Kunci anda untuk menjalankan perniagaan secara global. Menguasai kemahiran untuk perdagangan asing dan hubungan perniagaan antarabangsa adalah faktor kejayaan utama untuk melancarkan atau menyatukan kerjaya anda sebagai usahawan global.

Program ini mengajar bagaimana untuk memenuhi standard tinggi yang diperlukan untuk menjalankan aktiviti perniagaan antarabangsa yang berjaya.

Dari dasar perdagangan luar negeri ke hubungan antarabangsa dan menjalankan perniagaan di seluruh dunia, MBA ini menyediakan para pelajar untuk menghadapi cabaran perniagaan dunia nyata sebagai pemimpin yang mahir dan pembuat keputusan global.

Perniagaan sekarang tidak lagi terhad kepada sempadan sempit, sama ada anda memiliki kedai roti kecil, atau menjalankan firma undang-undang yang besar, kemungkinan membawa perniagaan anda ke dunia menjadi tidak terhingga dan tidak dapat dielakkan. Melakukan perniagaan di peringkat antarabangsa bermakna bersaing secara besar-besaran, mempunyai akses kepada spektrum bakat yang lebih luas dan mampu menggunakan barang dan sumber asing.

Dengan menjalankan program tuan ini, para pelajar bukan sahaja mendapat akses kepada pendidikan yang boleh dipercayai dan praktikal tetapi sebenarnya mendapat citarasa sebenar perniagaan antarabangsa, dengan mempunyai peluang untuk belajar dari beberapa tokoh yang paling penting dalam adegan perniagaan di Sepanyol. Para profesor BEBS adalah usahawan, pengarah, pengaruh dan banyak lagi.

Selepas tamat pengajian, pelajar akan bersedia untuk merancang pelan perniagaan antarabangsa yang mantap dan bersedia untuk melaksanakannya.

Kurikulum Program

 1. Strategi dan Globalisasi
 2. Pengurusan Kepimpinan dan Sumber Manusia
 3. Pengurusan Operasi dan Inovasi
 4. Pemasaran Antarabangsa
 5. Pengurusan Kewangan dan Ekonomi
 6. Keusahawanan
 7. Permainan perniagaan
 8. Mengakses ke pasaran baru
 9. Teknologi baru dan Media Sosial dalam Perdagangan Asing
 10. Operasi dan Pengurusan Perdagangan Asing
 11. Projek Sarjana Akhir

Projek akhir Ijazah Sarjana ditulis sama ada sebagai pelan perniagaan atau kajian kes untuk perniagaan yang sedia ada. Ini adalah peluang yang sangat baik bagi para pelajar untuk mengembangkan idea perniagaan mereka dan memberi mereka kehidupan, kerana projek-projek diawasi dan dipandu oleh beberapa profesional terbaik di lapangan. Kami sangat menggalakkan para pelajar kami untuk memanfaatkan projek tuan untuk menolak had mereka menggunakannya sebagai latihan untuk keusahawanan.

Projek itu boleh dilakukan secara individu atau dalam kumpulan.

Profil pelajar

 • Usahawan dan usahawan yang ingin mendapatkan pengetahuan dan kemahiran dalam pengurusan perniagaan global
 • Lulusan terkini yang ingin mengkhusus dalam pengurusan perniagaan antarabangsa dan perdagangan asing

Akreditasi

MBA dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa oleh BEBS Barcelona Business Business School

BEBS adalah sekolah perniagaan swasta, yang diiktiraf sepenuhnya oleh Kerajaan Sepanyol untuk menyediakan pendidikan tinggi yang sah di seluruh dunia, dan juga merupakan ahli Persatuan Sekolah Perniagaan di Sepanyol (AEEN), dan European Union Private Higher Education (EUPHE) .

Dokumen yang diperlukan

 1. Resume Terkini (CV)
 2. Surat motivasi
 3. Salinan pasport atau ID
 4. Ijazah Sarjana Muda
 5. Rekod akademik (Transkrip / Gred)
 6. IELTS 6.0 atau setaraf, seperti TOEFL atau pendidikan terdahulu dalam bahasa Inggeris
Program diajar dalam:
 • English
 • Sepanyol
Tarikh Akhir Kemaskini Og 7, 2019
Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Sep 23, 2019
Duration
10 - 12 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
5,300 EUR
- Di kampus; 4,800 EUR - Online
Deadline
Ogo 31, 2019
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 23, 2019
End Date
Julai 31, 2020
Tarikh tutup permohonan
Ogo 31, 2019

Sep 23, 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
Ogo 31, 2019
End Date
Julai 31, 2020