Penyerapan dalam Inovasi

Full-Time MBA direka untuk memberi inspirasi kepada wawasan anda masa depan dan memberi anda pengetahuan untuk menggerakkan idea-idea hebat ke pasaran. Pelajar MBA sepenuh masa adalah pintar, kolaboratif, berminat dengan perniagaan inovasi, yang berminat dengan dunia sains dan teknologi - dan bersedia untuk melancarkan peringkat seterusnya kerjaya mereka.

Fokus Kerjaya

Kami Berfokus pada Kerjaya Anda dari Hari Satu.

Misi Sambungan Kerjaya Siswazah Rady adalah untuk membantu profesional Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam membangun, menilai dan melaksanakan keputusan kerjaya.

Untuk Duti Aktif dan Veteran

Kakitangan dan veteran tentera dapat mengetahui lebih lanjut mengenai program dan peluang khas yang ditawarkan oleh Sekolah Rady. Ketahui mengapa Sekolah Rady adalah pilihan MBA tentera terbaik San Diego.

Sekiranya anda sudah bersedia untuk memohon program ini, anda boleh melakukannya di sini.

Kurikulum

Kurikulum MBA Rady Penuh Waktu membantu pelajar membangunkan pengetahuan asas yang diperlukan untuk berjaya dalam persekitaran global yang didorong oleh inovasi. Para pelajar MBA Rady School UC San Diego bekerjasama untuk meningkatkan kemahiran kepimpinan dan memupuk inovasi dan pemikiran keusahawanan.

Makmal ke Pasar

Dikehendaki semua pelajar Sekolah Rady MBA, makmal batu bina keusahawanan untuk urutan kursus Pasaran meletakkan kurikulum teras dan pengetahuan elektif untuk berfungsi. Dalam urutan kursus pembelajaran yang unik, belajar meneroka satu projek yang penting kepada anda dengan belajar untuk menilai inovasi yang patut diusahakan ketika membawa konsep-konsep tersebut berjaya ke pasaran.

Makmal ke Pasar membawa anda keluar dari rangka akademik yang lebih berstruktur kurikulum teras yang menempatkan anda dalam persekitaran dunia nyata, menilai dan mengejar peluang perniagaan yang berpotensi dengan kerjasama satu pasukan rakan sekelas.

Institut California untuk Inovasi dan Pembangunan (CIID)

CIID menempatkan pelbagai pemecut perniagaan, termasuk StartR dan mystartupXX. Kesemua program ini, digabungkan dengan banyak peluang pembelajaran unik yang lain di Sekolah Rady, memberi peluang kepada pelajar untuk meneroka banyak aspek inovasi dan keusahawanan.

Fellowships

Rady menyediakan sokongan persaudaraan berasaskan merit kepada individu yang luar biasa. Semua pelajar yang diundang dalam negeri dan antarabangsa dijemput untuk memohon persahabatan Rady dengan memuat turun aplikasi persekutuan dari sistem aplikasi MBA.

Melalui kemurahan hati para penyokong dan penderma kami, Sekolah Rady juga mengagumkan persaudaraan yang dibiayai secara persendirian. Persahabatan ini mempunyai kriteria tertentu yang dinilai melalui proses permohonan, termasuk persaudaraan untuk menyokong para pelajar:

  • dengan latar belakang dalam sains hayat
  • yang telah menunjukkan pencapaian yang signifikan dalam menghadapi halangan ekonomi atau peribadi
  • yang akan menjadi penyumbang dan pemimpin dalam ekonomi yang didorong inovasi oleh San Diego

Esei pilihan dalam permohonan membolehkan pemohon memberikan maklumat tambahan yang boleh membantu jawatankuasa persekutuan.

Beasiswa Ketenteraan

Walaupun banyak pelajar tentera kami menerima bantuan melalui program-program bantuan tentera, Sekolah Rady menyimpan dana yang terhad untuk membantu calon tentera kami.

Sekiranya anda sudah bersedia untuk memohon program ini, anda boleh melakukannya di sini.

Program diajar dalam:
  • English
Rady School of Management

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Rady School of Management »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
21 - 30 
Sepenuh masa
Price
48,961 USD
untuk penduduk California dan $ 55,546 untuk bukan pemastautin.
Ikut lokasi
Ikut tarikh

Why Come to the Rady School for an MBA?