MBA sepenuh masa

Umum

Penerangan Program

Program MBA Antarabangsa

Program MBA sepenuh masa adalah kursus pantas 1 tahun dalam persekitaran pembelajaran yang interaktif dan dinamik. Program ini memberikan para pelajar pemahaman mendalam tentang perniagaan global dengan pengalaman lintas budaya dan perspektif antarabangsa. Pelajar diajar oleh ahli fakulti berpengalaman dari 14 negara termasuk Amerika Syarikat, UK, Jerman, dan Perancis.

Di Stamford, anda akan bertemu dan belajar dari pemimpin perniagaan tempatan dan antarabangsa, dengan peluang untuk pergi ke luar negara atau lawatan lapangan domestik. Pelajar belajar mengikut ketersediaan kursus dengan kelas yang diadakan pada siang hari pada hari bekerja.

Program Pantau Pantas

Belajar di Bangkok dan hanya dalam tempoh 12 bulan, dapatkan ijazah MBA.

Pilihan Belajar Khusus

Jika memilih Pelan Pengajian Bebas, pelajar boleh mengkhususkan diri dengan salah satu daripada pilihan berikut:

  • Keusahawanan
  • Pengurusan Perniagaan Antarabangsa
  • Komunikasi Jenama

Boleh diakses dan mudah

Pusat Pembelajaran Kampus Asoke terletak di tengah-tengah daerah perniagaan Bangkok.

Sesungguhnya Alam Sekitar Antarabangsa

Kelas MBA Sepenuh Masa adalah campuran inspirasi pelajar antarabangsa dan pensyarah dari tempat-tempat seperti Eropah, Amerika Utara, dan Asia Pasifik, yang memberikan perspektif antarabangsa dan pengalaman perniagaan yang tidak ternilai.

Perspektif Global

Memperoleh pengetahuan dan pemahaman mendalam tentang perniagaan Asia dan global. Dapatkan daya saing dan berjaya dalam komuniti ekonomi ASEAN yang sedang berkembang dan seterusnya.

Perjalanan Lapangan Antarabangsa

Perjalanan lapangan antarabangsa memberikan pengalaman langsung dan pengetahuan mengenai bagaimana perniagaan antarabangsa sebenar beroperasi. Pelajar akan mendapat pemahaman yang lebih mendalam tentang apa yang syarikat-syarikat yang berjaya mempunyai bersama-sama sambil mendapat peluang untuk melihat bagaimana keadaan dilakukan di lokasi dan industri yang berbeza.

Tempoh

Tarikh mula: 6 pengambilan setiap tahun: Januari, Mac, Mei, Julai, September, November

Tempoh: 12 bulan (Sepenuh Masa)

Harga: 10,758 USD (jumlah anggaran jumlah program)

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Stamford has both Thai and international undergraduate and graduate degree programs. It has a campus as well as a learning center in Bangkok and another campus in Hua Hin. The international faculty ma ... Baca lebih lanjut

Stamford has both Thai and international undergraduate and graduate degree programs. It has a campus as well as a learning center in Bangkok and another campus in Hua Hin. The international faculty makes Stamford one of the most experienced and diverse faculties in Thailand, coming from countries that include the UK, USA, Germany, France, China, and many more. Baca Ringkas
Bangkok , Hua Hin + 1 Lagi Kurang