MBA

Alvernia University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

MBA

Alvernia University

Anda kini boleh mendapatkan MBA Terakreditasi ACBSP dari universiti di Amerika Syarikat untuk di bawah $ 15,000!

Terletak di wilayah Greater Metropolitan Philadelphia, ekonomi metropolitan ke-8 terbesar di Amerika Syarikat, Alvernia University menawarkan pelajar antarabangsa peluang yang sangat baik untuk memperoleh pendidikan dan pendedahan yang berkualiti tinggi kepada syarikat terkemuka Amerika Syarikat. Ditubuhkan pada tahun 1958, universiti ini menyokong populasi kampus lebih daripada 2,900 pelajar mengikuti pelbagai pilihan sarjana dan sarjana.

Alvernia MBA yang dinilai tinggi diakreditasi oleh Majlis Akreditasi Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP). Program ini direka untuk profesional yang bekerja yang memberikan nilai yang sama pada pencapaian intelektual dan pertumbuhan profesional. Kelas MBA tradisional ditawarkan di kampus di Reading, Pennsylvania. Kelas petang ditawarkan di beberapa lokasi di kawasan Philadelphia. Setelah selesai tahun akademik pertama, pelajar antarabangsa diberi kuasa untuk mengikuti Latihan Praktikal Kurikulum (CPT), yang memberikan pengalaman dan pendedahan di syarikat-syarikat AS.

Peluang-peluang beasiswa menarik juga disediakan untuk pelajar antarabangsa yang layak. Selepas biasiswa, tuisyen MBA (30 jam kredit) hanya US $ 14,650. Ia adalah salah satu daripada hanya beberapa program akreditasi ACBSP yang tidak memerlukan GMAT. Laporan penyelidikan menunjuk kepada Post-MBA mulai membayar meningkat 41-50% ke atas bayaran Pra-MBA. Gaji permulaan MBA di AS boleh berkisar antara US $ 55,000 hingga US $ 85,000 bergantung kepada kepekatan dan pengalaman.

Yuran MBA dan Biasiswa

Beasiswa yang menarik dan merit disediakan untuk pelajar antarabangsa yang layak. Universiti menawarkan 30 dan 39 jam kredit MBA (39 jam kredit untuk pelajar yang belum mempelajari perniagaan sebelum ini).

Syarat Kemasukan

Minimum 6.5 IELTS (atau setaraf) dan minimum 3.0 GPA diperlukan untuk kemasukan. Alvernia MBA adalah salah satu daripada hanya beberapa program MBA akreditasi ACBSP untuk mengetepikan keperluan GMAT.

Program MBA Hari

Program MBA hari Alvernia adalah untuk pelajar sepenuh masa mencari untuk menyelesaikan MBA mereka dalam masa satu tahun. Program ini adalah untuk pelajar yang baru saja menyelesaikan ijazah sarjana muda mereka atau dengan pengalaman kerjaya awal.

Program ini sesuai untuk pelajar yang baru saja menyelesaikan ijazah sarjana muda mereka, dengan pengalaman kerjaya awal, atau mereka yang mencari program MBA sepenuh masa.

Program yang fleksibel, pragmatik dan didorong oleh etika memberi anda pendekatan yang komprehensif untuk kemajuan pentadbiran perniagaan dan perkembangan baru setiap keperluan perniagaan profesional untuk berkembang maju. Kami bangga menyediakan salah satu program MBA paling canggih di Pennsylvania Timur.

Pembelajaran peribadi dan perhatian.

Saiz kelas kecil kami membantu memastikan pembelajaran dan perhatian peribadi. Dan budaya kerjasama kami menekankan bekerja dengan pelajar lain untuk mencapai matlamat - kemahiran yang kuat dan diperlukan dalam persekitaran perniagaan yang kompleks dan cepat hari ini. Anda juga akan meletakkan kemahiran perniagaan anda semasa semester terakhir anda dengan projek akhir peribadi dalam kursus batu tulis yang kami panggil Seminar Kepimpinan Eksekutif.

Belajar dari fakulti dan pengajar yang cerdas perniagaan.

Ahli fakulti perniagaan dan tenaga pengajar kami mempunyai kepakaran dunia sebenar yang mengagumkan sebagai latar akademik mereka. Komited untuk melanjutkan pelajaran anda, fakulti terus memperbaiki apa yang mereka ajar untuk mencerminkan apa yang sebenarnya berlaku di dunia perniagaan.


Program MBA Malam

Menghadiri kelas kampus di lokasi Reading, Pottsville atau Pottstown. Dengan enam syarat 7 minggu yang dipertingkatkan setahun, program MBA kami membolehkan anda memperoleh ijazah anda pada kadar yang lebih pantas daripada program tradisional. Pelajar dapat menyelesaikan ijazah mereka dalam setahun.

Memperolehi Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) di Alvernia University adalah banyak tentang masa depan kerana ia adalah mengenai masa kini. Kami menyediakan pendidikan yang kaya dan inovatif dalam perniagaan yang memberikan nilai dalam ekonomi yang sentiasa berubah. Kami bangga menyediakan salah satu program MBA paling canggih di Pennsylvania Timur.

