MBA sepenuh masa

Umum

4 lokasi tersedia

Penerangan Program

Membina kemahiran penting untuk memimpin perniagaan yang berjaya, mapan di bandar yang paling banyak keusahawanan di dunia dan seterusnya.

Enam konsentrasi untuk program MBA sepenuh masa dan paruh waktu

Kami merangka semula program MBA Sepenuh Masa dua tahun kami pada tahun 2017

Program MBA yang direka semula kami

 • Optimalkan lokasi USF di pusat bandar San Francisco untuk membina rangkaian profesional yang kuat dengan organisasi terkemuka di Bay Area.
 • Berkembang melalui kurikulum program yang memperkayakan tradisi Jesuit USF tentang tanggungjawab sosial dan refleksi sedar .
 • Sediakan untuk pasaran, bidang dan karier yang anda mahu mulai dari tahun pertama anda. Menjadikan kursus dan pengalaman program anda untuk mencerminkan matlamat dan minat kerjaya anda dari permulaan dalam Program Pemecut Kerjaya atau dengan Konsentrasi MBA .
 • Dapatkan MBA dan memajukan matlamat kerjaya anda dengan kos yang lebih rendah , dengan program MBA yang telah disemak semula untuk menawarkan peluang kepada pelajar untuk lebih kurang.

Kebanyakan pelajar mempunyai pertimbangan utama apabila memohon program MBA. Bagaimanakah pendapatan MBA dengan University of San Francisco meningkatkan peluang saya untuk kejayaan kerjaya?

Apa yang berbeza mengenai kurikulum dua tahun USF?

 • Projek Inovasi
  Dapatkan pengalaman kerja berharga di syarikat yang anda pilih, seperti bukan keuntungan tempatan, perbadanan besar, atau organisasi komuniti. Anda akan membina perhubungan dan rujukan melalui projek inovasi anda, serta membentangkan kerja anda kepada rakan-rakan anda pada musim bunga dua tahun.
 • Lembaga Penasihat Peribadi
  Setiap pelajar mempunyai lembaga penasihat peribadi yang terdiri daripada sekurang-kurangnya satu rakan setugas, serta penasihat bukan USF, seperti bekas bos atau mentor. Anda boleh menjemput seberapa banyak penasihat untuk berkhidmat di papan anda seperti yang anda mahukan. Lembaga anda menggalakkan anda untuk mendapatkan nasihat daripada orang yang dipercayai, mencerminkan matlamat dan kemajuan anda, dan membentuk hubungan yang bermakna untuk melangkaui masa anda dalam program ini.
 • Latihan Pengurusan: Suatu landasan tradisi Jesuit merupakan cerminan impak sosial seseorang dan keupayaan kita untuk mewujudkan ekuiti sosial. Latihan pengurusan kami direka bentuk untuk menggalakkan masa dengan Lembaga Penasihat Peribadi anda untuk merenungkan diri sendiri, rakan sekerja dan teman sekelas, pelanggan atau organisasi yang telah anda kerjakan, dan bagaimana anda dapat memberi perkhidmatan secara positif kepada masyarakat secara keseluruhan.

Ringkasan Kurikulum MBA Dua TahunTAHUN 1

Kejatuhan Semester termasuk kursus teras untuk merangkumi asas perniagaan, seperti perakaunan, kewangan, pemasaran, analisis data, etika, ekonomi, dan kepimpinan. Anda juga akan meneroka pilihan anda untuk memilih salah satu daripada tiga Platform Akselerator Kerjaya, dan pilih ahli Lembaga Penasihat Peribadi anda.

Spring Semester adalah apabila anda memilih Pelantar Akselerator Kerjaya anda, pilih tiga kursus elektif dalam Platform ini, dan mengambil dua lagi kajian kurikulum teras anda.

Kajian Musim Panas adalah masa yang ideal untuk mengejar latihan musim panas dan berhubung dengan majikan yang berpotensi. Anda juga boleh mendapatkan pengalaman konsultasi langsung melalui The Malloy Group , menjalankan projek bebas untuk menguatkan skillset kerjaya anda, atau mengejar kursus melalui disiplin dengan kursus pilihan.TAHUN 2

Kejatuhan Semester memberi anda banyak peluang untuk mengambil pilihan dalam Platform Kerjaya Pemecut Anda, atau mungkin menilai semula laluan anda dan memilih kursus elektif alternatif di luar Platform anda. Anda juga akan menentukan projek inovasi anda dan memilih syarikat yang anda akan bekerjasama sepanjang semester.

Spring Semester memuncak kerja anda dalam program ini, semasa anda bertemu dengan lembaga penasihat peribadi anda, mengemukakan projek inovasi anda kepada rakan sekelas anda, melihat kerja pelajar lain, dan mencerminkan pengalaman anda secara menyeluruh.

Alumni MBA sepenuh masa USF telah mencapai kejayaan dalam laluan profesional mereka di seluruh dunia, menyertai dan mengetuai pasukan di syarikat termasuk Airbnb, Bank of America, Cisco, Gap, General Electric, Salesforce, Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu, Salesforce, dan banyak lagi.
Tarikh Akhir Kemaskini Julai 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world.

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world. Baca Ringkas
San Francisco , Barcelona , San Jose , Taipei + 3 Lagi Kurang