MBA sepenuh masa

Peringkat pertama di UK dan ke-18 di dunia oleh The Economist *, Warwick Full-time MBA mencipta pemimpin keusahawanan, kreatif dan berkesan
MBA sepenuh masa kami adalah pemangkin yang anda perlukan untuk mengubah karier anda. Sama ada anda ingin menukar fungsi pekerjaan, sektor, lokasi atau hanya meningkatkan potensi pendapatan anda, kami akan memberikan keyakinan dan kemahiran anda untuk mencapai potensi anda.

12 bulan yang mendalam
Program 12-bulan kami adalah sengit, pantas dan menawan. Dengan perjalanan antarabangsa, bimbingan yang tidak terhad, kerja mendalam dengan syarikat terkemuka dan kumpulan rakan sebaya dari pelbagai sektor industri dan budaya, anda akan berkembang secara peribadi dan akademik. Di samping kuliah, seminar, latihan kumpulan, kajian kes dan projek, anda akan berpeluang menyertai salah satu pengalaman pembelajaran yang paling inovatif yang ada.

Sentiasa berinovasi
Sebagai sebahagian daripada Universiti Warwick, kami mempunyai reputasi yang lama untuk inovasi. Keinginan kami untuk melakukan perkara yang berbeza terletak di asas, penyelidikan dan kaedah pengajaran kami. Ini terbukti dengan penyelidikan kami dalam bidang-bidang seperti Big Data dan Sains Kelakuan, dalam cara kepimpinan tertanam, bukannya ditambah kepada Warwick MBA Penuh Masa dan dalam pengajaran kami yang menggunakan senario dan unsur bertindak untuk mencari pendekatan baru kepada isu perniagaan terbesar.

Pemahaman perniagaan yang mencabar dengan aplikasi dunia sebenar
Keusahawanan dalam semangat dan amalan, kami memecahkan masalah baru dengan penyelidikan kami. Kami sentiasa mencabar diri kita untuk mengambil pengajaran dan pembelajaran di luar kelas dengan membawa pakar-pakar terkemuka sebagai Profesor Amalan dan pensyarah yang melawat. Pengetahuan dunia kita yang sudah berkahwin dengan penyelidikan global yang disiplin, membolehkan kita membina hubungan yang berharga dengan organisasi antarabangsa seperti Jaguar Land Rover, Amazon dan Deloitte.

Sila ambil perhatian bahawa ketersediaan dan mod penghantaran mungkin berbeza-beza.

Untuk maklumat kursus up-to-date dan yuran tuisyen, sila lawati www. WBS .ac.uk.

* Economist / WhichMBA? 2018 ranking dunia dalam kursus MBA sepenuh masa

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Warwick Business School »

Tarikh Akhir Kemaskini Disember 8, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh