MBA sepenuh masa

Umum

Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

MBA sepenuh masa

Peringkat pertama di UK dan ke-24 di dunia oleh The Economist *, MBA Penuh waktu kami direka untuk pemimpin visioner yang ingin membuat perbezaan di dunia. Ia adalah pelaburan dalam diri anda untuk mencapai alat, keyakinan, dan penglihatan gambar besar untuk melangkah ke tahap seterusnya kerjaya anda. Sama ada anda ingin menukar fungsi pekerjaan, sektor, lokasi atau hanya meningkatkan daya penghasilan anda, kami akan menyokong anda dalam mencapai potensi penuh anda supaya anda dapat memberikan impak sebenar dalam apa jua laluan yang anda ambil.

12 bulan yang mendalam
Program 12-bulan kami adalah sengit dan pantas. Dengan perjalanan antarabangsa, latihan yang tidak terhad, kerja mendalam dengan syarikat terkemuka dan kumpulan rakan dari pelbagai sektor industri dan budaya yang berbeza, anda akan berkembang secara peribadi dan akademik. Sepanjang tahun anda bersama kami dan seterusnya, kami akan menyokong dan memotivasi anda, serta menolak, kritikan dan mencabar anda untuk membawa Pembuat Perubahan dalaman anda.

Ahli akademik terkemuka dan Profesor Amalan
Anda akan mendapat inspirasi dan belajar dari beberapa ahli akademik terkemuka di dunia bersama ahli perniagaan senior yang menyertai kami sebagai Profesor Amalan. Sebagai peserta MBA Sepenuh Masa, anda akan mendapat manfaat daripada pengalaman pengurusan peringkat lembaga mereka selama bertahun-tahun, rangkaian hubungan perniagaan global mereka, dan pengalaman langsung dalam mengembangkan kerjaya yang berjaya.

Terlibat dengan dunia perniagaan
Kami yakin dapat memberikan pengalaman praktikal kepada peserta MBA di mana mereka dapat menerapkan pembelajaran mereka. Oleh itu, anda akan mempunyai dua peluang semasa MBA anda untuk mengerjakan projek berdasarkan pelanggan, yang membolehkan anda mengembangkan konsultasi praktikal, pengurusan pihak berkepentingan dan kemahiran mempengaruhi melalui pengalaman langsung.

Panduan kerjaya yang diperibadikan
Untuk membantu anda merealisasikan sepenuhnya potensi anda, anda akan mendapat manfaat daripada akses kepada pasukan CareersPlus terkemuka di industri kami sebelum anda tiba, sepanjang pengajian anda dan melampaui penyelesaian MBA anda. Sama ada anda ingin beralih industri, menubuhkan perniagaan anda sendiri atau mengambil langkah seterusnya di organisasi anda sekarang, kami akan melengkapkan anda dengan alat yang tepat untuk berjaya

Belajar di luar negara
Untuk meningkatkan pendedahan perniagaan antarabangsa anda, sebagai sebahagian daripada salah satu modul yang diperlukan, anda akan melakukan lawatan ke institusi rakan kongsi ke luar negara. Di samping itu, melalui keahlian Partnership in International Management (PIM) kami, anda akan berpeluang untuk mengambil bahagian dalam proses persaingan untuk melanjutkan pengajian di sekolah perniagaan luar negara untuk tempoh sehingga empat bulan setelah menamatkan MBA Sepenuh Masa.

Untuk maklumat kursus up-to-date dan yuran tuisyen, sila lawati www. WBS .ac.uk.

* Economist / WhichMBA? 2019 ranking dunia dalam kursus MBA sepenuh masa

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Baca lebih lanjut

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Baca Ringkas
Coventry , London + 1 Lagi Kurang

Akreditasi