MBASTUDIES

Pembelajaran jarak jauh MBA di Amerika Los Angeles, Amerika Syarikat 2021

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah program ijazah lanjutan dalam pengurusan, dalam liga mereka sendiri. MBA adalah tawaran akademik tradisional untuk pendidikan pengurusan. Universiti-universiti untuk menjawab soalan daripada perniagaan untuk kelayakan tepat dan mendalam bagi pengurus masa depan dan moden berdasarkan tajuk yang seragam. Ia sering dipendekkan sebagai MBA atau MBA dan bertentangan dengan Sarjana Sains (MSc) atau Ijazah Sarjana Sastera (MA) tanpa keraguan mata kepada satu program semata-mata.

Walaupun kursus jarak jauh mempunyai tarikh matang yang mesti dipenuhi, terdapat satu perjanjian yang hebat pematuhan untuk apabila anda boleh menjalankan tugasan ketika belajar pada satu jarak. Dengan pilihan dalam talian, Anda boleh keluar dari kumpulan perbincangan seperti yang diperlukan untuk kembali bekerja dan kemudian menyertai selepas kerja jika diperlukan. Kursus jarak jauh boleh diambil dalam apa jua tempat anda mempunyai akses internet. Anda boleh walaupun kelas lengkap dari ruang istirahat Internet di mana-mana hotel di seluruh dunia jika anda perlu bercuti.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Selain menjadi tuan rumah kepada legenda Hollywood, Los Angeles adalah bandar kedua terbesar di Amerika Syarikat dan yang terbesar di negeri California. Ia telah menjadi tuan rumah Sukan Olimpik permainan dua kali sebelum dan dibahagikan kepada 80 daerah dan kawasan-kawasan perumahan. Bandar ini adalah rumah kepada tiga universiti awam dan pelbagai institusi lain.

Pembelajaran jarak jauh MBA di Amerika Los Angeles di Amerika Syarikat

4 Hasil dalam Sarjana, Los Angeles, Pembelajaran jarak jauh Filter

Tuan talian Pentadbiran Perniagaan (MBA) program ijazah

Abraham Lincoln University
MBA
<
3 semester
English
Online

Tujuan Sarjana Pentadbiran Perniagaan Ijazah adalah untuk menyediakan pelajar bagi jawatan pengurusan dalam perniagaan, industri dan bukan keuntungan organisasi. Program ini m ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

DeVry University
MBA
<
Sepenuh Masa
<
3 semester
English
Kampus
Online

Jika matlamat anda adalah bergerak ke hadapan dalam kerjaya anda, MBA programs1 kami boleh menjadi kunci kepada kejayaan anda. Dengan MBA kurikulum menyeluruh yang meliputi pe ...

Baca lebih lanjut

Tuan pentadbiran perniagaan (mba) dalam kepimpinan global

Richfield University
MBA Global
English
Kampus
Online

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Richfield College dengan Opsyen dalam Kepimpinan Global adalah program sarjana siswazah yang memberi tumpuan kepada penyediaan para pelaja ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

California National University for Advanced Studies
MBA
<
Separuh masa
<
2 tahun
English
Online

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) memerlukan kejayaan menyelesaikan 36 unit kursus untuk mereka yang memasuki dengan ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan.

Baca lebih lanjut