MBASTUDIES

Pembelajaran jarak jauh MBA di Amerika Falls Church, Amerika Syarikat 2021

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) adalah ijazah lanjutan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menguasai kajian perniagaan. Darjah MBA adalah dianggap salah satu yang paling berprestij dan dicari darjah di dunia.

Berurusan dengan universiti awam adalah jauh dari pilihan optimum. Sekolah swasta memberikan bantuan lebih baik dalam pengalaman pembelajaran jarak jauh anda. Beberapa universiti dalam talian menarik guru dan pelajar pada jarak yang besar dari seluruh dunia. Ini jauh meningkatkan kepelbagaian dalam bilik darjah pembelajaran jarak jauh dan menghasilkan perbualan mencabar di kalangan mereka dari masyarakat amat berbeza, wilayah, dan budaya yang jauh.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Pembelajaran jarak jauh MBA di Amerika Falls Church di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Sarjana, Falls Church, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

University of the Potomac
MBA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
6 semester
English
Kampus
Online

University of the Potomac dikhaskan untuk menyediakan peluang pendidikan dan pembelajaran MBA berkualiti tinggi untuk meningkatkan pilihan kerjaya dan pemenuhan kerja pelajar. ...

Baca lebih lanjut