Read the Official Description

Mengapa MBA Rotterdam?

Mari pemikiran Belanda memandu kerjaya anda ke hadapan.

MBA antarabangsa kami memberi anda lebih daripada satu barisan baru pada resume anda. Ia memberi anda pasport profesional untuk kerjaya yang anda mahukan, di mana sahaja di dunia.

Kejayaan dalam perniagaan memerlukan lebih daripada mengetahui fakta. Ia mengambil perspektif global, pendekatan inovatif, minda kritikal, dan tumpuan terhadap kerjasama dan kemampanan. Di RSM, kami merekabentuk setiap kelas dengan nilai-nilai ini dalam fikiran.

Itulah cara Belanda menjalankan perniagaan. Ia disimpan fakulti kami dan graduan MBA kami di hadapan trend, perubahan pasaran, dan landskap perniagaan selama beberapa dekad. Dan ia terus mendorong kejayaan peribadi dan profesional di Eropah dan di seluruh dunia.

Kami secara konsisten salah satu sekolah perniagaan terkemuka di Eropah, tetapi anda tidak akan mendapati kami bercakap banyak tentangnya. Itulah nilai lain yang rendah hati Belanda. Dan kita tahu kejayaan pelajar, fakulti, dan alumni bercakap dengan kuat.

18626_IMG_0011.jpg

Pendekatan kami memberi tumpuan kepada empat bidang:

Tetapan pelbagai kami memberi anda pemikiran global.

Ketahui tentang orang dari seluruh dunia dengan duduk di sebelah mereka di dalam kelas. Di RSM, 97 peratus daripada pelajar MBA kami antarabangsa, jadi setiap hari anda bekerja rapat dengan orang dari pelbagai latar belakang.

Sumber profesional kami memajukan kerjaya anda.

Kami mengambil perancangan kerjaya dengan serius. RSM menawarkan bimbingan peribadi, bimbingan dan perangkaian sepanjang pengalaman MBA anda. Oleh itu, semasa anda memberi tumpuan kepada menguasai prinsip-prinsip perniagaan, kami memberi tumpuan kepada membantu anda mencari langkah seterusnya anda.

Pendekatan revolusioner kami menjadikan anda seorang eksekutif yang luar biasa.

Temui pandangan perniagaan terkini dari minda utama yang menghasilkannya. Kemudian mengasah keupayaan anda untuk memimpin dengan berkesan dalam keadaan apa pun. Program Pembangunan Kepimpinan Peribadi (PLD) kami memberi motivasi kepada orang lain-dan yang lebih penting, apa yang mendorong anda sebagai individu-sehingga anda belajar bagaimana untuk mengurusnya dengan lebih baik.

Pemikiran mampan kami meletakkan anda di hadapan ekonomi global.

Para pemimpin terbaik mengambil tindakan yang memberi manfaat kepada perniagaan, masyarakat dan alam sekitar sekaligus. Ini tugas yang sukar, tetapi graduan MBA kami terpulang kepada cabaran. Kami menekankan perniagaan yang mampan dalam pendekatan kami dan menghasilkan pemimpin etika dalam proses itu.

Pendekatan keusahawanan kami akan menjadikan idea anda menjadi inovasi

Sebagai peserta MBA, anda akan mendapat akses langsung kepada pengetahuan dan rangkaian Pusat Erasmus untuk Keusahawanan di Menara Sains Rotterdam, rumah kepada lebih daripada 50 syarikat inovatif. Di sini, Pusat membantu start-up, PKS dan korporat, dan menjadi tuan rumah acara keusahawanan.

Jika anda mahu mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya, pergi ke Rotterdam. Ketahui bagaimana pemikiran Belanda akan memandu kerjaya anda lebih jauh daripada yang anda bayangkan.

18627_IMG_0435.jpg

Kurikulum

Jangka 1: Januari - Mac

Asas pengurusan

Jangka 2: April - Mid Jun

Amalan pengurusan

Jangka 3: Jun Jun - Ogos

Pilihan Kerjaya Terperinci

Jangka 4: September - Disember

Elektif MBA dan peluang antarabangsa

Kerjaya anda

RSM bermaksud ROI yang besar.

Kita semua bercakap bahasa, jadi mari bercakap perniagaan. Sebagai pelajar, masa dan sumber yang anda melabur dalam MBA Rotterdam sepenuh masa anda akan menghasilkan pulangan sepanjang kerjaya anda.

Di RSM, kami bekerja dengan gigih untuk membantu setiap pelajar berjaya selepas tamat pengajian. Untuk satu, kami melabur dalam anda dan perjalanan anda. Lebih baik anda lakukan di dunia, semakin kuat kita semua adalah sebagai komuniti profesional.

Ia adalah premis yang mudah: kerja impian kami adalah menetapkan anda untuk tanah anda.

Mencari jalan anda. Mula di pusat.

Pusat Pembangunan Karir (CDC) adalah destinasi utama anda untuk perkhidmatan kerjaya. Mengadakan mesyuarat dan jurulatih mahir kami akan mengenali anda dan matlamat anda-apa jenis kerja yang anda nikmati, di mana anda ingin hidup, jenis budaya kerja yang sesuai dengan anda, dan banyak lagi.

Cari perbezaan RSM.

Setelah kami mengenal pasti matlamat anda, kami akan membuat pelan tindakan untuk membantu anda sampai ke sana. Sepanjang perjalanan, anda akan mendapat akses kepada banyak sumber kerjaya. Berikan teknik wawancara anda, meningkatkan kemahiran persembahan anda dan belajar amalan terbaik untuk membina rangkaian profesional anda.

Sekolah perniagaan yang hebat harus bekerja keras untuk meningkatkan prospek kerjaya anda. Di Rotterdam, itulah yang kami lakukan untuk setiap pelajar kami.

Program taught in:
English
Rotterdam School of Management | Erasmus University

See 2 more programs offered by Rotterdam School of Management | Erasmus University »

Last updated February 13, 2019
This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Jan. 2021
Duration
Sepenuh masa
Price
52,000 EUR
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
Application deadline
Start Date
Jan. 2021
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date

Jan. 2021

Location
Application deadline
End Date