Program yang fleksibel, pragmatik dan didorong oleh etika memberi anda pendekatan yang komprehensif untuk kemajuan pentadbiran perniagaan dan perkembangan baru setiap keperluan perniagaan profesional untuk berkembang maju.

Dapatkan gelaran anda pada masa dan sasaran.

Program MBA petang kami membolehkan anda memperoleh ijazah anda pada kadar yang lebih cepat daripada program tradisional. Kebanyakan pelajar mengambil dua kelas dalam tempoh 7 minggu yang membolehkan pelajar menyelesaikan ijazah mereka dalam masa satu tahun. Terdapat beberapa format kelas dan slot masa pada waktu petang yang boleh anda pilih untuk membantu menyesuaikan gaya hidup anda yang sibuk. Kelas MBA ditawarkan di beberapa kampus di Reading, Pottsville, dan Pottstown yang boleh diakses oleh banyak komuniti di kawasan itu termasuk Harrisburg, Allentown, Lancaster, Kutztown dan Philadelphia. Ini bermakna anda boleh mengambil kelas di kampus yang paling sesuai untuk anda.

Pembelajaran peribadi dan perhatian.

Anda akan membangunkan kursus pengajian yang sesuai dengan keperluan dan kepentingan individu anda berdasarkan format kursus fleksibel kami - dalam talian, dicampur, dan di dalam kelas. Saiz kelas kecil kami membantu memastikan pembelajaran dan perhatian peribadi. Dan budaya kerjasama kami menekankan bekerja dengan pelajar lain untuk mencapai matlamat - kemahiran yang kuat dan diperlukan dalam persekitaran perniagaan yang kompleks dan cepat hari ini. Anda juga akan meletakkan kemahiran perniagaan anda semasa semester terakhir anda dengan projek akhir peribadi dalam kursus batu tulis yang kami panggil Seminar Kepimpinan Eksekutif.

Mula Tarikh

Januari, Mei, dan Ogos

Tempoh

12-24 bulan

Peluang Kajian dan Kerjaya di Amerika Syarikat

Amerika Syarikat mempunyai penduduk pelajar antarabangsa terbesar di dunia kerana reputasinya untuk menyediakan pendidikan bertaraf dunia. Ini disokong oleh 61 universiti termasuk dalam ranking Dunia Top 100.

Walau bagaimanapun, peluang itu melampaui pendapatan. Pelajar antarabangsa mengenai visa F-1 juga diberikan secara sah dengan peluang untuk bekerja di syarikat-syarikat utama melalui Latihan Praktik Curricular (CPT) semasa pengajian mereka, dan Latihan Praktikal Pilihan (OPT) berikutan tamat pengajian. Sekiranya pelajar mengikuti pengajian di bidang STEM (Sains, Teknologi, Kejuruteraan atau Matematik), mereka secara sah boleh mengejar OPT dan bekerja sepenuh masa sehingga 3 tahun. Di peringkat Sarjana, ini boleh bermakna pelajar mengakses pekerjaan dengan gaji yang besar, memberikan pulangan pelaburan yang sangat baik dan mewujudkan platform untuk kerjaya yang bermakna. Dengan kadar pengangguran pada rekod rendah (4.1% pada Januari 2018), tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk melabur dalam belajar di Amerika Syarikat.

Satu lagi ciri universiti AS adalah peluang untuk mengakses biasiswa nilai tinggi. Banyak universiti akan menyediakan biasiswa berasaskan merit untuk prestasi akademik.

Wilayah Metropolitan Greater Philadelphia adalah ekonomi metropolitan ke-8 terbesar di Amerika Syarikat. Pelajar antarabangsa yang mengikuti pengajian ijazah dengan Alvernia University akan mendapat akses kepada majikan utama AS tepat di depan pintu mereka. Sangat diberi nilai, dan diakreditasi oleh Majlis Akreditasi untuk Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP.org), program ini direka untuk profesional yang bekerja yang memberikan nilai yang sama pada pencapaian intelektual dan pertumbuhan profesional. Kelas MBA tradisional ditawarkan di kampus di Reading, Pennsylvania dan kelas petang di beberapa lokasi di kawasan Philadelphia. Kelas perniagaan prasyarat juga disediakan untuk pelajar tanpa ijazah sarjana muda perniagaan.

Peluang-peluang beasiswa menarik juga disediakan untuk pelajar antarabangsa yang layak. Selepas biasiswa, tuisyen MBA (30 jam kredit) hanya US $ 14,650 untuk pelajar Nigeria. Ia adalah salah satu daripada hanya beberapa program akreditasi ACBSP yang tidak memerlukan GMAT. Laporan penyelidikan menunjuk kepada Post-MBA mulai membayar meningkat 41-50% ke atas bayaran Pra-MBA. Gaji permulaan MBA di AS boleh berkisar antara US $ 55,000 hingga US $ 85,000 bergantung kepada kepekatan dan pengalaman.

This school offers programs in:
  • English
Alvernia University

Tarikh Akhir Kemaskini November 3, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Mei 2019
Duration
Tempoh
12 - 24 
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - Reading, Pennsylvania
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Mei 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
Amerika Syarikat - Reading, Pennsylvania
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Mei 2019
Amerika Syarikat - Reading, Pennsylvania
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Ogos. 2019
Amerika Syarikat - Reading, Pennsylvania
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat