan terlatih menjadi pelopor di tempat kerja esok.

Master in Business Administration

Webber International University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 19 - 36 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Orlando + 1 lagi

MBA - Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Tallahassee International College
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 1.5 tahun Amerika Syarikat Tallahassee

Program MBA yang disampaikan oleh TIC harus menyediakan pendidikan pelajar dengan baik yang akan menyediakan mereka untuk kejayaan masa depan dalam kerjaya mereka.

mba dalam perusahaan sosial dan ekonomi

ISEAD Business School
Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Membangunkan pengetahuan dan kepakaran untuk menangani cabaran yang kompleks dan sentiasa berubah pembangunan mampan dan perpaduan, menggalakkan keusahawanan mampan di kawasan-kawasan yang kurang bernasib baik, menggunakan teknologi pengurusan perniagaan dalam perkhidmatan mencipta kekayaan dan pekerjaan.

MBA dalam Perniagaan Antarabangsa

ISEAD Business School
Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Membangunkan amalan untuk mengendalikan proses perniagaan logistik dan kemahiran strategik sebuah syarikat yang beroperasi dalam konteks global dan kemahiran interpersonal untuk menjalankan kepimpinan yang transformatif dan mendalam kemanusiaan dengan skim pemilikan yang jelas mengenai ejen awam.

mba dalam kewangan

ISEAD Business School
Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Mengembangkan kemahiran pengurusan dalam menguruskan operasi perniagaan daripada penyata kewangan bersama, keadaan kewangan menghalang daripada keadaan semasa operasi dan pelaburan.

mba dalam pengurusan

ISEAD Business School
Online Sepenuh masa Sambilan Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Program ini adalah satu unit kandungan dan kaedah, di mana pelajar, yang diberi kuasa oleh guru, membangunkan keupayaan mereka untuk mengenal pasti dan membuat keputusan apa yang penting dalam setiap situasi perniagaan, belajar untuk mengutamakan dalam menguruskan usaha dan pergi sehingga memungkinkan untuk menyasarkan merebut peluang.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa

Marconi International University - Miami
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 18 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Miami + 2 lagi

IMBA direka khusus untuk mencapai pencapaian tinggi individu yang ingin mengambil langkah utama seterusnya di sepanjang laluan kerjaya mereka, dengan memberi tumpuan kepada pembangunan kerjaya global sebagai tahap pengambilan keputusan strategik di barisan hadapan teori perniagaan dan amalan pengurusan.

MBA dalam talian

Lynn University
Online Sambilan 1 - 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Boca Raton

The Lynn MBA adalah program yang dihormati, disenaraikan di 10 teratas di rantau ini oleh South Florida Business Journal, yang disenaraikan secara nasional oleh Berita AS dan Laporan Dunia, dan dianggap sebagai salah satu program MBA dalam talian terbaik di Florida. Belajar dari fakulti yang berwibawa, penuh perhatian dengan pengalaman perniagaan dunia nyata dalam format online secara kolaboratif, mudah, dan fleksibel.

Pengurusan Sukan MBA

Lynn University
Kampus Online Sambilan 1 - 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Boca Raton + 1 lagi

Semasa mengejar MBA pengurusan sukan, anda akan belajar untuk mewujudkan persekitaran yang optimum untuk pertumbuhan interpersonal dan perniagaan sambil mengkaji isu-isu yang mempengaruhi masa depan industri. Anda juga akan mendapat latihan mengaplikasikan teori pengurusan dan teknik-teknik praktikal untuk menghadapi cabaran dunia sebenar dalam mengatur jabatan atlet yang berjaya melalui keperluan magang pengkhususan. Pengkhususan ini menawarkan set kemahiran yang fokus dan berguna untuk menjadi aset yang tidak ternilai di mana-mana peringkat bidang pentadbiran sukan, sama ada kolej, profesional, atau rekreasi.

Pengurusan Media MBA

Lynn University
Kampus Online Sambilan 1 - 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Boca Raton + 1 lagi

Sementara itu, anda akan mengamalkan kemahiran yang diperlukan untuk menguruskan segala-galanya dengan yakin dari kempen tekan ke komunikasi dalaman. Anda akan belajar tentang hubungan rapat antara media dan budaya yang popular, dan bagaimana untuk meletakkan kekuatan saling hubungan ini kepada kelebihan sesebuah organisasi. Di samping itu, anda akan terlibat dalam perbincangan peringkat tinggi mengenai isu etika dan pengawalseliaan yang berkaitan dengan industri.

Pemasaran MBA

Lynn University
Kampus Online Sambilan 1 - 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Boca Raton + 1 lagi

Dengan mengikuti MBA pemasaran, anda akan mempelajari trend terkini dalam teknik dan strategi pemasaran antarabangsa. Pada masa yang sama, anda akan mendapat pengetahuan tentang pendekatan pemasaran bersepadu yang paling baru dan paling berkesan untuk membawa produk dan jenama baru ke barisan hadapan industri mana pun. Anda juga akan belajar bagaimana untuk mengambil bahagian dalam ekonomi global, mengkaji cara terbaik untuk mewujudkan garis produk di luar negara dan menguruskan ekspansi ke pasaran baru.

MBA Perniagaan Antarabangsa

Lynn University
Kampus Online Sambilan 1 - 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Boca Raton + 1 lagi

Sebagai pelajar pengkhususan ini, anda akan menemui trend dan bidang pertumbuhan dalam perdagangan dan pelaburan di seluruh dunia. Anda juga akan membina asas kukuh dalam kewangan pada skala global dan isu-isu yang berkaitan dengan pengurusan akaun dan operasi syarikat dengan aspirasi luar negara, termasuk mengawasi kadar tukaran mata wang yang berbeza. Di samping itu, anda akan terlibat dalam penerokaan topik khusus dalam ekonomi antarabangsa, membangunkan pemahaman tentang keadaan semasa pasaran.

Pengurusan Sumber Manusia MBA

Lynn University
Kampus Online Sambilan 1 - 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Boca Raton + 1 lagi

MBA dengan pengkhususan dalam pengurusan sumber manusia dapat membantu anda membuat tempat kerja produktif yang masih menyokong pekerja. Anda akan mempelajari teknik yang berkesan untuk pelbagai situasi dan cabaran yang dihadapi pemimpin HR kontemporari.

Pengurusan Hospitaliti MBA

Lynn University
Kampus Online Sambilan 1 - 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Boca Raton + 1 lagi

Mengikuti MBA dalam hospitaliti merupakan peluang yang sempurna untuk memegang bidang sebagai pemimpin dengan kemahiran pengurusan dan interpersonal yang maju. Memilih pengkhususan ini akan membantu anda belajar bagaimana untuk mengetuai operasi harian harian dengan cekap dan meningkatkan kemampuan anda sebagai penyelia. Kursus ini menawarkan maklumat berharga mengenai protokol kewangan dan amalan pelaporan yang membuat usaha yang berjaya. Anda juga akan mengkaji cabaran unik industri perkhidmatan dan cara terbaik untuk bertindak balas dan menakluk cabaran tersebut.