MBA sepenuh masa

Umum

Penerangan Program

MBA sepenuh masa

Peringkat pertama di UK dan ke-24 di dunia oleh The Economist *, MBA Penuh waktu kami direka untuk pemimpin visioner yang ingin membuat perbezaan di dunia. Ia adalah pelaburan dalam diri anda untuk mencapai alat, keyakinan, dan penglihatan gambar besar untuk melangkah ke tahap seterusnya kerjaya anda. Sama ada anda ingin menukar fungsi pekerjaan, sektor, lokasi atau hanya meningkatkan daya penghasilan anda, kami akan menyokong anda dalam mencapai potensi penuh anda supaya anda dapat memberikan impak sebenar dalam apa jua laluan yang anda ambil.

12 bulan yang mendalam
Program 12-bulan kami adalah sengit dan pantas. Dengan perjalanan antarabangsa, latihan yang tidak terhad, kerja mendalam dengan syarikat terkemuka dan kumpulan rakan dari pelbagai sektor industri dan budaya yang berbeza, anda akan berkembang secara peribadi dan akademik. Sepanjang tahun anda bersama kami dan seterusnya, kami akan menyokong dan memotivasi anda, serta menolak, kritikan dan mencabar anda untuk membawa Pembuat Perubahan dalaman anda.

Pakar akademik yang terkemuka dan Profesor Amalan
Anda akan diilhami dan belajar dari beberapa ahli akademik terkemuka di dunia bersama dengan orang-orang perniagaan kanan yang menyertai kami sebagai Profesor Amalan. Sebagai peserta MBA Sepenuh Masa, anda akan mendapat manfaat daripada pengalaman pengurusan peringkat tinggi mereka, rangkaian hubungan perniagaan global mereka, dan pengalaman langsung untuk membangunkan kerjaya yang berjaya.

Terlibat dengan dunia perniagaan
Kami percaya dalam memberi pengalaman praktik MBA peserta kami di mana mereka dapat menerapkan pembelajaran mereka. Oleh itu, anda akan mempunyai dua peluang semasa MBA anda bekerja pada projek berasaskan pelanggan, membolehkan anda mengembangkan perundingan praktikal, pengurusan pemegang kepentingan dan mempengaruhi kemahiran melalui pengalaman langsung.

Panduan kerjaya peribadi
Untuk membantu anda merealisasikan potensi penuh anda, anda akan mendapat manfaat daripada akses kepada pasukan CareersPlus terkemuka industri kami sebelum anda tiba, sepanjang pengajian anda dan jauh melampaui MBA anda. Sama ada anda sedang mencari untuk menukar industri, menubuhkan perniagaan anda sendiri atau mengambil langkah seterusnya di organisasi anda sekarang, kami akan melengkapkan anda dengan toolkit yang sesuai untuk kejayaan

Belajar di luar negara
Untuk meningkatkan pendedahan perniagaan antarabangsa anda, sebagai sebahagian daripada modul yang diperlukan, anda akan melakukan perjalanan ke luar negara ke institusi rakan kongsi. Selain itu, melalui keahlian kami dalam Pengurusan Antarabangsa (PIM), anda akan berpeluang menyertai proses yang kompetitif untuk melanjutkan pengajian anda di sekolah perniagaan luar negara untuk tempoh sehingga empat bulan selepas melengkapkan MBA Penuh Waktu anda.

Untuk maklumat kursus up-to-date dan yuran tuisyen, sila lawati www. WBS .ac.uk.

* Economist / WhichMBA? 2019 ranking dunia dalam kursus MBA sepenuh masa

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Baca lebih lanjut

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Baca Ringkas
Coventry , London + 1 Lagi Kurang

Akreditasi