MBA di Hotel Antarabangsa

Umum

Penerangan Program

MBA International Hotel

Kurikulum pepejal membolehkan untuk membangunkan kemahiran pengurusan, kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk meningkatkan peluang pekerjaan dan prospek kerjaya dalam sektor perhotelan dan pelancongan. Menyediakan profesional hotel dan pelancongan untuk beroperasi dalam persekitaran antarabangsa. Fakulti terdiri daripada golongan profesional dari sektor yang mengkhususkan diri dalam subjek yang mereka ajar. Sebagai tambahan kepada bidang teras bersama dengan strategi, pemasaran, pengurusan perniagaan dan pengurusan hotel, program ini membolehkan pengkhususan dalam: Pemasaran dan Komunikasi dan / atau Pengurusan Kewangan .

Latihan teoretikal

420 jam dari kelas teoretikal dari hari Isnin hingga Jumaat, diajar dari September hingga Mac. Jadual kelas membolehkan untuk menggabungkan kajian dengan kerja.

amalan profesional

1,000 jam latihan dalam syarikat dan institusi sektor (6 bulan).

Profil pelajar

Graduan dan / atau profesional muda dengan 5 tahun pengalaman dalam kedudukan pengurusan pertengahan di hotel dan / atau pelancongan.

kurikulum

Program latihan MBA International Hotel

proses kemasukan

Lengkapkan borang pra-pendaftaran dalam talian yang menyediakan maklumat dan dokumentasi yang diperlukan.

Penilaian pra-pendaftaran oleh Vatel Madrid . Dalam tempoh maksimum 1 minggu akan dimaklumkan jika calon boleh melakukan ujian capaian.

Menjalankan ujian akses (ujian dan temu duga peribadi).

Dalam masa maksimum 10 hari selepas ujian masuk selesai, Vatel memberitahu kandidat mengenai keputusan ujian masuk dan mengenai prosedur pendaftaran, jika berkenaan.

Kadar

Yuran pendaftaran *: € 2,420

* bayaran tunggal tanpa bayaran balik

Kaedah pembayaran

Bayaran pendahuluan: Diskaun 3% (dikenakan ke atas bayaran akademik).
Ditangguhkan: sehingga 12 ansuran, tanpa faedah.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Today, our Hospitality schools located throughout the world convey the same internationally targeted courses to 7,000 students, based on the tried and tested mixture of theoretical university courses ... Baca lebih lanjut

Today, our Hospitality schools located throughout the world convey the same internationally targeted courses to 7,000 students, based on the tried and tested mixture of theoretical university courses followed by professional experience. Baca Ringkas